TopicStrarter Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν προσπαθώ να ψάξω αυτό το μαραφέτι Αλλά για τις δικές μας παροχές Και δεν ξέρω πως λέγεται ψάχνοντας για line splitter AC line splitter amp probe κτλ ή δεν βγάζει αποτελέσματα ή βγάζει αλλά για αμερικάνικες μπρίζες.... Μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγεται αυτό στα ελληνικά (έστω το όνομα της "πιάτσας" ) ; Επίσης αν ξέρει κάποιος και στα γερμανικά πως να το ψάξω γιατί ούτε και εκεί είχα τύχη με αντίστιχες προσπάθειες Αν ξέρετε κάποιο όνομα μοντέλου που να κάνει για 230v50hz με Schuko ας το αναφέρει γιατί μπορεί και να μου κάνει ή ψάχνοντας για αυτό να βρω στον τίτλο ή την περιγραφή πως λέγεται αυτό το μαραφέτι στα γερμανικά/ελληνικά ευχαριστώ. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από TopicStrarter
nvel Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 έχει η ΗΤ ρώτα την ελεμκο αν το φέρνει. Πάντως όταν μου χρειάστηκε το έφτιαξα μόνος μου
TopicStrarter Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, nvel είπε έχει η ΗΤ ρώτα την ελεμκο αν το φέρνει. Πάντως όταν μου χρειάστηκε το έφτιαξα μόνος μου βαριέμαι αν και με τις τιμές που βλέπω για τα ξένα παίζει να αναγκαστώ να σφάξω κάνα καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα