Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, screaming_trees είπε

Φανταστική προσφορά μετα απο 7 χρόνια κυκλοφορίας χαχαχα

4 ώρες πριν, Choutas είπε

Επταετή ξινά σταφύλια.

Χλευασμός και υποτίμηση για ένα παιχνίδι που δίνεται δωρεάν - πέρα από το ότι είναι στην λίστα με τις υψηλότερες πωλήσεις κάθε χρόνο - λες και κάποιος (όχι απλά θεωρεί πως) είναι entitled να του το χαρίσουν, (αλλά) αργήσανε κιόλας.

• Like 11
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, EndlessHorizon είπε

Χλευασμός και υποτίμηση για ένα παιχνίδι που δίνεται δωρεάν - πέρα από το ότι είναι στην λίστα με τις υψηλότερες πωλήσεις κάθε χρόνο - λες και κάποιος (όχι απλά θεωρεί πως) είναι entitled να του το χαρίσουν, (αλλά) αργήσανε κιόλας.

Υπάρχει άτομο που δεν το έχει παίξει ή δεν το έχει αγοράσει;

Όπως είπες έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα το έχουν όλοι και σε πάνω από ένα κατάστημα πολλοί. Γιατί οι θριαμβολογίες λες και έδωσαν το Sekiro ή το Red Dead Redemption 2. Είναι σαν να περιμένεις να παίξεις το Warcraft 3 το 2009 δωρεάν από Battlenet

• Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Όλοι το είχαν. Κανείς δεν περίμενε τώρα να το πάρει. Οι servers ήταν down 2 ώρες για άλλους, τυχαίους λόγους. /s

• Like 1
Δημοσ.

μετά από καμιά ώρα που τα είχαν παίξει οι servers το κατεβάζω αλλά δείτε αυτό !

να δούμε και τι θα κάνει ο 3400G

haha.png

Δημοσ.
2 hours ago, konstantinos77g said:

Σε εμένα η σελίδα του καταστήματος μου βγάζει error "403 Forbidden" εδώ και ώρες!!!

Μπες από τον client.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο  GTA?

Εδώ και κάμποσους μήνες η EPIC βάζει 1-2 παιχνίδια την εβδομάδα και έχει βάλει παιχνιδαρες σαν το Kingdom Come, Assasins Creed, Into the Rift κτλ

Επίσης πριν από 3 ημέρες η Eidos είχε προσφορά με 54 παιχνίδια γι 39$ με ολα τα tomb raider, Deus Ex και Just Cause για περίπου 40$ (Κανονική τιμή 750+$ η περίπου 95% έκπτωση).

https://www.google.com/amp/s/www.ign.com/articles/square-enix-eidos-anthology-get-54-games-for-39-for-charity%3famp=1

Επεξ/σία από Antiriad
Δημοσ.

Ειρωνία και χλευασμός στην Epic ακόμη και για παιχνίδι όπως το GTA V. Μπράβο entitled gamers, μπορείτε και καλύτερα. Αλλά τι να κάνουμε; Μας πέφτει λίγο βαρύ όταν ένα πολυαγαπημένο μας κατάστημα (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) έδινε παιχνίδια του μισόευρου με ''mostly negative'' βαθμολογίες ενώ την ίδια στιγμή η Epic έχει δώσει τα Kingdom Come Deliverance, World War Z, AC Syndicate, Watch Dogs, Just Cause 4, Darksiders 1 και 2, The Wolf Amongs Us, FTL, Rayman Legends και άλλα πολλά...

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclound είπε

Μόλις το έβαλα στο account μου, οπότε το θέμα download μπορεί να πάει όποτε θέλω εγώ, σωστά;

Σωστά. Είναι πλέον μόνιμα στον λογαριασμό σου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...