Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Xtheodor είπε Μπορείς να διαβάσεις ποιο προσεκτικά αυτό που έγραψα ΔΕΝ κάνω θέμα το που είναι τα Λάδια σε βαρέλια ή δεξαμενές του τόνου ... κάνω θέμα ότι πληρώνεις για επώνυμο και σου βάζουν μέσα ότι γουστάρουν ... εγραψες Και μην αρχίσετε να λέτε ότι δεν ξέρω τι λέω γιατί υπάρχουν ακόμα εταιρίες που γυρνάνε από συνεργείο σε συνεργείο στο κλείσιμο και μαζεύουν τα παλιολαδα ... ( Αναρωτηθείτε τι διάολο γινονται τα παλιά λάδια που σας αλλάζουν στα συνεργεία ) Στο πασάρουν και σε ότι μάρκα και κουτί θέλετε και πληρώνεις τον τζίτζικα αηδόνι... Μιλάω εκ πείρας σαν επαγγελματιας οδηγός νταλίκας αλλά και για ένα διάστημα που δούλεψα σε συνεργεία ΟΛΟΙ έκαναν αυτό το πράγμα ... Ακόμα και τα πολύ σοβαρά Συνεργεία και αντιπροσωπιες έχουν Βαρέλια που λένε την τάδε μάρκα αλλά μέσα ΔΕΝ ξέρει κανένας τι έχουν ...
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε εγραψες Και μην αρχίσετε να λέτε ότι δεν ξέρω τι λέω γιατί υπάρχουν ακόμα εταιρίες που γυρνάνε από συνεργείο σε συνεργείο στο κλείσιμο και μαζεύουν τα παλιολαδα ... ( Αναρωτηθείτε τι διάολο γινονται τα παλιά λάδια που σας αλλάζουν στα συνεργεία ) Στο πασάρουν και σε ότι μάρκα και κουτί θέλετε και πληρώνεις τον τζίτζικα αηδόνι... Μιλάω εκ πείρας σαν επαγγελματιας οδηγός νταλίκας αλλά και για ένα διάστημα που δούλεψα σε συνεργεία ΟΛΟΙ έκαναν αυτό το πράγμα ... Ακόμα και τα πολύ σοβαρά Συνεργεία και αντιπροσωπιες έχουν Βαρέλια που λένε την τάδε μάρκα αλλά μέσα ΔΕΝ ξέρει κανένας τι έχουν ... Εννοεί ότι πέρνει Motul κουτί ο μάστορας και το συμπληρώνει με βαρελίσια φέτα .... 1
Xtheodor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, korakios είπε Εννοεί ότι πέρνει Motul κουτί ο μάστορας και το συμπληρώνει με βαρελίσια φέτα .... Α γεια σου αφτο... Άπλα δεν θέλω να αναφερθώ σε μάρκες ...
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, korakios είπε Εννοεί ότι πέρνει Motul κουτί ο μάστορας και το συμπληρώνει με βαρελίσια φέτα .... Αν πηγαίνεις στο συνεργείο του Αλί Μπαμπά δεν σου αλλαζει καν λάδια. 1
Candela Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτοί με τα συνεργεία μοτοσυκλετών και τα καταστήματα ανταλλακτικών μοτοσυκλετών είναι οι χειρότερες κατηγορίες επαγγελματιών στην Ελλάδα.Ούτε για να περνάς απ έξω δεν είναι.Οι αντίστοιχοι με τα συνεργεία αυτοκινήτων και τα καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων είναι ελαφρώς καλύτεροι.Οι τίμιοι και ειλικρινείς είναι πάρα πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα
niCk_eleCtro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2020 στις 2:20 ΜΜ, agnostos13 είπε Είτε είναι μαϊμού είτε γνήσιο αλλά παραεισαγωγή τα έσοδα είναι χαμένα για την Shell Ελλάδας. Προφανώς δεν την εδιαφέρει να προστατέψει τον πελάτη που ψάχνει στις παραεισαγωγές για γνήσιο, οπότε σου λέει μόνο για τους επίσημους μεταπωλητές (που αγοράζουν από εμένα) εγγυώμαι την ποιότητα. Δηλαδή και πρόβλημα να έχεις αν το λάδι είναι παραεισαγωγή κατά 90% θα σε παραπέμψουν στον πωλητή και δεν θα ασχοληθούν καν. Δεν υπαρχή Shell Ελλάδος....η εταιρία εχει φύγει απο την Ελλαδα εδω και χρονια. Τα βενζινάδικα πού βλέπεις με το brand "shell" στην Ελλαδα ειναι όλα της CORAL που εχει αγοράσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της ονομασία Shell για την Ελλαδα, απο τοτε που αποχώρησε η κανονική εταιρία......."βαζω σουπερ 97αρα ετσι? ειναι σε προσφορα σημερα "......(και το πιστεύεις εσυ σαν καλος μακακας οτι εχει διάφορα απο την απλή) 😄 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από niCk_eleCtro
agnostos13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, niCk_eleCtro είπε Δεν υπαρχή Shell Ελλάδος....η εταιρία εχει φύγει απο την Ελλαδα εδω και χρονια. Τα βενζινάδικα πού βλέπεις με το brand "shell" στην Ελλαδα ειναι όλα της CORAL που εχει αγοράσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της ονομασία Shell για την Ελλαδα, απο τοτε που αποχώρησε η κανονική εταιρία.......(βαζω σουπερ 97αρα ετσι? ειναι σε προσφορα σημερα )......και το πιστεύεις εσυ σαν καλος μακακας οτι εχει διάφορα απο την απλή😄 Το ίδιο λέμε με άλλα λόγια... Η ουσία είνα οτι αν δεν έχεις αγοράσει από τα εξουσιοδοτημένα της Coral δεν τους ενδιαφέρει να σου πει αν πήρες γνήσιο λάδι. Και ίσως δεν έχει και νόημα να κοιτάει μπουκάλια και κωδικούς καθώς θα μπορούσες να έχεις πάρει κάλλιστα μαϊμού λάδι σε original επαναγεμισμένο μπουκάλι! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από agnostos13
Loinen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, Candela είπε 700ml παίρνει το παπάκι μου. Αλλά ο κανόνας το ακριβότερο είναι καλύτερο δεν ισχύει πάντα. Γι αυτό είμαι σε δίλημμα σαφως δεν ισχυει 1
Candela Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Loinen είπε σαφως δεν ισχυει Όχι μόνο στα λιπαντικά, αλλά και σε άλλα προϊόντα
aromeo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, Candela είπε 700ml παίρνει το παπάκι μου. Αλλά ο κανόνας το ακριβότερο είναι καλύτερο δεν ισχύει πάντα. Γι αυτό είμαι σε δίλημμα Βάλε ένα Motul 5100 ή ένα Bel-Ray EXP και άλλαζε το κάθε 4.000 χιλιόμετρα ή και νωρίτερα αν καταλαβαίνεις στο σασμάν έντονη διαφορά και θα είσαι μια χαρά με 8-9€ το λίτρο(πόσο πιο οικονομικά από αυτό;). Σκέψου πως το ίδιο λάδι το βάζουμε σε μηχανές 150-200 άλογα και δουλεύουν άψογα, για το παπί το λες και υπερβολή.
Candela Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, aromeo είπε Βάλε ένα Motul 5100 ή ένα Bel-Ray EXP και άλλαζε το κάθε 4.000 χιλιόμετρα ή και νωρίτερα αν καταλαβαίνεις στο σασμάν έντονη διαφορά και θα είσαι μια χαρά με 8-9€ το λίτρο(πόσο πιο οικονομικά από αυτό;). Σκέψου πως το ίδιο λάδι το βάζουμε σε μηχανές 150-200 άλογα και δουλεύουν άψογα, για το παπί το λες και υπερβολή. Με το castrol power 1 10w40 που βάζω εδώ και περίπου 15000 χιλιόμετρα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Από αυτό εδώ το μαγαζί στην Θεσσαλονίκη: https://www.tzambaolla.gr/lipantika/ladia-moto/castrol-ladia-moto . Έχει επώνυμα λιπαντικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Τώρα αν είναι μαϊμού ή όχι, εδώ και 30000 χιλιόμετρα αγοράζω λάδια από αυτό το μαγαζί για το παπάκι μου και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα Και τα αντισκωριακά Mannol που πουλάει είναι πολύ καλά και οικονομικά Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Candela
NT1G Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, niCk_eleCtro είπε Δεν υπαρχή Shell Ελλάδος....η εταιρία εχει φύγει απο την Ελλαδα εδω και χρονια. Τα βενζινάδικα πού βλέπεις με το brand "shell" στην Ελλαδα ειναι όλα της CORAL που εχει αγοράσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της ονομασία Shell για την Ελλαδα, απο τοτε που αποχώρησε η κανονική εταιρία......."βαζω σουπερ 97αρα ετσι? ειναι σε προσφορα σημερα "......(και το πιστεύεις εσυ σαν καλος μακακας οτι εχει διάφορα απο την απλή) 😄 Δεν έχει; Δεν έχουν ανακαλυφθεί βενζίνες πάνω από 95 οκτάνια ή δεν μπορούν να βγάλουν τα ελληνικά διυλιστήρια;
bill_zaf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, aromeo είπε Βάλε ένα Motul 5100 ή ένα Bel-Ray EXP και άλλαζε το κάθε 4.000 χιλιόμετρα ή και νωρίτερα αν καταλαβαίνεις στο σασμάν έντονη διαφορά και θα είσαι μια χαρά με 8-9€ το λίτρο(πόσο πιο οικονομικά από αυτό;). Σκέψου πως το ίδιο λάδι το βάζουμε σε μηχανές 150-200 άλογα και δουλεύουν άψογα, για το παπί το λες και υπερβολή. 700ml και 4000χιλ? Θα εχουν τελειωσει τα λαδια ηδη απο τα 1500χιλ. 1 ώρα πριν, Candela είπε Με το castrol power 1 10w40 που βάζω εδώ και περίπου 15000 χιλιόμετρα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Από αυτό εδώ το μαγαζί στην Θεσσαλονίκη: https://www.tzambaolla.gr/lipantika/ladia-moto/castrol-ladia-moto . Έχει επώνυμα λιπαντικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Τώρα αν είναι μαϊμού ή όχι, εδώ και 30000 χιλιόμετρα αγοράζω λάδια από αυτό το μαγαζί για το παπάκι μου και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα Και τα αντισκωριακά Mannol που πουλάει είναι πολύ καλά και οικονομικά Αδερφε χωρις παρεξηγηση...παπι εχεις...οι προδιαγραφες του ειναι για απλο ορυκτελαιο, τσαμπα λεφτα χαλας. Παρε οτι φθηνοτερο 15 η 20w50 και αλλαζε το καθε 1000. Οτι κ να βαλεις θα δουλεψει 1
aromeo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, bill_zaf είπε 700ml και 4000χιλ? Θα εχουν τελειωσει τα λαδια ηδη απο τα 1500χιλ. Αν καίει 700ml στα 1500χλμ δεν είναι παπί, είναι φριτέζα από τα Goodys. Ένα νορμάλ παπί που δεν είναι φριτέζα δεν "τελειώνει" τα λάδια. Το δικό μου με "σκληρή" χρήση που τα 4000 γινόντουσαν μέσα στο μήνα δεν έλειπε σταγόνα, αλλά το μοτέρ ήταν διμάντι. Η αλλαγή κάθε 1000 πως προκύπτει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα