Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους θα ηθελα αμεσα να αγορασω ενα account για οffice μιας και δεν την παλευω με τα κολληματα. Μπορει καποιος συντομα ναμου εξηγησει πως διαολο γινεται και γιατι ειναι τοσο φθηνο στο ebay . Θελω ενα απλα να κανει τα βασικα και να εχει εξισωσεις που μου χρειάζονται και να μην τρωει κολληματα. Αν μπορει καποιος θα με ξεμμπλοκερνε

Και να ειναι ασφαλες μην γινει και καμμια στραβη....Και μη μου πει κανονικη αγορα γιατι δε βγαινει δυστυχως απλα κουραστηκα με τις λυσεις που εχω βρει μεχρι σημερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tera2 είπε

Καλημερα σε ολους θα ηθελα αμεσα να αγορασω ενα account για οffice μιας και δεν την παλευω με τα κολληματα. Μπορει καποιος συντομα ναμου εξηγησει πως διαολο γινεται και γιατι ειναι τοσο φθηνο στο ebay . Θελω ενα απλα να κανει τα βασικα και να εχει εξισωσεις που μου χρειάζονται και να μην τρωει κολληματα. Αν μπορει καποιος θα με ξεμμπλοκερνε

Και να ειναι ασφαλες μην γινει και καμμια στραβη....Και μη μου πει κανονικη αγορα γιατι δε βγαινει δυστυχως απλα κουραστηκα με τις λυσεις που εχω βρει μεχρι σημερα

Το open office δε σου κανει; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tera2 είπε

Πας στο ebay….

Στην αναζήτηση γράφεις «Microsoft Office 2019 Professional Plus»

Θα σου βγάλει ένα σορό προϊόντα με διαφορετικές τιμές…

Διαλέγεις ανάλογα το πορτοφόλι σου και το πόσο αξιόλογος είναι ο πωλητής…

Κάνεις την αγορά…

Σου έρχεται mail από τον πωλητή με το κλειδί και μερικά link για να κατεβάσεις το Office από την Microsoft (πχ αυτό είναι το link για το ελληνικό Office 2019 Professional Plus https://officecdn.microsoft.com/pr/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/el-gr/ProPlus2019Retail.img)

Κατεβάζεις το Office…

Το εγκαθιστάς και το ξεκλειδώνεις με το κλειδί κάνοντας συνήθως τηλεφωνική ενεργοποίηση…

Έχεις νόμιμο και γνήσιο Office 2019 Professional Plus…

Εγώ το έκανα αγοράζοντας κλειδί με 1,7 ευρώ.

1546346265_.png.9a78fab117b44886a2224a6bc7311c0b.png

473109121_.png.ebdd0b069020111a19725de08c7d2f1d.png

• Like 1
Δημοσ.

Το oppen office εχει δοκιμαστε και δεν μου κανει για διαφορους λόγους που δεν μπορω τωρα να εξηγησω

Δημοσ.

Συμφωνω με τον @tera2 δοκιμασε το Open Office που ειναι και δωρεαν, Διαφορετικα γραψε αυτο που ψαχνεις στο eBay και σιγουρα θα σε βγαλει αρκετα κλειδια για αγορα, Διαφορετικα δοκιμασε στο kinguin.net

Δημοσ.

απο οσο ειχα διαβασει υπαρχει καποιο παραθυρο ειδικα στην ευρωπαικη αγορα  και μπορουν και πουλανε κωδικους σε τοσο χαμηλη τιμη

κατι με πανεπιστήμια θα σε γελασω  αν to ψαξεις θα βρεις πολλες πληροφοριες 

πολλοι εχουν αναφερει οτι καποα στιγμη οι κωδικοι που πουλουσαν σταματησαν να δουλευουν

παντα υπαρχει ενα ρισκο οταν αγοραζεις σε αυτη την τιμη

ωστοσο αν ειναι 3 με 6 ευρω αξιζει το ρισκο 

επισης εχει αναφερθει στο ιντερνετ κατι με τα reset password και πως μπορουν να σου κανουν reset το κωδικο του email σου ψαξε το

προσωπικα θα το δοκιμασω καποια στιγμη να αγορασω εναν τετοιο κωδικο αν εφοσον δεν απαιτει να  συνδεσεις log in με το email 

καλη τυχη και αφησε κανενα feedback απο την εμπειρια σου

Δημοσ.

τις τελευταίες μέρες έχω αγοράσει αρκετά κλειδιά για office πελατών από κλειδαδικα, γενικά πρόσεχε το 2019 παίζει μόνο σε 10 και το 2016 σε 7

για να κάνει downgrade το 2019 σε 2016 πρέπει να είναι Olp άδεια 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε

προσωπικα θα το δοκιμασω καποια στιγμη να αγορασω εναν τετοιο κωδικο αν εφοσον δεν απαιτει να  συνδεσεις log in με το email 

Δεν απαιτεί κανέναν λογαριασμό ή e-mail... 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/5/2020 στις 11:00 ΜΜ, bromiaris είπε

Δεν απαιτεί κανέναν λογαριασμό ή e-mail... 

ΑΝ δεν γίνει σύνδεση με τον MS Account δεν θα χαθεί μετά το format;

Δημοσ.
Στις 15/5/2020 στις 10:18 ΜΜ, bromiaris είπε

Έχεις νόμιμο και γνήσιο Office 2019 Professional Plus…

Εγώ το έκανα αγοράζοντας κλειδί με 1,7 ευρώ.

473109121_.png.ebdd0b069020111a19725de08c7d2f1d.png

Νομιμότατος είσαι 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...