dhmhtralalla Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Καλησπέρα έχω πάρει 2 ζευγάρια Tp Link powerline WPA 7510 kit για να πάρω από τον πρώτο όροφο ίντερνετ στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο. Συνδέω το πρώτο κανονικά όπως γράφει στις οδηγίες, το adapter στην μπριζα δίπλα στο ρούτερ και με καλώδιο Ethernet στο ρούτερ, και το άλλο στο σπίτι στο ισόγειο και έχω κανονικά ίντερνετ. Το ρούτερ είναι στο πρώτο. Όταν όμως βάζω το δεύτερο ζευγάρι και το συνδέω πάνω στο ρούτερ σε άλλη θύρα Lan και άλλη μπριζα χάνεται από παντού το σήμα. Δεν έχει ούτε το ισόγειο ούτε ο πρώτος που έχει το ρούτερ ούτε ο δεύτερος. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να τα συνδέσω και να έχω και στους τρεις ορόφους ίντερνετ; Να αναφέρω ότι όλη η πολυκατοικία έχει ίδιο ρολόι και η σύνδεση είναι cosmote. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
nik0laus Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 1:36 ΠΜ, dhmhtralalla είπε Καλησπέρα έχω πάρει 2 ζευγάρια Tp Link powerline WPA 7510 kit για να πάρω από τον πρώτο όροφο ίντερνετ στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο. Συνδέω το πρώτο κανονικά όπως γράφει στις οδηγίες, το adapter στην μπριζα δίπλα στο ρούτερ και με καλώδιο Ethernet στο ρούτερ, και το άλλο στο σπίτι στο ισόγειο και έχω κανονικά ίντερνετ. Το ρούτερ είναι στο πρώτο. Όταν όμως βάζω το δεύτερο ζευγάρι και το συνδέω πάνω στο ρούτερ σε άλλη θύρα Lan και άλλη μπριζα χάνεται από παντού το σήμα. Δεν έχει ούτε το ισόγειο ούτε ο πρώτος που έχει το ρούτερ ούτε ο δεύτερος. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να τα συνδέσω και να έχω και στους τρεις ορόφους ίντερνετ; Να αναφέρω ότι όλη η πολυκατοικία έχει ίδιο ρολόι και η σύνδεση είναι cosmote. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Στο ρούτερ συνδέεις με καλώδιο μόνο ένα από τα τέσσερα ... τα άλλα τρία βάλτα στις πρίζες/θέσεις που θες να έχεις προσβαση... στο ισόγειο, στον δευτερο, όπου χρειάζεσαι...
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 On 15/05/2020 at 01:36, dhmhtralalla said: Καλησπέρα έχω πάρει 2 ζευγάρια Tp Link powerline WPA 7510 kit για να πάρω από τον πρώτο όροφο ίντερνετ στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο. Συνδέω το πρώτο κανονικά όπως γράφει στις οδηγίες, το adapter στην μπριζα δίπλα στο ρούτερ και με καλώδιο Ethernet στο ρούτερ, και το άλλο στο σπίτι στο ισόγειο και έχω κανονικά ίντερνετ. Το ρούτερ είναι στο πρώτο. Όταν όμως βάζω το δεύτερο ζευγάρι και το συνδέω πάνω στο ρούτερ σε άλλη θύρα Lan και άλλη μπριζα χάνεται από παντού το σήμα. Δεν έχει ούτε το ισόγειο ούτε ο πρώτος που έχει το ρούτερ ούτε ο δεύτερος. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να τα συνδέσω και να έχω και στους τρεις ορόφους ίντερνετ; Να αναφέρω ότι όλη η πολυκατοικία έχει ίδιο ρολόι και η σύνδεση είναι cosmote. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων λογικο αφου looparis το δικτυο σου. εφοσον θες ολα τα powerline να ειναι το ιδιο τοτε τα βαζεις στο ιδιο δικτυο και. μονο ενα συνδεεται με το ρουτερ. εσυ πηρες 4 γιατι νομιζες οτι πανε ζευγαρι αλλα στην πραξη παιζουν οσα θες απο δυο και πανω αρκει να τα κανεις pair. αυτο που εκανες θα ειχε νοημα σε αλλες περιπτωσεις οχι στην δικη σου επισης για αυτο και στο εμποριο θα δεις να πουλανε και ενα pοwerline μόνο τοτ. όταν έχεις δύο να βαλεις ένα τρίτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα