Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς οι αγορές από online σε H&m, zara και άλλες τέτοιες εταιρίες τα προϊόντα έρχονται από Ελλάδα ή από εξωτερικό;; 

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι έρχονται σφραγισμένα (όχι φορεμένα δηλαδή) σε όποιο κατάστημα επιλέξεις και άμα θες κάνεις αλλαγή ή παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Γιατί σε απασχολεί αν θα είναι από εξωτερικό; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sofiz είπε

Γιατί από το εξωτερικό αργούν 

Αυτο δεν ισχυει. Πολλες φορες ερχονται απο εξωτερικο πιο γρηγορα απο οτι απο Ελλαδα και οι λογοι ειναι πολλοι. Καλυτερη οργανωση, πιο καλα επανδρωμενες μοναδες logistics, συμφωνιες με τις μεταφορικες εταιρειες κλπ. 

Για H&M και Zara δεν ξερω, αλλα nike, adidas κλπ ερχονται απο εξωτερικο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και Zara πολλά κομμάτια κατευθείαν απο Ισπανία έρχονται. Αλλά το πολύ μια εβδομάδα παίρνει.

Τα λογιστικά της Ζάρα είναι πολύ καλύτερα από μια στρατιά ACS, Γενικής, κλπ.

Δημοσ.
Στις 15/5/2020 στις 1:15 ΠΜ, Sofiz είπε

Ξέρει κανείς οι αγορές από online σε H&m, zara και άλλες τέτοιες εταιρίες τα προϊόντα έρχονται από Ελλάδα ή από εξωτερικό;; 

Sofiz επειδή έχω ψωνίσει πάνω απο 20 φορές το τελευταίο 18μηνο από zara/hm/massimo, τα δέματα από zara έχουν έρθει από την αποθήκη στη guadalajara (Ισπανία), massimo Μαδρίτη,  πλην 2 δεμάτων που ήρθε το ένα απο zara αθήνας και ένα από zara κρήτη. Τα Hm αν θυμάμαι καλά από τη Βουλγαρία έρχονται. PullBear δε βρίσκω κανά κουτί πρόχειρο αλλά και αυτό ισπανία λογικά.

περίπου 7-10 μέρες μου κάνει συνήθως, πλην απ οταν ηρθαν από Ελλάδα σε 2-3, συνήθως όλα με Γενική Ταχυδρομική (hm με acs)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...