Προς το περιεχόμενο

Cable managnent

grenable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις παρελαβα ενα pcaki απο eshop , και , αν και δεν ειμαι ειδικος , μου φαινεται πως θα μπορουσε να γινει καλυτερη δουλεια . Ιδου (  αν εχετε καποιες συμβουλες , θα ημουν ευγνωμων )

20200514_182725-min.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε ενα κιτακι σαν αυτο https://www.amazon.de/EASYDIY-Muffe-Verlängerung-Stromversorgung-24-Pin-schwarz/dp/B07C2VKZW5/ref=mp_s_a_1_25?dchild=1&keywords=Ezdiy&qid=1589480857&sr=8-25&th=1&psc=1 για τα καλωδια του τροφοδοτικου. Θα τα κανει ομοιομορφα. Εχεις δικιο για τα καλωδια βιαστικη δουλεια δεν εκαναν αποπειρα να τα κρυψουν. Ιδιαιτερα το καλωδιο τροφοδοσιας του επεργαστη θα μπορουσε να ερθει απο πανω και να μην διασχιζει ολη τη motherboard. Δεν στη φοτο τα καλωδια που σου εστειλα link. To τροφοδοτικο ειναι modular? 

IMG_20200507_045015_compress67.jpg

• Like 1

1 ώρα πριν, niko13 είπε

Παρε ενα κιτακι σαν αυτο https://www.amazon.de/EASYDIY-Muffe-Verlängerung-Stromversorgung-24-Pin-schwarz/dp/B07C2VKZW5/ref=mp_s_a_1_25?dchild=1&keywords=Ezdiy&qid=1589480857&sr=8-25&th=1&psc=1 για τα καλωδια του τροφοδοτικου. Θα τα κανει ομοιομορφα. Εχεις δικιο για τα καλωδια βιαστικη δουλεια δεν εκαναν αποπειρα να τα κρυψουν. Ιδιαιτερα το καλωδιο τροφοδοσιας του επεργαστη θα μπορουσε να ερθει απο πανω και να μην διασχιζει ολη τη motherboard. Δεν στη φοτο τα καλωδια που σου εστειλα link. To τροφοδοτικο ειναι modular? 

IMG_20200507_045015_compress67.jpg

PSU THERMALTAKE W0393RE BERLIN 630W ATX23  αυτο ειναι το ταπεινο μου τροφοδοτικο . Δεν εχω ιδεα τι παει να πει modular . Και εμενα αυτο με ενοχλησε . Ειναι δυνατον να διατρεχει ολη τη μητρικη και μαλιστα να το βαζουν ετσι , ωστε αναγκαστηκα να το στριμωξω οταν εβαλα την καρτα γραφικων . Τωρα θα δω αυτο στο οποιο με παραπεμπεις . 

Αν δεν εχεις ευκολια να βαλεις χερι εσυ δεν ξερω αν θα πρεπε. Αυτα τα καλωδια ειναι προεκτασεις των καλωδιων του τροφοδοφικου. Των κιτρινομαυρων στο pc σου. Θα μπορουσες να κρυψεις τα δικα σου κατω και αυτα που σου προτεινα να ερχονται πανω για πιο ομορφο στο ματι και μονο αποτελεσμα

• Like 1

25 λεπτά πριν, niko13 είπε

Αν δεν εχεις ευκολια να βαλεις χερι εσυ δεν ξερω αν θα πρεπε. Αυτα τα καλωδια ειναι προεκτασεις των καλωδιων του τροφοδοφικου. Των κιτρινομαυρων στο pc σου. Θα μπορουσες να κρυψεις τα δικα σου κατω και αυτα που σου προτεινα να ερχονται πανω για πιο ομορφο στο ματι και μονο αποτελεσμα

Ανοιξα το κουτι απο την αλλη μερια . Τωρα καταλαβα γιατι εκεινο το καλωδιο διασχιζει ετσι τη μητρικη . Δεν εχει ουτε ενα εκατοστο χωρο απο πισω για να βγει . Τελος παντων , θα δω κανα video πως τα περναν να εχω μια ιδεα για το τι με περιμενει . Σε ευχαριστω πολυ ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιος...βρες τον πιο συντομο δρομο.. Νομιζω και απο τις τρυπες στον πλαι να το εφερνες ισως ενοχλουσε λιγοτερο.. Καλο καψιμο.. 😁. Θα δεις θα κανεις καλυτερη δουλεια απο το eshop. Αν βαλεις και κανα ανεμιστηρακι να βγαζει αερα θα εισαι καλυτερα αν δεις οτι ζεστενεται. 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

16 λεπτά πριν, niko13 είπε

Ωραιος...βρες τον πιο συντομο δρομο.. Νομιζω και απο τις τρυπες στον πλαι να το εφερνες ισως ενοχλουσε λιγοτερο.. Καλο καψιμο.. 😁. Θα δεις θα κανεις καλυτερη δουλεια απο το eshop. Αν βαλεις και κανα ανεμιστηρακι να βγαζει αερα θα εισαι καλυτερα αν δεις οτι ζεστενεται. 

Θελω να βαλω δυο επανω να βγαζουν αερα . Εχω βρει ποια . Αλλα αυτο που με προβληματιζει παλι ειναι οτι η μητρικη μου δεν εχει 4 pin  connector κοντα για fan . Θα δω , δεν το λειτουργω ακομα αυριο παω να παρω ενα hdmi καλωδιο , γιατι οι γυφτοι της philips μου εβαλαν μονo vga .

22 ώρες πριν, niko13 είπε

Lol.. Απατεωνες.. Αντε υπομονη.. Καλοριζικο και καλοπαιχνιδο

Τα εβγαλα ολα . Εγκατεστησα και την budget αεροψυξη . Τελικα ο τυπος μαλλον βαριοταν . Μια χαρα με την ευκαιρια καπως εσιαξα το χαλι τους

20200515_223901-min.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...