Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

το κουπόνι δεν κατάλαβα αν το δίνει μετά από αγορά παιχνιδιού ή ακόμη και με το δωρεάν claim του GTA V ;

ακομα και με το δωρεαν claim, εγω πηρα το GTAV, μετά αγορασα AC:Odyssey με 10€ και τωρα έχω και άλλο κουπόνι

• Like 2
Δημοσ.

Ας μας πούνε όσοι αγόρασαν με αυτό το κουπόνι αν μετά την εξαργύρωση δίνουν και άλλο κουπόνι.
Επίσης ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να αγοράσεις 2 παιχνίδια κάτω τον 10 ευρώ μαζί, και να εξαργυρώσεις το κουπόνι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billakis21 είπε

Ας μας πούνε όσοι αγόρασαν με αυτό το κουπόνι αν μετά την εξαργύρωση δίνουν και άλλο κουπόνι.
Επίσης ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να αγοράσεις 2 παιχνίδια κάτω τον 10 ευρώ μαζί, και να εξαργυρώσεις το κουπόνι;

το 2ο σιγουρα δεν γινεται μονο 1 game την φορα

Δημοσ.

Όχι, αλλά το θετικό από ότι βλέπω είναι ότι το κουπόνι ισχύει και για τα add on 

Thanks ts το τσίμπησα το witcher :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, billakis21 είπε

Παίρνεις το 1ο κουπόνι και με κάθε εξαργύρωση σε παιχνίδι αξίας 14,99€ και άνω παίρνεις 1 ακόμη. Δεν ισχύει για add-on, DLC κλπ.

Δε μπορείς να αγοράσεις 2 παιχνίδια μαζί αφού δεν υπάρχει shopping cart. Κάθε συναλλαγή είναι 1 τεμάχιο.

Τα αναφέρει και στο FAQ:

https://www.epicgames.com/store/en-US/promotion/mega-sale

Επεξ/σία από Despotas
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jerry banana είπε

φίλε το κουπόνι πως το παιρνω?

με το που μπεις στην πλατφορμα και παρεις το GTA V
εγω ετσι το πηρα

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...