Προς το περιεχόμενο

Σεταρισμα Vodafone Home Triple Play Sports+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγο με κάλεσε στο από κάτω σπίτι συγγενής μεγάλης σχετικά ηλικίας και μου ζήτησε να του αλλαξω το ΣΤΑΘΕΡΟ τηλέφωνο από Cosmote σε Vodafone γιατί πήγε και έκανε αίτηση σήμερα και δε λειτουργεί το σταθερό.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι απλά μου έδωσε μια SIM κάρτα. 

Μην έχοντας καταλάβει τι λέει του ζήτησα να μου δώσει κάνα χαρτί τι έχει αγοράσει και μου έδωσε ένα που αναφέρει το παραπάνω πρόγραμμα.

Τώρα το σταθερό του συνδέεται σε ένα ρούτερ Cosmote που το χρησιμοποιεί μόνο για τηλέφωνο , το wifi το έχει κλειστό.

Και αναρωτιεμαι ... Τι δεν έχω καταλάβει?

Δε θα πρέπει να έχει και ένα ρούτερ Vodafone από όπου θα παίρνει τηλέφωνο και να συνδέεται στη TV? Το μόνο που είχε ήταν αυτό το χαρτί (έλεγε μέσα κάτι για επιδότηση ρούτερ και πόσα λεπτά ομιλίας, Internet , τηλεόραση κλπ)

Η Sim τι ρόλο βαράει?

Είμαι λίγο άσχετος με το σπορ καθώς δεν έχω δικό μου τηλέφωνο ή συνδρομητική τηλεόραση εδώ και πάνω από 10 χρόνια.

Επίσης ... Πώς και του κόψανε το τηλέφωνο την ίδια μέρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προγραμμα που αναφερεις ειναι για σταθερο ιντερνετ και τηλεοραση,καλυτερα παρε στην εξυπηρετηση για να σου πουνε αναλυτικα,αν η γραμμη ειναι voip τοτε θα σου δωσουν μαζι με τον αποκωδηκοποιητη της τβ και ρουτερ,η καρτα σιμ μπορει να ειναι δωρο με την συνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...