aypnia Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το αφεντικό τρελάθηκε. Η Tencent ξέρουμε βέβαια γιατί τα δίνει. Μέχρι στιγμής δεν έχω υποκύψει, αλλά πόσο να σφυρίζεις αδιάφορα 😃 Δεν έχω υποκύψει γιατί δεν θέλω η Tencent, ο πραγματικός κυρίαρχος του gaming industry (ούτε η Sony είναι, ούτε η Microsoft, ούτε το Steam ούτε η Nintendo όπως πιστεύουν όλοι) να απλώσει τα πλοκάμια της και στα store. Ήδη έχει κάπου το 30% των εσόδων του gaming industry, φτάνει, έτσι όπως πάει αυτή στο τέλος θα γίνει το πραγματικό μονοπώλιο. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από aypnia 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tartaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, rathimos είπε Δεν πειράζει έχεις λεφτά εσύ, για να το πήρες 30 από Κωτσόβολο και για να μην το έψαξες μισοτιμής από Σκρουτζ, ας τα παίρνουν από σένα για να μπορούν να τα δίνουν δωρεάν σε εμάς 😛 Από το στeam το πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Εχθές στο download μου έδειχνε 90 gb.Σήμερα μου δείχνει 252 gb.Τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMCA Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, perelevas είπε Εχθές στο download μου έδειχνε 90 gb.Σήμερα μου δείχνει 252 gb.Τι συμβαίνει; αραξε αυριο θα σου δειχνει 1 tb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Εχουμε κανα leak ποιο θα ειναι το επομενο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 43 λεπτά πριν, eko13 είπε Εχουμε κανα leak ποιο θα ειναι το επομενο παιχνιδι? Witcher 3 GOTY πιθανότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, nzeppos είπε Witcher 3 GOTY πιθανότατα. μακάρι καιρός είναι να το παίξω και γω ... epic store ε ? ... ahh well Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, nzeppos είπε Witcher 3 GOTY πιθανότατα. Μαλλον οχι λενε για borderlands handsome collection για ark survival και civilization 5 αλλα δεν ξερω αν ειναι επισημη η εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Κι αυτά καλά είναι. Civ 6 μετράει πολύ άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimockal92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 14/5/2020 στις 5:31 ΜΜ, manos133 είπε ξερουμε αν ειναι για online? Λένε ότι έχει τώρα γιατί πριν δεν είχε σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikepap2122 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δεν ξέρω σε εσάς αλλά σε εμένα όταν προσπαθώ να κάνω account δεν με αφήνει γιατί έχει θέμα με τον κωδικό ότι και να βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bellaciao Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 ρε παιδες ανεβαζει τα gb απο 92 μου τα πηγε 123 γιατι το κανει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα