sonikk Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Παιδια στο διπλανο μου διαμερισμα αν και το χρησιμοποιω σαν αποθηκη και για αλλες εργασιες καθε βραδυ στους τοιχους ψηλα εκει που ενωνεται το ταβανι με τους τοιχους βρισκω καμια δεκαρια κατσαριδες μεγαλες να βολταρουν καθε φορα. αν και ειχα βαλει κατι χαρτακια με ειδικη κολλα για τις κατσαριδες αλλα στο πατωμα πολυ σπανια να πιασουν καποια. οταν οι κατσαριδες μετακινουνται μονο απο τοιχο σε τοιχο και πολυ ψηλα στο υψος του ταβανιου τι μπορω να βαλω για τα τις πιασω? δεν θελω να χρησιμοποιησω εντομοκτονα τυπου αεροζολ τεζα που ειναι καρκινογονα κτλ. το προβλημα ειναι οτι το υψος που μετακινουνται ειναι στα 3,5 μετρα κοντα στο ταβανι γιατι ειναι ψηλοταβανο το σπιτι και δεν μπορω να τις σκοτωσω.εχω μια σκουπα που την εχω ενωσει με ενα κονταρι και φτανει εως εκει αλλα τρεχουν σαν διαολοι και ειναι και η αποσταση που δεν βοηθαει να εισαι γρηγορος. υπαρχει λυση ωστε να σκοτωνονται οταν μετακινουνται ψηλα κοντα στο ταβανι απο τοιχο σε τοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mando Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 maxforce gel και θα γινει γενοκτονια. Βαζεις gel πανω απο τα ντουλαπια,πισω απο ντουλαπες ,πλυντηρια κτλπ και αντιο κατσαριδες. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Mando είπε maxforce gel και θα γινει γενοκτονια Αυτό! Δοκιμασμένο! Ακριβό (γύρω στα 20 ευρώ) αλλά από τα πιο αποτελεσματικά σκευάσματα που κυκλοφορούν. Όσες φορές το 'χω βάλει επειδή "είδα 2- 3 κατσαριδάκια" το επόμενο πρωί είχε γίνει μακελειό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 και πως ακριβως το δουλευεις αυτο? οπου τις ειδες αφηνεις 1-2 σταγονες ξερω γω? το τρωνε αυτο? η απλα μενει εκει η σταγονα και δεν ξαναπλησιαζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι σε μορφη GEL και εχει πολυ καλα ελκυστικα για κατσαριδες. η συσκευασια των 5gr εχει καπου στο 10€. και ειναι υπεραρκετο για σπιτι..!! οπου και αν το βαλεις (εννοειται οτι δεν θα βαλεις σταγονες πανω στην κουζινα - τραπεζια κλπ.....) ελκυει την κατσαριδα που τρωει και μεταφερει το δηλητηριο και στη φωλια. ετσι εξαφανιζονται. οντως ειναι απο τις κορυφαιες λυσεις και ευκολες στην χρηση. ναι μεν λιγο ακριβο, αλλα καθαριζει ολοκληρη πολυκατοικια με αυτο........!!!! βαλε στα ντουλαπια, σε αποθηκες, μπανιο, και σε οσα μερη μπορει να συχνασει μια κατσαριδα. μια σταγονα -οσο ειναι το μεγεθος μιας φακης- σε καθε μερος, ειναι αρκετο. καθε λιγες μερες, παρακολουθεις τι γινετε. αν το εχουν φαει, ξαναβαζεις..! Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από cabdik 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Εχω πρόβλημα στο σπίτι με μικρές κατσαρίδες τις οποίες φίλη τις ονόμασε καραβισιες(είχε κ εκείνη το ίδιο πρόβλημα σπίτι. Μου πρότεινε Αυτό το οποίο έχω πάρει κ έχω σπίτι (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα). Ποιο είναι καλύτερο κ πιο ασφαλές το Gel που αναφέρατε ή αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosk1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 https://www.skroutz.gr/s/6882051/Bayer-K-Othrine-250WG.html#reviews K-othrine και απο μενα ,επειδη το σπιτι μου εχει αυλη και φρεατια, καθε χρονο αρχες καλοκαιριου κανω ενα ψεκασμα με k-othrine και υσυχαζω .Το διαλυεις σε ενα ψεκαστηρα και ψεκαζεις χαμηλα σε τοιχους, γωνιες,σιφωνια φρεατια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexymwro7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Το καλυτερο κατσαριδο-απωθητικο ειναι η καθαριοτητα, το γρηγορο πεταγμα τροφιμων και γενικα σκουπιδιων, η απουσια μυρωδιων (απαραιτητα) και ο αφυγραντηρας (προαιρετικο, αν εχεις υγρασια). Απο κει και περα αν επιμενουν πας στα κατσαριδοκτονα. Παντως δεν εχει νοημα να εχεις τον χωρο σου βρωμικο, να μυριζει, γεματο σκουπιδια, πεταμενα τροφιμα, μεσα στην υγρασια και να χρησιμοποιεις εντομοκτονα ελπιζοντας οτι θα ξεμπλεξεις για παντα. Οτι και να βαλεις, θα ερχονται συνεχεια. Το θεμα ειναι να κανεις το περιβαλλον αφιλοξενο γι αυτες, για να μην ξαναρθουν. Οχι να βρισκουν ενα φιλοξενο σπιτι και απλα να τις σκοτωνεις. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Παρ'της τα στοιχεία και κοφ'της κλήση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, cabdik είπε Ειναι σε μορφη GEL και εχει πολυ καλα ελκυστικα για κατσαριδες. η συσκευασια των 5gr εχει καπου στο 10€. και ειναι υπεραρκετο για σπιτι..!! οπου και αν το βαλεις (εννοειται οτι δεν θα βαλεις σταγονες πανω στην κουζινα - τραπεζια κλπ.....) ελκυει την κατσαριδα που τρωει και μεταφερει το δηλητηριο και στη φωλια. ετσι εξαφανιζονται. οντως ειναι απο τις κορυφαιες λυσεις και ευκολες στην χρηση. ναι μεν λιγο ακριβο, αλλα καθαριζει ολοκληρη πολυκατοικια με αυτο........!!!! βαλε στα ντουλαπια, σε αποθηκες, μπανιο, και σε οσα μερη μπορει να συχνασει μια κατσαριδα. μια σταγονα -οσο ειναι το μεγεθος μιας φακης- σε καθε μερος, ειναι αρκετο. καθε λιγες μερες, παρακολουθεις τι γινετε. αν το εχουν φαει, ξαναβαζεις..! αυτο μπορει να μπει ψηλα στους τοιχος κοντα στο ταβανι?γιατι οι κατσαριδες πανε απο τοιχο σε τοιχο δεν κυκλοφορουν στο πατωμα ή πισω απο ηλεκτρικες συσκευες κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, panosk1 είπε https://www.skroutz.gr/s/6882051/Bayer-K-Othrine-250WG.html#reviews K-othrine και απο μενα ,επειδη το σπιτι μου εχει αυλη και φρεατια, καθε χρονο αρχες καλοκαιριου κανω ενα ψεκασμα με k-othrine και υσυχαζω .Το διαλυεις σε ενα ψεκαστηρα και ψεκαζεις χαμηλα σε τοιχους, γωνιες,σιφωνια φρεατια κτλ. To συγκεκριμενο το χρησιμοποιω και γω τα τελευταια χρονια και κανει αρκετα καλη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, sonikk είπε αυτο μπορει να μπει ψηλα στους τοιχος κοντα στο ταβανι?γιατι οι κατσαριδες πανε απο τοιχο σε τοιχο δεν κυκλοφορουν στο πατωμα ή πισω απο ηλεκτρικες συσκευες κτλ. δεν χρειαζεται να μπει ψηλα. μονο χαμηλα αρκει. λογω των ελκυστικων που εχει. τραβαει τις κατσαριδες σαν μαγνητης.....!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 https://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control.html?keyphrase=κατσαριδων+με+υπερηχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επιλεγεις ένα από τα παρακάτω gel. Goliath gel, maxforce gel. Αυτά υπερεπαρκουν, αλλα μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα από τα παρακάτω ψεκαστικα για μέγιστη δράση. k-otherine, fendona. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο. Αλλά αυτά πρέπει να ξέρεις που θα τα βάλεις αλλιώς δεν θα έχουν μεγάλο αποτέλεσμα. 34 λεπτά πριν, czarjuly είπε https://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control.html?keyphrase=κατσαριδων+με+υπερηχους Παντελώς άχρηστα..... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Βασίλης_29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Και το Teza Κατσαριδοκτόνο Gel Σύριγγα 10gr κανει πολύ καλη δουλεια επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα