NikosKasidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 ξερει κανεις πανω κατω τι γινεται στο πρακτικο μερος και αν μπορει ονομαστικα τα πειραματα που εκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Λογικά κάτι απο την ύλη σας που μπορεί να γίνει γρήγορα. Δε γνωρίζω τι πειράματα κάνατε στο ΙΕΚ, αν όμως θες βοήθεια με κάποιο πείραμα που δεν το έχεις καταλάβει μπορείς να μου στείλεις. Επίσης πολύ σημαντικό, τηρείς ΟΛΑ τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τα εργαστηριακά πειράματα, πχ γαντια, ποδιά, γυαλιά προστασίας, διάβασε καλά για τις αντιδράσεις που η προσθήκη υλικών πρέπει να γινει με συγκεκριμένη σειρά πχ HCl με νερό καθώς και τα MSDS των βασικών χημικών ενώσεων που πιθανό θα χρησιμοποιήσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Σ ευχαριστώ πολύ βελο συγνώμη που άργησα να απαντήσω θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να με βοηθούσες , δεν ξέρω αν έχεις δει την ύλη για το πρακτικό μέρος , αν ναι τότε θα ήθελα εν μπορούσες και θες να μ πεις 2-3 που πιστεύεις εσυ κατά την δικιά σ κρίση που μπορεί να πέσουν και να μ τα ανάλυσης δλδ βήμα προς βήμα την διαδικασία σ ευχαριστώ πολύ. !! Μια τιτλοδοτηση μόνο κάναμε , κρέμα , σαπούνι και όγκο μέτρηση αυτά τπτ άλλο , δεν είχαμε υποδομές , όταν ζήτησα εγώ και κάποια άτομα από το τμήμα να βάλουμε μερικά χρήματα η ταξί έκανε τους κινέζους και μετά έγινε και ο κοβιντ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα