frieck Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το desktop συνδέεται στο router μου (TG585) με long ethernet cable ή usb wifi adapter. Δεν έχω σύνδεση. Πιάνω wifi απο το απέναντι κομμωτήριο αλλά μόνο με το κινητό (η ιδιοκτήτρια είναι γνωστή). Στο σημείο που βρισκεται το desktop, δεν πιάνει το απέναντι wifi με το usb wifi adapter Πως χρησιμοποιώ το router ώστε να συνδέσω το desktop στο wifi του κομμωτηρίου? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από frieck
frieck Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Είμαι σίγουρος πως έχει απαντηθεί το ζήτημα, οπότε εναλλακτικά παραπέμψτε με σε αντίστοιχο θέμα για να μην κουράζω.
afm Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι router αλλά ένα repeater το οποίο παίρνει ασύρματα και δίνει ασύρματα. Θα το τοποθετήσεις εκεί που έχεις καλό σήμα με το κινητό σου και θα συνδέσεις πάνω του τον υπολογιστή είτε ασύρματα με την χρήση ενός wifi usb stick είτε ενσύρματα με ένα καλώδιο ethernet.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 15/05/2020 at 11:19, frieck said: Το desktop συνδέεται στο router μου (TG585) με long ethernet cable ή usb wifi adapter. Δεν έχω σύνδεση. Πιάνω wifi απο το απέναντι κομμωτήριο αλλά μόνο με το κινητό (η ιδιοκτήτρια είναι γνωστή). Στο σημείο που βρισκεται το desktop, δεν πιάνει το απέναντι wifi με το usb wifi adapter Πως χρησιμοποιώ το router ώστε να συνδέσω το desktop στο wifi του κομμωτηρίου? me το συγκεκριμένο δεν μπορεις. δεν παιζει ως repeater
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα