Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την κοσμοτε ενημερωθηκα πως παιρνω απο καφαο σε λιγοτερο απο 50 μετρα, αυτη η εικονα ειναι η τωρινη μου ταχυτητα, 

1) σε παλιοτερες μετρησεις μεσα στην βδομαδα ειχα παραπανω attainable περιπου στο 18, το περιεργο ειναι οτι ειχα ας πουμε 18000 και το actual ηταν 18500, ειναι φυσιολογικο αυτο; δλδ να πιανει το ρουτερ περισσοτερο απο οσα δινει η γραμμη;

2) επισης το attainable καθε φορα που θα κανω refresh αλλαζει στατιστικα ειδικα το download απο 15 ως 17, το upload εχει κλειδωσει στο 2 απο την πρωτη μερα με μερικες ελαχιστες διακυμανσεις,

Τι πιστευετε; εχω θεμα στην δικια μου καλωδιωση; Μου πουλησαν παπατζες στην κοσμοτε οτι εχω 50αρα διαθεσιμη στην περιοχη μου; Εχουν λουσει την γραμμη στην κοσμοτε; 

(να αναφερω επισης οτι εχουν γινει αρκετα restarts απο μεριας τους στο ρουτερ με αποτελεσμα να μην εχει αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο)

Υ.Γ ειναι στην κεντρικη πριζα το ρουτερ

image.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, perivolaki99 είπε

καλησπερα, μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την κοσμοτε ενημερωθηκα πως παιρνω απο καφαο σε λιγοτερο απο 50 μετρα, αυτη η εικονα ειναι η τωρινη μου ταχυτητα, 

1) σε παλιοτερες μετρησεις μεσα στην βδομαδα ειχα παραπανω attainable περιπου στο 18, το περιεργο ειναι οτι ειχα ας πουμε 18000 και το actual ηταν 18500, ειναι φυσιολογικο αυτο; δλδ να πιανει το ρουτερ περισσοτερο απο οσα δινει η γραμμη;

2) επισης το attainable καθε φορα που θα κανω refresh αλλαζει στατιστικα ειδικα το download απο 15 ως 17, το upload εχει κλειδωσει στο 2 απο την πρωτη μερα με μερικες ελαχιστες διακυμανσεις,

Τι πιστευετε; εχω θεμα στην δικια μου καλωδιωση; Μου πουλησαν παπατζες στην κοσμοτε οτι εχω 50αρα διαθεσιμη στην περιοχη μου; Εχουν λουσει την γραμμη στην κοσμοτε; 

(να αναφερω επισης οτι εχουν γινει αρκετα restarts απο μεριας τους στο ρουτερ με αποτελεσμα να μην εχει αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο)

image.png

Φωνάζεις τεχνικο, πρεπει να ειναι θέμα καλωδιωσης 

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Cosmote αποκλείεται να σε δουλεύει τόσο λέγοντας 50αρα και δίνοντας σου 18. Αυτό σημαίνει ότι είναι θέμα καλωδίωσης. Το ίδιο θα διαπιστώσει ο τεχνικός του ΟΤΕ όταν δει το πόσο κλειδώνει το κουτί της μονο/πολυκατοικίας σου.

Επεξ/σία από Realakias
Δημοσ.
On 14/05/2020 at 21:47, perivolaki99 said:

image.png

οτι ειναι στην κεντρικη δεν σημαινει οτι η καλωδιωση σου ειναι σωστη

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...