giwrgos26 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 καλησπέρα στην ομάδα.. τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού μου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο φταίει η ίδια η μπαταρία οπότε πριν μπω στον κόπο να την αλλάξω, θέλω πρώτα να σιγουρευτώ..το θέμα είναι ότι φορτίζει πάρα πολύ αργά έως καθόλου ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιώ..αλλά και όταν το χρησιμοποιώ, ανέβαινε η μπαταρία ενώ τώρα πέφτει κι όλας αντί να μένει στάσιμη ή να ανεβαίνει..έχω αλλάξει 2 φορτιστές, και έχω δοκιμάσει διαφορετικές πρίζες του σπιτιού..μόνο σε μια άρχισε να παίρνει λίγο μπρος ας πούμε..
chios Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Πόσο καιρό το έχεις;; πιθανόν να φταίει η μπαταρία δοκίμασε να το βάλεις στη φόρτιση κλειστό να δεις πως πάει. άλλη επιλογή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .
giwrgos26 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 6:22 ΜΜ, chios είπε Πόσο καιρό το έχεις;; πιθανόν να φταίει η μπαταρία δοκίμασε να το βάλεις στη φόρτιση κλειστό να δεις πως πάει. άλλη επιλογή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . κλειστό πάει αργά αλλά ανεβαίνει
SeNNinhA Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Για βλαβη στα στοιχεια της μπαταριας μου κανει αυτο
giwrgos26 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Για βλαβη στα στοιχεια της μπαταριας μου κανει αυτο πόσο να πάει μια αλλαγή μπαταρίας?
SeNNinhA Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, giwrgos26 είπε πόσο να πάει μια αλλαγή μπαταρίας? Περιπου 15 ευρω εχει η μπαταρια και αλλα 10-15 ευρω για την εργασια συνηθως. Μπορεις να την αλλαξεις και μονος σου βεβαια εαν πιανουν τα χερια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα