Finn Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, κλείνω σχεδόν χρόνο με μια σύνδεση VDSL50 με την οποία όλα πήγαιναν περίφημα το πρώτο 6μηνο. Το setup μου είναι το παρακάτω: Speedport plus - > Ubiquiti ER-X -> Various unifi access points. Συγχρονισμός 55/5 και attenuation down/up 14/17 dB Τον Οκτώβρη που μας πέρασε ο γείτονας έκανε παράπονα ότι έχει χάλια ίντερνετ και απ τη μια μέρα στην άλλη άρχισα να έχω κι εγώ το ίδιο θέμα (νομίζω το δικό του λύθηκε). Κάλεσα στο 13888, ΄δεν ήρθε ποτέ απο εδώ τεχνικός αλλά όντως το πρόβλημα λύθηκε μέχρι να ξανα εμφανιστεί μέσα Απρίλη. Ήρθε τεχνικός, μέτρησε στο box, λέει δε βλέπω κάτι εδώ, μαξ έχεις τα 70, για πάμε στο χώρο του ρούτερ. Μέτρησε κι εκεί και έριξε το φταίξιμο στο router της ubiquiti. Απο τότε οι αποσυνδέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, από 6 εώς 20 τη μέρα και 9 στις 10 φορές ο συγχρονισμός είναι στα 49-55. Καμιά συμβουλή; Να κοιτάξω κάτι στο σεταπ μου; ΄Αλλαξα και πριζάκι σήμερα αλλά δεν είδα διαφορά. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Finn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Ήρθε σήμερα ο τεχνικός για 2η φορά, πάλι επέμενε ότι είναι θέμα δικό μου. Με το μηχάνημα που έχει είδε πάρα πολλά σφάλματα σε δευτερόλεπτα και βγήκαμε και στο box να δούμε αν εχει τα ίδια. Άργησε να συγχρονίσει αλλά σφάλματα 0. Μου λέει θα σου κάνω την τηλεφωνία ευρυζωνικη για να μην έχει και τάση και από την ώρα που έγινε η αλλαγή βλέπω 0 σφάλματα και καλύτερα στατιστικά. Το attainable rate πήγε μάλιστα στα 92000 από 80000 που ήταν πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα