Προς το περιεχόμενο

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ ΕΟΠΠΕΠ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

κι εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος-α έχει εμπειρία με εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ; Γενικά αν θέλει πολύ διαβασμα και πως είναι σαν διαδικασία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν πρόλαβα να πληρώσω το παράβολο για την πρακτική εξέταση, έγινε ένα τεχνικό λάθος που δεν πρόλαβε να διορθωθεί - έχω ελπίδες; να γίνει καμιά παράταση ή θα εξεταστώ πρακτικά στις επόμενες εξετάσεις;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2024 στις 8:27 ΜΜ, Dim_Ramatias είπε

δεν πρόλαβα να πληρώσω το παράβολο για την πρακτική εξέταση, έγινε ένα τεχνικό λάθος που δεν πρόλαβε να διορθωθεί - έχω ελπίδες; να γίνει καμιά παράταση ή θα εξεταστώ πρακτικά στις επόμενες εξετάσεις;

Τελικα,τι εγινε,προλαβες τις ημερομηνιες για τις αιτησεις,εγινε λαθος απο το συστημα την ωρα που προσπαθουσες να πληρωσεις το παραβολο η δεν μπορουσες να καταθεσεις την αιτηση,επεφτε το συστημα καθε λιγο ειναι η αληθεια.

Αυτοι τωρα σε 2-3 μηνες λογικα θα ανακοινωσουν εναρξη εξετασεων και εξεταστικα κεντρα,ειναι αρκετα αργη η διαδικασια του ΕΟΠΠΕΠ και απλα θα το μαθουμε μια ακυρη μερα,οτι θα γινουν οι εξετασεις μια ταδε ημερομηνια,δεν ξερεις ποτε και πως να ξεκινησεις προετοιμασια.

Επεξ/σία από Slither

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...