Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300S Port Forwarding

Maxra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα,

Έχω το ίδιο router φυσικά, το H300S που δίνει η Vodafone καθώς μιλάμε για ευρυζωνική πλέον σύνδεση και δε μπορώ ούτε εγώ να κάνω port forward για το xbox one που με ενδιαφέρει. Δε μπορώ να κλειδώσω τη θύρα που εμφανίζει η κονσόλα με το router, με αποτέλεσμα το nat type του Xbox να γίνεται πάλι strict και να μη μπορώ να παίξω με άλλους παίχτες.

Έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Μέχρι και παλικάρι που έχει λιώσει στο service χροοοοοόνια ολόκληρα από το Πλαίσιο κατάφερα να φέρω στο σπίτι μου για να με βοηθήσει, και με το που το φτιάξαμε χεράτα τις ρυθμίσεις στο ρούτερ και στη κονσόλα. το nat type του Xbox ίσιωσε και έδειξε «open”. Ε την επόμενη μέρα η κονσόλα έβγαλε πάλι nat type: “strict”. 

Εάν κάποιος υπάρχει περίπτωση να ξέρει ας μας πεις τι πρέπει να κάνουμε γιατί: ΕΛΕΟΣ... η Vodafone πήγε και επέλεξε ένα router που δε μπορεί ούτε η ίδια να υποστηρίξει, καθώς όταν τους πήρα τηλ δεν ήξερε κανένας να μου απαντήσει για port forward. Το μόνο που μου είπαν είναι είναι πως η δουλειά τους σταματάει με το που συνδέεσαι και όλα δουλεύουν. Αυτό είναι κάτι πολύ εξυδεικευμένο και πως θα πρέπει να βρώ κάποιον που να ξέρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 7 μήνες μετά...

βρήκες άκρη;

σε εμένα έστειλαν και το άλλο router, το tp link αλλά τζίφος.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι %$#^%$

εγώ εν τω μεταξύ έμαθα περισσότερα από αυτά που μου λένε εκείνοι.

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ταμειακή που πρέπει να συνδεθεί με το taxis. Με έχουν κάνει μπαλάκι η vodafone  και το κατάστημα από όπου πήρα την ταμειακή. Όταν πηγαίνω την μηχανή στο κατάστημα στέλνει δεδομένα. Όταν την πήγαμε στην casio έστειλε δεδομένα. Όταν την συνδέω στο router h300s δεν στέλνει τίποτα. Έχουν παρελάσει όλοι οι τεχνικοί της vodafone και μου λένε πως δεν βρίσκουν ζημιά. Δεδομένου πως δεν είμαι σχετικός τι μπορεί να φταίει;

6 minutes ago, Konstantinos-konstantinos said:

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ταμειακή που πρέπει να συνδεθεί με το taxis. Με έχουν κάνει μπαλάκι η vodafone  και το κατάστημα από όπου πήρα την ταμειακή. Όταν πηγαίνω την μηχανή στο κατάστημα στέλνει δεδομένα. Όταν την πήγαμε στην casio έστειλε δεδομένα. Όταν την συνδέω στο router h300s δεν στέλνει τίποτα. Έχουν παρελάσει όλοι οι τεχνικοί της vodafone και μου λένε πως δεν βρίσκουν ζημιά. Δεδομένου πως δεν είμαι σχετικός τι μπορεί να φταίει;

Ενδεχομενως το firewall. Βαλτο στο χαμηλοτερο.

Μόλις τώρα, DanielRGr είπε

Ενδεχομενως το firewall. Βαλτο στο χαμηλοτερο.

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Συγγνώμη αλλά είμαι αδαής. Βλέπω πως πιο πάνω αναφέρονται σε προβλήματα της συγκεκριμένης συσκευής

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...