Fontas000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Παιδια αξιζει να πουλησω το galaxy a50 μου σε μια τιμη γυρω στα 150-170 ευρω και με αυτα τα χρηματα +20-30 ευρω απο μενα αν ειναι αναγκαιο να παω σε ενα του στυλ redmi note 9s ας πουμε ή κατι παρεμφερη?
chios Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Έχεις κάποιο θέμα και θες να το αλλάξεις; ή μόνο για αλλαγή;
Fontas000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, chios είπε Έχεις κάποιο θέμα και θες να το αλλάξεις; ή μόνο για αλλαγή; Περισσοτερο ετσι για αλλαγη, για πιο νεο κινητο. Γιαυτο ρωταω αν αξιζει
koutsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Fontas000 είπε Περισσοτερο ετσι για αλλαγη, για πιο νεο κινητο. Γιαυτο ρωταω αν αξιζει Εγώ γιατί στο skroutz βλέπω ότι το a50 είναι πιο ακριβό από το 9s? Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να μην φύγεις από samsung για να πας σε xiaomi. Καλύτερα ανέβα λίγο σε καλύτερο μοντέλο samsung... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από koutsis
Fontas000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 46 λεπτά πριν, koutsis είπε Εγώ γιατί στο skroutz βλέπω ότι το a50 είναι πιο ακριβό από το 9s? Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να μην φύγεις από samsung για να πας σε xiaomi. Καλύτερα ανέβα λίγο σε καλύτερο μοντέλο samsung... οτι ειναι πιο αρκιβο ειναι εννοειται αυτο, αυτο δν σημαινει βεβαια και αυτοματα οτι ειναι και καλυτερο επειδη ειναι πιο ακριβο, απλα ηθελα μια ανανεωση γιαυτο το ειπα αν αξιζει.
chios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλύτερα σε xiaomi παρά στους σάπιους exynos των Samsung, αν δεν βιάζεσαι περίμενε και το note 9 pro που θα έχει και nfc. 1
koutsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 10:45 ΜΜ, chios είπε Καλύτερα σε xiaomi παρά στους σάπιους exynos των Samsung, αν δεν βιάζεσαι περίμενε και το note 9 pro που θα έχει και nfc. Ελπιζω να κανεις πλάκα ετσι?
chios Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εννοείται πως όχι, δε θα έδινα ποτέ λεφτά για exynos, αν αποφασίσει να βάλει snap το συζητάμε.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, koutsis είπε Ελπιζω να κανεις πλάκα ετσι? Στις ίδιες τιμές, τα Samsung σε σχέση με τα Xiaomi είναι κατώτερα σε Cpu+Gpu, υπερτερούν όμως σε UI, οθόνη και εγγύηση.Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις και στην ταχύτητα της Rom.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Στις ίδιες τιμές, τα Samsung σε σχέση με τα Xiaomi είναι κατώτερα σε Cpu+Gpu, υπερτερούν όμως σε UI, οθόνη και εγγύηση.Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις και στην ταχύτητα της Rom. ναι, ολα καλα αυτα που γραφεις με την μονη ενσταση απο μερους μου οτι το κινητο ειναι μια συσκευη που την κρινεις σε ολα της ταυτοχρονα. ειναι σαν να λες οτι τα φιατ ειναι καλυτερα σε σχεση με τα μερσεντες στους γυαλοκαθαριστηρες και στα μπεκ ψεκασμου ομως σε ολα τα αλλα αστα να πανε...
SeNNinhA Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 3:26 ΜΜ, Fontas000 είπε Παιδια αξιζει να πουλησω το galaxy a50 μου σε μια τιμη γυρω στα 150-170 ευρω και με αυτα τα χρηματα +20-30 ευρω απο μενα αν ειναι αναγκαιο να παω σε ενα του στυλ redmi note 9s ας πουμε ή κατι παρεμφερη? Προσωπικα θα ελεγα ότι αξίζει κατι τετοιο εαν και εφοσον δεχεσαι να πας μη Amoled οθονη. Με +30 ευρω παιρνεις κατι σαφεστατα καλυτερο. Αν και εγω θα εβαζα και κατι τις παραπανω για να παω στην επομενη κατηγορια.
Fontas000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Προσωπικα θα ελεγα ότι αξίζει κατι τετοιο εαν και εφοσον δεχεσαι να πας μη Amoled οθονη. Με +30 ευρω παιρνεις κατι σαφεστατα καλυτερο. Αν και εγω θα εβαζα και κατι τις παραπανω για να παω στην επομενη κατηγορια. Σε ποιο θα πήγαινες εσυ ; Ποια η πρόταση σου; (Στην παραπάνω κατηγορία εννοώ που είπες)
SeNNinhA Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Fontas000 είπε Σε ποιο θα πήγαινες εσυ ; Ποια η πρόταση σου; (Στην παραπάνω κατηγορία εννοώ που είπες) Μια καλη επιλογη ειναι το Huawei Nova 5T 1
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε ναι, ολα καλα αυτα που γραφεις με την μονη ενσταση απο μερους μου οτι το κινητο ειναι μια συσκευη που την κρινεις σε ολα της ταυτοχρονα. ειναι σαν να λες οτι τα φιατ ειναι καλυτερα σε σχεση με τα μερσεντες στους γυαλοκαθαριστηρες και στα μπεκ ψεκασμου ομως σε ολα τα αλλα αστα να πανε... Τα σημαντικά είναι αυτά που έγραψα συν η αυτονομία της μπαταρίας, τα υπόλοιπα πχ όπως mini jack, NFC, Type-C, Fast charge, OTG, screen to body ratio κλπ είναι λιγότερο σημαντικά.Ανάλογα με τις ανάγκες ο καθένας επιλέγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα