Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μόλις αγόρασα έναν ssd για το λάπτοπ μου και θέλω να με βοηθήσετε λίγο στο πώς να κάνω clone τον hdd στον νέο ssd δλδ αν χρειαζετε να κάνω κάτι στο bios ή αν χρειαζετε να κάνω πάλι ενεργοποίηση τα windows . Σκοπεύω να βάλω τον νέο ssd στην θέση του dvd driver για να κάνω το clone και μετά να τον βάλω στην κανονική θέση και αν χρειαζετε να βάλω κανένα driver

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ.

Γεια,

Drivers δεν χρειάζεται 

Ενεργοποίηση ζηταει πάλι μετά την κλωνοποίηση, ουτε στο bios χρειάζεται κατι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prototypegr είπε

Δεν θα χρειαστεί ενεργοποίηση μην ανησυχείς. Σε απλή αλλαγή σκληρού δεν υπάρχει θέμα.

Τελικά έκανα καθαρή εγκατάσταση στον νέο δίσκο και όχι κλονο γτ δεν μπορούσα να βάλω άλλου τον δίσκο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, androu είπε

Ενεργοποίηση ζηταει πάλι μετά την κλωνοποίηση

Τα τελευται 3 χρονια έχω 3 pc με κλώνους δίσκους  για παν ενδεχόμενο (win 10 )  και τους ενημερώνω - λειτουργώ το ίδιο Ενεργοποίηση στον δεύτερο  δεν ζητήθηκε ποτέ Σε σας έχει ζητηθεί και τι κάνατε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

Τα τελευται 3 χρονια έχω 3 pc με κλώνους δίσκους  για παν ενδεχόμενο (win 10 )  και τους ενημερώνω - λειτουργώ το ίδιο Ενεργοποίηση στον δεύτερο  δεν ζητήθηκε ποτέ Σε σας έχει ζητηθεί και τι κάνατε 

ξανά ενεργοποίηση .. 

Μπορεί να έτυχε σε μένα τι να πω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, androu είπε

ξανά ενεργοποίηση .. 

Μπορεί να έτυχε σε μένα τι να πω 

Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση τα windows 10 ενώ το λάπτοπ το πηρα με windows 8.1 και ενεργοποιήθηκαν μόλις συνδέθηκα στο ίντερνετ 2 φορές μάλιστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...