ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Χαιρετώ! Χρησιμοποίησα καινουργιο φλασάκι σε δέκτη mpeg-4 για εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος. Κατά την διάρκεια της εγγραφής βγαίνει κατά διαστήματα η ένδειξη "device speed too slow to record" (με αποτελεσμα να υπάρχουν διακοπές κατα την αναπαραγωγη μετα το τέλος της εγγραφής και φυσικά το αρχείο να έχει πρόβλημα), υπάρχει θέμα με το φλασακι; Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση; Να διευκρινίσω ότι σε άλλα φλασάκια δεν έχω το ίδιο θέμα. Επίσης, έτρεξα το πρόγραμμα speed out και δίνει ταχυτητα αναγνωσης 114 και εγγραφής 55 mb/s, αν παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ! 1
mindreader Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δεν το λες και τραγικα χαμηλο το 55mb/s. Οκ, δεν ειναι σουπερ, αλλα μαλλον ικανοποιητικο. Ειναι αρκετη αυτη η ταχυτητα ομως, για την εγγραφη απο την τηλεοραση σου; Εβγαλες ακρη τελικα;
elpenor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, mindreader είπε Ειναι αρκετη αυτη η ταχυτητα ομως, για την εγγραφη απο την τηλεοραση σου; Συνήθως οι εγγραφές γίνονται στα 8-10Mbit δηλαδή 1 MB/s. To 55MB/s (400+ Mbit) είναι εξωπραγματικό νούμερο για video, ακόμα και τα πιο απαιτητικά 4k HDR blu ray δεν περνάνε τα 150Mbit (20ΜΒ/s). Στις 14/5/2020 στις 6:01 ΜΜ, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε Να διευκρινίσω ότι σε άλλα φλασάκια δεν έχω το ίδιο θέμα. Επίσης, έτρεξα το πρόγραμμα speed out και δίνει ταχυτητα αναγνωσης 114 και εγγραφής 55 mb/s, αν παίζει κάποιο ρόλο. Αν μπορείς γράψε μας το μοντέλο από το στικάκι και κάνε τον έλεγχο ταχύτητας με κάποιο πρόγραμμα όπως το Atto 2
ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 27/8/2020 στις 9:29 ΜΜ, elpenor είπε Συνήθως οι εγγραφές γίνονται στα 8-10Mbit δηλαδή 1 MB/s. To 55MB/s (400+ Mbit) είναι εξωπραγματικό νούμερο για video, ακόμα και τα πιο απαιτητικά 4k HDR blu ray δεν περνάνε τα 150Mbit (20ΜΒ/s). Αν μπορείς γράψε μας το μοντέλο από το στικάκι και κάνε τον έλεγχο ταχύτητας με κάποιο πρόγραμμα όπως το Atto Χαιρετώ και ευχαριστώ και τους 2 για το ενδιαφέρον. Το φλασάκι είναι turbo-x, το δοκίμασα και σε άλλον δέκτη και παρουσιάζει το ίδιο θέμα. Η ταχύτητα ειναι και βάσει κατασκευαστη στα επιπεδα που έγραψα. Επίσης σε φλασάκια πολύ παλιά με ελαχίστη ταχυτητα εγγραφής δεν έχω θέμα. Δεν έχω πάει ακόμα να ζητησω αντικατασταση, θεωρώ πολύ πιθανο να μην το δεχτουν και να χάσω τον χρόνο μου, στον η.υ είναι όλα καλά με μεταφορά δεδομένων (βεβαια εγώ δεν το πήρα γι`αυτό). Εσείς τί λέτε;
elpenor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε Χαιρετώ και ευχαριστώ και τους 2 για το ενδιαφέρον. Το φλασάκι είναι turbo-x, το δοκίμασα και σε άλλον δέκτη και παρουσιάζει το ίδιο θέμα. Η ταχύτητα ειναι και βάσει κατασκευαστη στα επιπεδα που έγραψα. Επίσης σε φλασάκια πολύ παλιά με ελαχίστη ταχυτητα εγγραφής δεν έχω θέμα. Δεν έχω πάει ακόμα να ζητησω αντικατασταση, θεωρώ πολύ πιθανο να μην το δεχτουν και να χάσω τον χρόνο μου, στον η.υ είναι όλα καλά με μεταφορά δεδομένων (βεβαια εγώ δεν το πήρα γι`αυτό). Εσείς τί λέτε; Πιστεύω ότι η turbox έχει πάρει το φτηνότερο κινέζικο στικάκι και έχει βάλει τη φίρμα της, εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα και θα αγόραζα ένα επώνυμο. Έχω δει και σε άλλα φτηνά κινέζικα usb stick ενώ γράφουν να νεκρώνουν για λίγο και μετά να συνεχίζουν.
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Αντιμετωπίζω και εγώ το ιδιο πρόβλημα με την εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος αλλά εγώ βαζω να γραφει ο αποκωδικοποιητης με αυτόν τον εξωτερικο σκληρο δισκο https://www.skroutz.gr/s/14659850/Toshiba-Canvio-Basics-2018-1TB-Μαύρο.html οριστε τα αποτελέσματα που μου βγάζει το Atto εκανα το τεστ
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Κανείς?? Γιατί μου το κανει αυτό? Πως είναι η ταχύτητά εγγραφής του εξωτερικού σκληρού δίσκου ειναι χαμηλή??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα