MartianMartini Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Καλησπέρα, κι εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος-α έχει εμπειρία με εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ; Γενικά αν θέλει πολύ διαβασμα και πως είναι σαν διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dim_Ramatias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου δεν πρόλαβα να πληρώσω το παράβολο για την πρακτική εξέταση, έγινε ένα τεχνικό λάθος που δεν πρόλαβε να διορθωθεί - έχω ελπίδες; να γίνει καμιά παράταση ή θα εξεταστώ πρακτικά στις επόμενες εξετάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slither Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 14/10/2024 στις 8:27 ΜΜ, Dim_Ramatias είπε δεν πρόλαβα να πληρώσω το παράβολο για την πρακτική εξέταση, έγινε ένα τεχνικό λάθος που δεν πρόλαβε να διορθωθεί - έχω ελπίδες; να γίνει καμιά παράταση ή θα εξεταστώ πρακτικά στις επόμενες εξετάσεις; Τελικα,τι εγινε,προλαβες τις ημερομηνιες για τις αιτησεις,εγινε λαθος απο το συστημα την ωρα που προσπαθουσες να πληρωσεις το παραβολο η δεν μπορουσες να καταθεσεις την αιτηση,επεφτε το συστημα καθε λιγο ειναι η αληθεια. Αυτοι τωρα σε 2-3 μηνες λογικα θα ανακοινωσουν εναρξη εξετασεων και εξεταστικα κεντρα,ειναι αρκετα αργη η διαδικασια του ΕΟΠΠΕΠ και απλα θα το μαθουμε μια ακυρη μερα,οτι θα γινουν οι εξετασεις μια ταδε ημερομηνια,δεν ξερεις ποτε και πως να ξεκινησεις προετοιμασια. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Slither Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dim_Ramatias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ευτυχώς με κάλεσαν μια μέρα να με ειδοποιήσουν ότι μέχρι το τέλος εκείνης είχα διορία για την κατάθεση των χρημάτων, οπότε όλα καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα