voodoo99 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο που έχω στη vodafone σταθερή με 15,50 ευρώ για απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 300' κινητά και 24αρι ιντερντετ. Αφού η προσφορά από το τμήμα ανανέωσης ήταν στα 19,42 ευρώ και επικοινώνησα με το τμήμα αποσυνδέσεων για να φύγω, μου έκαναν άλλη προσφορά: το ίδιο πακέτο στην ίδια τιμή και επίσης 2η προσοφορά αναβάθμιση σε VDSL 5Ο (και αστικά-υπεραστικά κλπ) με 21,23 ευρώ τελική τιμή. Να πω ότι μέχρι τώρα με το 24αρι, η ταχύτητα που έπιανα ήταν το ανώτερο μέχρι 4 λόγω απόστασης από το αστικό κέντρο (περίπου 3 με 3,5 χλμ). Έχω δύο ερωτήσεις: 1ον: να ανανεώσω στο ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια χρήματα (15,50 που είναι καλό πακέτο) και αν μπορώ να διεκδικήσω γρηγορότερο ιντερνετ στην 24αρα ή αν δικαιούμαι κάποια αποζημίωση λόγω της τόσο χαμηλής ταχύτητας; ή 2ον: να πάω στην αναβάθμιση σε VDSL με 21,23 ευρώ που νομίζω είναι γενικά καλή τιμή; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Νομίζω πως από το να πετάς κάθε μήνα 15,50 ευρώ για 4αρα, καλύτερα να πληρώνεις 21 και να έχεις ουσιαστική παροχή. VDSL όμως από πού θα σου δώσουν, έχει οπτικές ίνες η περιοχή? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voodoo99 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Απ όσο μου έχουν πει υπάρχει διαθεσιμότητα, άρα θα έχει και οπτικές ίνες (απ' ότι φαντάζομαι) Επίσης, στο πακέτο υπάρχει εγγύηση χαμηλότερης ταχύτητας, δηλ αν πιάσει κάτω από 45 έχω έκπτωση 5%.. Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο με την 24αρα, η οποία θα με υπερκάλυπτε,δηλ και με 15 μια χαρά θα ήμουν, δεν το συζητάω, και να μη χρειάζεται να πληρώσω έστω και αυτό το 6ευρο και εννοείται όλη αυτή η διαπραγμάτευση-κοροιδία αφού τους είπα να με καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων επειδή το σκεφτόμουν να φύγω. και επίσης αναρωτιέμαι μέχρι πόσο σηκώνει να ''διαπραγματευτείς'', καθώς έχω φάει τα σωθικά μου τόσα χρόνια ειδικά με συνδέσεις κινητών αλλά αυτό είναι ολόκληρο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, voodoo99 είπε Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο που έχω στη vodafone σταθερή με 15,50 ευρώ για απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 300' κινητά και 24αρι ιντερντετ. Αφού η προσφορά από το τμήμα ανανέωσης ήταν στα 19,42 ευρώ και επικοινώνησα με το τμήμα αποσυνδέσεων για να φύγω, μου έκαναν άλλη προσφορά: το ίδιο πακέτο στην ίδια τιμή και επίσης 2η προσοφορά αναβάθμιση σε VDSL 5Ο (και αστικά-υπεραστικά κλπ) με 21,23 ευρώ τελική τιμή. Να πω ότι μέχρι τώρα με το 24αρι, η ταχύτητα που έπιανα ήταν το ανώτερο μέχρι 4 λόγω απόστασης από το αστικό κέντρο (περίπου 3 με 3,5 χλμ). Έχω δύο ερωτήσεις: 1ον: να ανανεώσω στο ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια χρήματα (15,50 που είναι καλό πακέτο) και αν μπορώ να διεκδικήσω γρηγορότερο ιντερνετ στην 24αρα ή αν δικαιούμαι κάποια αποζημίωση λόγω της τόσο χαμηλής ταχύτητας; ή 2ον: να πάω στην αναβάθμιση σε VDSL με 21,23 ευρώ που νομίζω είναι γενικά καλή τιμή; Ευχαριστώ! την προσφορα στην εκαναν εκεινη την ωρα που πηρες τηλεφωνο? γιατι τελειωνει το συμβολαιο μου και κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) VDSL 50αρι με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, τελική τιμή 21,23 ευρώ το μήνα χωρίς αλλα έξοδα; Συγνώμη που ρωτάω αλλα μου φαίνεται περίεργο, στη Forthnet δινω σχεδόν τα ίδια (19.80) για απλό ADSL και για VDSL θελουν γύρω στα 60 ευρώ το δίμηνο και 50 ευρώ κόστος modem + ενεργοποίηση, δηλαδή ένα κατοστάρι ο πρώτος λογαριασμός και μετα 60 το διμηνο... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Spanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 9:52 ΠΜ, voodoo99 είπε Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Απ όσο μου έχουν πει υπάρχει διαθεσιμότητα, άρα θα έχει και οπτικές ίνες (απ' ότι φαντάζομαι) Επίσης, στο πακέτο υπάρχει εγγύηση χαμηλότερης ταχύτητας, δηλ αν πιάσει κάτω από 45 έχω έκπτωση 5%.. Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο με την 24αρα, η οποία θα με υπερκάλυπτε,δηλ και με 15 μια χαρά θα ήμουν, δεν το συζητάω, και να μη χρειάζεται να πληρώσω έστω και αυτό το 6ευρο και εννοείται όλη αυτή η διαπραγμάτευση-κοροιδία αφού τους είπα να με καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων επειδή το σκεφτόμουν να φύγω. και επίσης αναρωτιέμαι μέχρι πόσο σηκώνει να ''διαπραγματευτείς'', καθώς έχω φάει τα σωθικά μου τόσα χρόνια ειδικά με συνδέσεις κινητών αλλά αυτό είναι ολόκληρο θέμα Στις ADSL2+ συνδέσεις δεν υπάρχει εγγύηση χαμηλότερης ταχύτητας και δεν τις πουλάνε ως 24άρες αλλά ως "έως 24mbps". 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voodoo99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 9:51 ΜΜ, thleorasakias είπε την προσφορα στην εκαναν εκεινη την ωρα που πηρες τηλεφωνο? γιατι τελειωνει το συμβολαιο μου και κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου να κανω. Η πρώτη προσφορά έγινε από το τμήμα ανανέωσης στα 19,42 με το πακέτο που είχα και το VDSL μου το έδιναν στα 26 με 27 ευρώ. Τους είπα ότι είναι απαράδεκτη η προσφορά κλπ, τόσα χρόνια συνδρομητής και αν με καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων όπου μίλησα με κάποιον που είχα ξαναμιλήσει (τυχαία υποθέτω)πριν από 1 χρόνο για να μη χρεωθώ τα τέλη μεταφοράς όταν έκανα μετακόμιση.. Μην τα πολυλογώ, από το τμήμα αποσυνδέσεων κατευθείαν μου είπε ότι μου ανανεώνει το ίδιο πακέτο και όταν ρώτησα για VDSL μου έκανε προσφορά στα 21,23.. 20 ώρες πριν, Spanos είπε VDSL 50αρι με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, τελική τιμή 21,23 ευρώ το μήνα χωρίς αλλα έξοδα; Συγνώμη που ρωτάω αλλα μου φαίνεται περίεργο, στη Forthnet δινω σχεδόν τα ίδια (19.80) για απλό ADSL και για VDSL θελουν γύρω στα 60 ευρώ το δίμηνο και 50 ευρώ κόστος modem + ενεργοποίηση, δηλαδή ένα κατοστάρι ο πρώτος λογαριασμός και μετα 60 το διμηνο... Η τιμή είναι τελική φίλε μου με απεριόριστα + 360΄κινητά.. Απλά θέλει στομάχι και υπομονή γιατί κι εμένα μ' έχουν φτάσει πολλές φορές στα όριά μου με το να πρέπει να μιλήσω με πόσους ανθρώπους, να κάνω παζάρια κλπ.. Πολλε΄ς φορές έφτασα στο αμήν να αλλάξω πάροχο ακόμα κι αν πλήρωνα ακριβότερα γιατί μερικοί στη συμπειρφορά τους ήταν απαράδεκτοι.. κ τυο επόμενο τηλεφώνημα μιλούσες με κάποιον ο οποίος ήταν φουλ ευγενικός και αναρωτιόσυν τι γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) μια απο τα ιδια με εσενα ειμαι (και σε ταχυτητες κλπ), ακριβως ιδια φαση με αγενεις και φουλ ευγενικους, επειτα απο 10 τηλεφωνα εκλεισα τελικα το πακετο που σου προτεινουν με 50αρα και εγω σε παρομοια τιμή (μισο ευρω κάτω)... Πραγματικά νομιζω ότι με τις συμπεριφορές τους θέλουν να διώξουν πελάτες (10 χρονια συνδρομητης δεν εχω αργησει ΠΟΤΕ λογαριασμό)... ξέρω ωστόσο και ατομο που το εχει με 18€ ακριβως το ιδιο, απλα δε βαριοταν και επαιρνε καθε μερα τηλεφωνο για 3 εβδομάδες μεχρι να του το ριξουν στο ποσο που ήθελε... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Εμένα μετά απο μεταφορα και λαθος καταχωρισης ημερομηνιας απο τον νεο παροχο,μου εκαναν προσφορα 22,33(-1 ευρω αν πληρωνεις με καρτα) και 3 μηνες δωρεαν παγια και τελη ενεργοποιησης ρουτερ δωρεαν.Για vdsl 50αρι.Για να ξέρετε ποσο σας περνει να παζαρεψετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα