sonikk Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 περα απο τα προαναφερομενα υπαρχει καποιο προιον οπου θα μπορουσα να ριξω στον νιπτηρα ή στον μπιντε του μπανιου και να παει το προιον στο φρεατιο της αποχετευσης μου ωστε να διαλυσει τυχον φωλιες απο κατσαριδες κτλ? εχω διαπιστωσει πως βγαινουν απο εκει και καθως μεγαλωνουν χωνονται σε διαφορα σημεια του σπιτιου. θελω να χτυπησω το προβλημα στην ριζα του δηλαδη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Παντελώς άχρηστα..... Ειχε ενας φιλος μου σε σπιτι ισογειο με πολυ κατσαριδα που ερχοταν απο διπλανο σπιτι και μου ελεγε οτι κατι εκανε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, sonikk είπε περα απο τα προαναφερομενα υπαρχει καποιο προιον οπου θα μπορουσα να ριξω στον νιπτηρα ή στον μπιντε του μπανιου και να παει το προιον στο φρεατιο της αποχετευσης μου ωστε να διαλυσει τυχον φωλιες απο κατσαριδες κτλ? εχω διαπιστωσει πως βγαινουν απο εκει και καθως μεγαλωνουν χωνονται σε διαφορα σημεια του σπιτιου. θελω να χτυπησω το προβλημα στην ριζα του δηλαδη!! Δεν ξέρω τι υπάρχει, αλλά αν θες την προσωπική μου άποψη, να αγοράσεις κάποια από προϊόντα που ανέφερα, να ανοίξεις το φρεάτιο και να ψεκάσεις γύρω γύρω στα τοιχώματα, σε αυτά τα σημεία ουσιαστικά δεν περνάει νερό παρά μόνο στον πάτο του φρεατίου, έτσι τα έντομα φωλιάζουν στα τοιχώματα με το πάσο τους και μετά μπαίνουν μέσα στο σπίτι, πέραν τούτου, ακόμα και να ρίξεις αυτό το υλικό, μόλις κάποιος ανοίξει την βρύση το νερό θα απομακρύνει το φάρμακο. Γενικά τα όποια φάρμακα θα πρέπει να ψεκάζονται και να γίνεται απόθεση σε σημεία που δεν περνάει νερό. 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Ειχε ενας φιλος μου σε σπιτι ισογειο με πολυ κατσαριδα που ερχοταν απο διπλανο σπιτι και μου ελεγε οτι κατι εκανε.... Εμείς αγοράζαμε κάτι τέτοια αρχές 2000, αρκετά παλιό σπίτι με πολύ κατσαρίδα, δεν έκαναν τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν ξέρω τι υπάρχει, αλλά αν θες την προσωπική μου άποψη, να αγοράσεις κάποια από προϊόντα που ανέφερα, να ανοίξεις το φρεάτιο και να ψεκάσεις γύρω γύρω στα τοιχώματα, σε αυτά τα σημεία ουσιαστικά δεν περνάει νερό παρά μόνο στον πάτο του φρεατίου, έτσι τα έντομα φωλιάζουν στα τοιχώματα με το πάσο τους και μετά μπαίνουν μέσα στο σπίτι, πέραν τούτου, ακόμα και να ρίξεις αυτό το υλικό, μόλις κάποιος ανοίξει την βρύση το νερό θα απομακρύνει το φάρμακο. Γενικά τα όποια φάρμακα θα πρέπει να ψεκάζονται και να γίνεται απόθεση σε σημεία που δεν περνάει νερό. Εμείς αγοράζαμε κάτι τέτοια αρχές 2000, αρκετά παλιό σπίτι με πολύ κατσαρίδα, δεν έκαναν τίποτα. σωστο αυτο που λες για τα τοιχωματα με ψεκασμο στο φρεατιο.το εχω δει και απο κατι βιντεακια στο youtube απο επαγγελματιες.τωρα οσον αφορα το αλλο που λες οτι οταν τραβηξει καποιος το νερο αν ριξει υλικο στην αποχετευση απομακρυνει το φαρμακο φανταζομαι οτι το υλικο το αφηνεις ενα βραδυ πχ να δρασει και δεν τραβας το καζανακι ή ανοιγεις τις βρυσες.ειχα διαβασει καπου οτι αν ριξεις αμμωνια κανει δουλεια και τις σκοτωνει αλλα δεν ειμαι και ειδημων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosk1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 πριν 1ημερα έκανα αυτή την δουλειά ακριβώς ,άνοιξα να ξεβουλωσω και να καθαρίσω τα φρεάτια της αυλης,ανοίγοντας τα καπάκια έπαθα σοκ ,100δες για να μην πω χιλιάδες κατσαρίδες διαφόρων μεγεθών στα τοιχώματα.Σηκωνα λιγο το καπάκι,ψέκαζα με τέζα και το ξανά έκλεινα .ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ . Μετα από κανα 10λεπτο που έχουν ηρεμήσει τα πράγματα ,ανοίγεις ξανά σκοτώνεις κλασικά με το πόδι ότι έχει μείνει η αν έχεις λάστιχο με νερό ξεπλένεις,και πριν κλείσω, ψεκάζω τα τοιχώματα εντός και γύρω από το καπάκι με k-thrine .Αν δεν βρέξει μπορεί να βγάλω και όλο το καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί άλλο ψέκασμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Imperator δοκιμασμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, sonikk είπε σωστο αυτο που λες για τα τοιχωματα με ψεκασμο στο φρεατιο.το εχω δει και απο κατι βιντεακια στο youtube απο επαγγελματιες.τωρα οσον αφορα το αλλο που λες οτι οταν τραβηξει καποιος το νερο αν ριξει υλικο στην αποχετευση απομακρυνει το φαρμακο φανταζομαι οτι το υλικο το αφηνεις ενα βραδυ πχ να δρασει και δεν τραβας το καζανακι ή ανοιγεις τις βρυσες.ειχα διαβασει καπου οτι αν ριξεις αμμωνια κανει δουλεια και τις σκοτωνει αλλα δεν ειμαι και ειδημων. Η αμμωνία είναι απολυμαντικό δεν ξέρω αν είναι κατσαριδοκτονο. Υπάρχουν και χημικά σαν αυτά που λες ότι το αφήνεις ένα βράδυ, το πρόβλημα είναι ότι σκοτώνουν μεν ότι υπάρχει μέσα αλλά μόλις φύγουν άνετα μπαίνουν άλλες κατσαριδες που μπορεί να ήταν στον κεντρικό αγωγο του δρόμου και εισήλθαν στο δικό σου φρεάτιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, sonikk είπε περα απο τα προαναφερομενα υπαρχει καποιο προιον οπου θα μπορουσα να ριξω στον νιπτηρα ή στον μπιντε του μπανιου και να παει το προιον στο φρεατιο της αποχετευσης μου ωστε να διαλυσει τυχον φωλιες απο κατσαριδες κτλ? εχω διαπιστωσει πως βγαινουν απο εκει και καθως μεγαλωνουν χωνονται σε διαφορα σημεια του σπιτιου. θελω να χτυπησω το προβλημα στην ριζα του δηλαδη!! Το καλύτερο για τα φρεάτια είναι το πετρέλαιο.Πάρε ένα μπιτόνι άνοιξε τα φρεάτια και ρίξε μέσα από 1-2 λίτρα στο καθένα.Άστο 2-3 μέρες να δουλέψει (και η μυρωδιά τις σκοτώνει) άνοιξε και αν δεις καμία ξαναρίξε. Δοκιμασμένο κάθε χρόνο στη χαβούζα της Αττικής (Μεσόγεια που ακόμη ζούμε στην Παλαιολιθηκή εποχή και έχουμε βόθρους) όπου το πρόβλημα είναι τεράστιο.Και τώρα που τα λέμε πρέπει αύριο μεθαύριο να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί με τη ζέστη θα μας φάνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 5:03 ΠΜ, sonikk είπε Παιδια στο διπλανο μου διαμερισμα αν και το χρησιμοποιω σαν αποθηκη και για αλλες εργασιες καθε βραδυ στους τοιχους ψηλα εκει που ενωνεται το ταβανι με τους τοιχους βρισκω καμια δεκαρια κατσαριδες μεγαλες να βολταρουν καθε φορα. αν και ειχα βαλει κατι χαρτακια με ειδικη κολλα για τις κατσαριδες αλλα στο πατωμα πολυ σπανια να πιασουν καποια. οταν οι κατσαριδες μετακινουνται μονο απο τοιχο σε τοιχο και πολυ ψηλα στο υψος του ταβανιου τι μπορω να βαλω για τα τις πιασω? δεν θελω να χρησιμοποιησω εντομοκτονα τυπου αεροζολ τεζα που ειναι καρκινογονα κτλ. το προβλημα ειναι οτι το υψος που μετακινουνται ειναι στα 3,5 μετρα κοντα στο ταβανι γιατι ειναι ψηλοταβανο το σπιτι και δεν μπορω να τις σκοτωσω.εχω μια σκουπα που την εχω ενωσει με ενα κονταρι και φτανει εως εκει αλλα τρεχουν σαν διαολοι και ειναι και η αποσταση που δεν βοηθαει να εισαι γρηγορος. υπαρχει λυση ωστε να σκοτωνονται οταν μετακινουνται ψηλα κοντα στο ταβανι απο τοιχο σε τοιχο? Στις 16/5/2020 στις 6:44 ΠΜ, sonikk είπε σωστο αυτο που λες για τα τοιχωματα με ψεκασμο στο φρεατιο.το εχω δει και απο κατι βιντεακια στο youtube απο επαγγελματιες.τωρα οσον αφορα το αλλο που λες οτι οταν τραβηξει καποιος το νερο αν ριξει υλικο στην αποχετευση απομακρυνει το φαρμακο φανταζομαι οτι το υλικο το αφηνεις ενα βραδυ πχ να δρασει και δεν τραβας το καζανακι ή ανοιγεις τις βρυσες.ειχα διαβασει καπου οτι αν ριξεις αμμωνια κανει δουλεια και τις σκοτωνει αλλα δεν ειμαι και ειδημων. Αυτό που τα (ελεγμένα και αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Γεωργίας) εντομοκτόνα που κυκλοφορούν στο μάρκετ είναι καρκινογόνα και μακριά-από-μας αλλά η αμμωνία (!)- αλήθεια, από που αγοράζει κανείς αμμωνία- είναι οκ να την ρίξεις χύμα στο σπίτι, με ξεπερνά. Για μέσα στο σπίτι, όλα τα τζελ που σου προτείνουν παραπάνω κάνουν τη δουλειά που λένε ότι κάνουν. Για εξωτερικούς χώρους μάλλον καλύτερα βάλε το k-othrin που λένε για ψέκασμα, όπως και για τα φρεάτια. Για πολύ έντονο πρόβλημα, ίσως καλύτερα να καλέσεις ένα συνεργείο, παραπάνω λεφτά αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στις 16/5/2020 στις 9:57 ΜΜ, papoys1 είπε Το καλύτερο για τα φρεάτια είναι το πετρέλαιο.Πάρε ένα μπιτόνι άνοιξε τα φρεάτια και ρίξε μέσα από 1-2 λίτρα στο καθένα.Άστο 2-3 μέρες να δουλέψει (και η μυρωδιά τις σκοτώνει) άνοιξε και αν δεις καμία ξαναρίξε. Δοκιμασμένο κάθε χρόνο στη χαβούζα της Αττικής (Μεσόγεια που ακόμη ζούμε στην Παλαιολιθηκή εποχή και έχουμε βόθρους) όπου το πρόβλημα είναι τεράστιο.Και τώρα που τα λέμε πρέπει αύριο μεθαύριο να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί με τη ζέστη θα μας φάνε. Το πετρέλαιο όντως διώχνει τις κατσαρίδες ΑΛΛΑ μολύνει πάρα πολύ τον υδροφόρο ορίζοντα και κάνει ζημιά σε βιολογικούς καθαρισμούς. Δεν είναι πολύ λογικό να λέμε "μάζεψε το τηγανόλαδο σε πλαστικό μπουκαλάκι και πέτα το στα σκουπίδια γιατί μολύνει πολύ το νερό" και μετά να πετάμε στην αποχεύτεση 1-2 κιλά (!) πετρέλαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 16/5/2020 στις 9:57 ΜΜ, papoys1 είπε Το καλύτερο για τα φρεάτια είναι το πετρέλαιο.Πάρε ένα μπιτόνι άνοιξε τα φρεάτια και ρίξε μέσα από 1-2 λίτρα στο καθένα.Άστο 2-3 μέρες να δουλέψει (και η μυρωδιά τις σκοτώνει) άνοιξε και αν δεις καμία ξαναρίξε. Δοκιμασμένο κάθε χρόνο στη χαβούζα της Αττικής (Μεσόγεια που ακόμη ζούμε στην Παλαιολιθηκή εποχή και έχουμε βόθρους) όπου το πρόβλημα είναι τεράστιο.Και τώρα που τα λέμε πρέπει αύριο μεθαύριο να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί με τη ζέστη θα μας φάνε. το πετρελαιο δεν θα μυριζει απο τα σιφωνια της κουζινας,της τουαλετας κτλ? γιατι αν το αφησει κανεις δυο μερες πχ καποια στιγμη η οσμη δεν θα φτασει μεχρι τα σιφωνια? επισης πώς γινεται να το αφησεις 2-3 μερες να δουλεψει? καποια στιγμη πρεπει να μαγειρεψεις,να πας στο μπανιο να τραβηξεις το καζανακι κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sonikk είπε το πετρελαιο δεν θα μυριζει απο τα σιφωνια της κουζινας,της τουαλετας κτλ? γιατι αν το αφησει κανεις δυο μερες πχ καποια στιγμη η οσμη δεν θα φτασει μεχρι τα σιφωνια? επισης πώς γινεται να το αφησεις 2-3 μερες να δουλεψει? καποια στιγμη πρεπει να μαγειρεψεις,να πας στο μπανιο να τραβηξεις το καζανακι κτλ. Γιατί να έρθει η οσμή στο σπίτι;;;;; Αν ήταν έτσι θα μύριζαν και οι βόθροι αλλά υπάρχουν τα σιφόνια να εμποδίζουν τις μυρωδιές. Και βέβαια θα χρησιμοποιείς το νερό κανονικά όπως πριν η μυρωδιά του πετρελαίου συνεχίζει να υπάρχει δεν την ξεπλένει το νερό.😊 Εμείς εδώ στη χαβούζα της Ανατολικής Αττικής (λέγε με Μεσόγεια) που έχουμε ακόμη βόθρους και το πρόβλημα είναι έντονο ειδικά τα καλοκαίρια με τη βρώμα , τα κουνούπια και τις κατσαρίδες αυτή τη λύση έχουμε βρει. Και ναι μπορεί να έχει κάποια μικρή μόλυνση στο περιβάλλον αλλά τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά που πέφτουν με τους τόνους καθημερινά μολύνουν λιγότερο;;;;;;;;;;;; Ή χρησιμοποιούν πολλοί βιολογικά καθαριστικά;;;;; Εδώ ανοίγεις καπάκι βόθρου και βλέπεις κοπάδια κατσαρίδες και κουνούπια και εγώ θα σκεφτώ το περιβάλλον που είπε κάποιος συμφουρμίτης και η ίδια η πολιτεία αδιαφορεί;;;;;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moshelas Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 καλημέρα, από τη δική μου εμπειρία σε μονοκατοικία , καλύτερη λύση είναι ψέκασμα με εντομοκτόνο τύπου FENDONA περιμετρικά του σπιτιού δυο φορές το χρόνο (Μάρτιο και Νοέμβριο) και ζελεδάκι σε φρεάτια και σχαράκια. Στην αρχή έπαιρνα ζελεδάκι από το φαρμακείο αλλά πλέον αγοράζω μια συσκευασία που γράφει ΤΑΡΑΚΑΝΟΒ , Ρωσικής προέλευσης και το βρίσκω στην Αθηνάς (κέντρο Αθήνας) , σε λαϊκές ή σε μαγαζιά που πουλάνε Ρώσικα προϊόντα. Κοστίζει 3-4 ευρώ και περιέχει περισσότερο υλικό. Δεν θα το έβαζα μέσα στο σπίτι γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς περιέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Λοιπον συνολικη λυση: Απολυμανση στο κτιριο και καθαρισμος φρεατιων Gel τυπου maxforce Καθαριοτητα χωρου Ολα αυτα θα δουλεψουν αρκει να μην εχεις διπλα σου καποια εστια (πχ παρατημενη οικοδομη ) απο οπου θα ερχονται αβερτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 5:03 ΠΜ, sonikk είπε Παιδια στο διπλανο μου διαμερισμα αν και το χρησιμοποιω σαν αποθηκη και για αλλες εργασιες καθε βραδυ στους τοιχους ψηλα εκει που ενωνεται το ταβανι με τους τοιχους βρισκω καμια δεκαρια κατσαριδες μεγαλες να βολταρουν καθε φορα. αν και ειχα βαλει κατι χαρτακια με ειδικη κολλα για τις κατσαριδες αλλα στο πατωμα πολυ σπανια να πιασουν καποια. οταν οι κατσαριδες μετακινουνται μονο απο τοιχο σε τοιχο και πολυ ψηλα στο υψος του ταβανιου τι μπορω να βαλω για τα τις πιασω? δεν θελω να χρησιμοποιησω εντομοκτονα τυπου αεροζολ τεζα που ειναι καρκινογονα κτλ. το προβλημα ειναι οτι το υψος που μετακινουνται ειναι στα 3,5 μετρα κοντα στο ταβανι γιατι ειναι ψηλοταβανο το σπιτι και δεν μπορω να τις σκοτωσω.εχω μια σκουπα που την εχω ενωσει με ενα κονταρι και φτανει εως εκει αλλα τρεχουν σαν διαολοι και ειναι και η αποσταση που δεν βοηθαει να εισαι γρηγορος. υπαρχει λυση ωστε να σκοτωνονται οταν μετακινουνται ψηλα κοντα στο ταβανι απο τοιχο σε τοιχο? Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα το ίδιο πρόβλημα στο διαμέρισμα. Δές τούς σωλήνες της κουζίνας , έμένα απο εκεί έμπαιναν, όσο παράξενο και εάν φαίνεται . Είχα ρίξει εντομοκτόνα , καθαριστικά και εκεί. Δέν τήν εμποδίζει και ανεβαίνει μέσω της αποχέτευσης . Φώναξα και για απολύμανση με 20€ , και μου το επισήμανε και ο ίδιος για την αποχέτευση . Απο τότε εδώ και 1 χρόνο δέν έχει ξαναεμφανιστεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιατί να έρθει η οσμή στο σπίτι;;;;; Αν ήταν έτσι θα μύριζαν και οι βόθροι αλλά υπάρχουν τα σιφόνια να εμποδίζουν τις μυρωδιές. Και βέβαια θα χρησιμοποιείς το νερό κανονικά όπως πριν η μυρωδιά του πετρελαίου συνεχίζει να υπάρχει δεν την ξεπλένει το νερό.😊 Εμείς εδώ στη χαβούζα της Ανατολικής Αττικής (λέγε με Μεσόγεια) που έχουμε ακόμη βόθρους και το πρόβλημα είναι έντονο ειδικά τα καλοκαίρια με τη βρώμα , τα κουνούπια και τις κατσαρίδες αυτή τη λύση έχουμε βρει. Και ναι μπορεί να έχει κάποια μικρή μόλυνση στο περιβάλλον αλλά τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά που πέφτουν με τους τόνους καθημερινά μολύνουν λιγότερο;;;;;;;;;;;; Ή χρησιμοποιούν πολλοί βιολογικά καθαριστικά;;;;; Εδώ ανοίγεις καπάκι βόθρου και βλέπεις κοπάδια κατσαρίδες και κουνούπια και εγώ θα σκεφτώ το περιβάλλον που είπε κάποιος συμφουρμίτης και η ίδια η πολιτεία αδιαφορεί;;;;;;;;;;;;;;;; Υπενθυμίζω ότι και αυτά έχουν εγκριθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους για αυτή τη σκοπούμενη χρήση και είναι βιοδιασπώμενα, δηλαδή όοοταν φτάσουν στον βιολογικό καθαρισμό τότε τα "μαμούνια" της κατεργασίας τα αποσυνθέτουν. Το πετρέλαιο δεν κάνει μια μικρή μόλυνση, μπορεί να απορυθμίσει εντελώς μια μονάδα βιολογικού καθαρισμού. Το παράξενο να βλέπεις κοπάδια κατσαρίδες και κουνούπια όταν ανοίγεις το καπάκι του βόθρου ( σκοτεινό υγρό υπόγειο και κλεισμένο μέρος γεμάτο περιττώματα, φυσικό περιβάλλον για τρωκτικά και έντομα τα οποία είναι οι φυσικοί αποικοδομητές) ποιό είναι;; Το παράξενο είναι που ανοίγεις το καπάκι εξαρχής! Μη παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν είμαι στους οικολόγους πράσινους, σε αντίστοιχο φόρουμ πέρυσσι ρωτούσα και εγώ για φάρμακα για κατσαρίδες που με είχαν κατακλύσει αλλά μη ξεφεύγουμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα