katsouras Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Δεν βγάζω άκρη μέσω των επισημων site και ήθελα μια ενημέρωση αν και εφόσον γνωρίζει κάποιος. Δεν έχω μεταφορικό και θέλω να κανω το δρομολόγιο από αρχές Ιουνίου από Μοσχάτο που μένω για παραλιακή στο ύψος του Nalu περίπου. Αυτό που δεν βγάζω άκρη είναι το βράδυ μετά τη 1 αν θα έχω τρόπο να γυρίζω,μέχρι τι ώρα είναι το τραμ η τα λεωφορεία ώστε να κάνω τη δουλειά μου..Αν γνωρίζετε θα με βοηθήσετε, ευχαριστώ.
Ihavetheanswers Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, katsouras είπε Καλησπέρα, Δεν βγάζω άκρη μέσω των επισημων site και ήθελα μια ενημέρωση αν και εφόσον γνωρίζει κάποιος. Δεν έχω μεταφορικό και θέλω να κανω το δρομολόγιο από αρχές Ιουνίου από Μοσχάτο που μένω για παραλιακή στο ύψος του Nalu περίπου. Αυτό που δεν βγάζω άκρη είναι το βράδυ μετά τη 1 αν θα έχω τρόπο να γυρίζω,μέχρι τι ώρα είναι το τραμ η τα λεωφορεία ώστε να κάνω τη δουλειά μου..Αν γνωρίζετε θα με βοηθήσετε, ευχαριστώ. Γενικά τα δρομολόγια είναι μέχρι τις 12. Μόνο Παρασκευή και Σάββατο είναι μέχρι τις 2 το τραμ. Ψάξου για κάποιο μηχανάκι ίσως;
katsouras Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Γενικά τα δρομολόγια είναι μέχρι τις 12. Μόνο Παρασκευή και Σάββατο είναι μέχρι τις 2 το τραμ. Ψάξου για κάποιο μηχανάκι ίσως; Αυτό ισχύει και για καλοκαιρινά? Φίλε λόγω του ιού έχασα την σεζόν και δεν με παίρνει για καμια αγορά αυτή την στιγμή για αυτό κοιτάζω τα μέσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα