Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αξιζει να πουλησω το galaxy a50 μου σε μια τιμη γυρω στα 150-170 ευρω και με αυτα τα χρηματα +20-30 ευρω απο μενα αν ειναι αναγκαιο να παω σε ενα του στυλ redmi note 9s ας πουμε ή κατι παρεμφερη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Έχεις κάποιο θέμα και θες να το αλλάξεις; ή μόνο για αλλαγή;

Περισσοτερο ετσι για αλλαγη, για πιο νεο κινητο. Γιαυτο ρωταω αν αξιζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Fontas000 είπε

Περισσοτερο ετσι για αλλαγη, για πιο νεο κινητο. Γιαυτο ρωταω αν αξιζει

Εγώ γιατί στο skroutz βλέπω ότι το a50 είναι πιο ακριβό από το 9s?

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να μην φύγεις από samsung για να πας σε xiaomi.

Καλύτερα ανέβα λίγο σε καλύτερο μοντέλο samsung...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εγώ γιατί στο skroutz βλέπω ότι το a50 είναι πιο ακριβό από το 9s?

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να μην φύγεις από samsung για να πας σε xiaomi.

Καλύτερα ανέβα λίγο σε καλύτερο μοντέλο samsung...

οτι ειναι πιο αρκιβο ειναι εννοειται αυτο, αυτο δν σημαινει βεβαια και αυτοματα οτι ειναι και καλυτερο επειδη ειναι πιο ακριβο, απλα ηθελα μια ανανεωση γιαυτο το ειπα αν αξιζει. 

Δημοσ.

Καλύτερα σε xiaomi παρά στους σάπιους exynos των Samsung, αν δεν βιάζεσαι περίμενε και το note 9 pro  που θα έχει και nfc. 

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 15/5/2020 στις 10:45 ΜΜ, chios είπε

Καλύτερα σε xiaomi παρά στους σάπιους exynos των Samsung, αν δεν βιάζεσαι περίμενε και το note 9 pro  που θα έχει και nfc. 

Ελπιζω να κανεις πλάκα ετσι?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, koutsis είπε

Ελπιζω να κανεις πλάκα ετσι?

Στις ίδιες τιμές, τα Samsung σε σχέση με τα Xiaomi είναι κατώτερα σε Cpu+Gpu, υπερτερούν όμως σε UI, οθόνη και εγγύηση.Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις και στην ταχύτητα της Rom.

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Στις ίδιες τιμές, τα Samsung σε σχέση με τα Xiaomi είναι κατώτερα σε Cpu+Gpu, υπερτερούν όμως σε UI, οθόνη και εγγύηση.Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις και στην ταχύτητα της Rom.

ναι, ολα καλα αυτα που γραφεις με την μονη ενσταση απο μερους μου οτι το κινητο ειναι μια συσκευη που την κρινεις σε ολα της ταυτοχρονα.

ειναι σαν να λες οτι τα φιατ ειναι καλυτερα σε σχεση με τα μερσεντες στους γυαλοκαθαριστηρες και στα μπεκ ψεκασμου ομως σε ολα τα αλλα αστα να πανε...

Δημοσ.
Στις 15/5/2020 στις 3:26 ΜΜ, Fontas000 είπε

Παιδια αξιζει να πουλησω το galaxy a50 μου σε μια τιμη γυρω στα 150-170 ευρω και με αυτα τα χρηματα +20-30 ευρω απο μενα αν ειναι αναγκαιο να παω σε ενα του στυλ redmi note 9s ας πουμε ή κατι παρεμφερη?

Προσωπικα θα ελεγα ότι αξίζει κατι τετοιο εαν και εφοσον δεχεσαι να πας μη Amoled οθονη. Με +30 ευρω παιρνεις κατι σαφεστατα καλυτερο.

Αν και εγω θα εβαζα και κατι τις παραπανω για να παω στην επομενη κατηγορια.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Προσωπικα θα ελεγα ότι αξίζει κατι τετοιο εαν και εφοσον δεχεσαι να πας μη Amoled οθονη. Με +30 ευρω παιρνεις κατι σαφεστατα καλυτερο.

Αν και εγω θα εβαζα και κατι τις παραπανω για να παω στην επομενη κατηγορια.

Σε ποιο θα πήγαινες εσυ ; Ποια η πρόταση σου; (Στην παραπάνω κατηγορία εννοώ που είπες)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fontas000 είπε

Σε ποιο θα πήγαινες εσυ ; Ποια η πρόταση σου; (Στην παραπάνω κατηγορία εννοώ που είπες)

Μια καλη επιλογη ειναι το Huawei Nova 5T

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

ναι, ολα καλα αυτα που γραφεις με την μονη ενσταση απο μερους μου οτι το κινητο ειναι μια συσκευη που την κρινεις σε ολα της ταυτοχρονα.

ειναι σαν να λες οτι τα φιατ ειναι καλυτερα σε σχεση με τα μερσεντες στους γυαλοκαθαριστηρες και στα μπεκ ψεκασμου ομως σε ολα τα αλλα αστα να πανε...

Τα σημαντικά είναι αυτά που έγραψα συν η αυτονομία της μπαταρίας, τα υπόλοιπα πχ όπως mini jack, NFC, Type-C, Fast charge, OTG, screen to body ratio κλπ είναι λιγότερο σημαντικά.Ανάλογα με τις ανάγκες ο καθένας επιλέγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...