pirmen56 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε @pirmen56 το audioengine d1 από τα specs στο site τους λέει ότι χρησιμοποιεί τον OPA2134 για head amp Δεν μας λέει απολύτως τίποτα για την ισχύ και την ποιότητα που βγάζει. Γενικός κανόνας είναι ότι τα εξωτερικά DAC τέτοιου κόστους είναι συνήθως αδύναμα ή υστερούν σε ποιότητα. Έχεις δει ποτέ ενισχυτή ηχειων που να μην αναφέρει καθόλου πόσα watt είναι και σε τι παραμόρφωση τα βγάζει; Τέτοια φάση είναι το Audioengine. Ο Fiio E10 υστερεί αρκετά σε μετρήσεις θορύβου και THD έναντι της G6(άσχετα με το τι τελικά ακούει ένας άνθρωπος) και βγάζει κάτι λιγότερο από 3 Vrms που είναι καλά, αλλά δεν συγκρίνονται με τα 5+ Vrms της G6 στην τελευταία σκάλα έντασης. Ενώ δεν δέχεται σήμα 7.1 για να λειτουργήσει με τα surround του hesuvi. Μόνο AE-5 και AE-7. Ifi Audio Zen Blue ή καλύτερο αν θες να έχεις ως πηγή την κάρτα της μητρικής. υ.γ.: Θα πρότεινα και το άλλο. Στέλνεις τον ήχο στην onboard(ως default συσκευή) με hesuvi (7.1 είσοδο π.χ.) και μετά έξοδο της onboard σε οπτική ίνα στην G6 που θα λειτουργεί πλέον ως εξωτερικός amp(τουλάχιστον η G5 μου έχει αυτή τη δυνατότητα) ακόμα και χωρίς software περασμένο. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δοκίμασα και το beta firmware, τίποτα. Χθες μάλιστα έκανε κάτι καινούργιο, υπερθερμάνθηκε (!) και ο ήχος έβγαινε distorted. Έφυγε για RMA, μάλλον θα πάρω Schiit Hel
jerry banana Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Athanasios2104 είπε Δοκίμασα και το beta firmware, τίποτα. Χθες μάλιστα έκανε κάτι καινούργιο, υπερθερμάνθηκε (!) και ο ήχος έβγαινε distorted. Έφυγε για RMA, μάλλον θα πάρω Schiit Hel Tι λές τώρα ρε φίλε.Πρωτη φορά το ακούω αυτό.Υπερθερμάνθηκε?Αποτι καταλαβαίνω γενικά με τη κάρτα σου κάτι δεν πήγαινε καλά απο το εργοστάσιο.Καλά έκανες και την εστειλες πίσω.
pirmen56 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, jerry banana είπε Tι λές τώρα ρε φίλε.Πρωτη φορά το ακούω αυτό.Υπερθερμάνθηκε?Αποτι καταλαβαίνω γενικά με τη κάρτα σου κάτι δεν πήγαινε καλά απο το εργοστάσιο.Καλά έκανες και την εστειλες πίσω. Είχα και γω θέμα με την G5 μόνο στο laptop. Συγκεκριμένα κάθε φορά που μπούταρα δεν την αναγνώριζε παρά μόν με επανασύνδεση. Τελικά κάπώς το έλυσα και είχε να κάνει με τα Windows σε συνδυασμό με το hw του laptop απ' ότι θυμάμαι. Δεν νομίζω το θέμα που είχε ο Athanasios να είναι κάτι γενικευμένο. Πάντως κατά κανόνα οι usb συσκευές βγάζουν τα περισσότερα προβλήματα. @Athanasios2104 Δοκίμασες να τη δουλέψεις σαν DAC/amp;
jerry banana Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 39 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Είχα και γω θέμα με την G5 μόνο στο laptop. Συγκεκριμένα κάθε φορά που μπούταρα δεν την αναγνώριζε παρά μόν με επανασύνδεση. Τελικά κάπώς το έλυσα και είχε να κάνει με τα Windows σε συνδυασμό με το hw του laptop απ' ότι θυμάμαι. Δεν νομίζω το θέμα που είχε ο Athanasios να είναι κάτι γενικευμένο. Πάντως κατά κανόνα οι usb συσκευές βγάζουν τα περισσότερα προβλήματα. @Athanasios2104 Δοκίμασες να τη δουλέψεις σαν DAC/amp; τι να πω μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με usb συσκευή.Το μονο που είχα ηταν στο χειριστηριο του xbox 360 που εχανε τη συνδεση αλλα αυτο ηταν επειδη κατι μεσα στο καλωδιο εχασσε την επαφη.Μου το τυλιγε η μανα μου.Αυριο ερχεται η dac σπιτι θα πω γνώμες εαν προλάβω να την δοκιμάσω. 10 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε Δοκίμασα και το beta firmware, τίποτα. Χθες μάλιστα έκανε κάτι καινούργιο, υπερθερμάνθηκε (!) και ο ήχος έβγαινε distorted. Έφυγε για RMA, μάλλον θα πάρω Schiit Hel Φίλε μια χάρη για να ξέρω,τη θερμοκρασία πως την εβλεπες στσον υπολογιστή σου?Εννοω τη θερμοκρασία του g6
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, jerry banana είπε τι να πω μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με usb συσκευή.Το μονο που είχα ηταν στο χειριστηριο του xbox 360 που εχανε τη συνδεση αλλα αυτο ηταν επειδη κατι μεσα στο καλωδιο εχασσε την επαφη.Μου το τυλιγε η μανα μου.Αυριο ερχεται η dac σπιτι θα πω γνώμες εαν προλάβω να την δοκιμάσω. Φίλε μια χάρη για να ξέρω,τη θερμοκρασία πως την εβλεπες στσον υπολογιστή σου?Εννοω τη θερμοκρασία του g6 όχι, απλά την έπιανα και έκαιγε
jerry banana Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε όχι, απλά την έπιανα και έκαιγε Χαχαχαχαχαχα έγινε ευχαριστω καλημέρα κιόλας καλή εβδομάδα φίλε.
jerry banana Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε όχι, απλά την έπιανα και έκαιγε Μου ήρθε απο msystems την πήρα.Δουλεύει τέλεια απλώς δεν έχω καταλάβει τα εξής,πότε πρέπει να εναλάσσω modes και πως απενεργοποιώ το blasterx experience.Δεξια αναβοσσσβήνει το sbx.Τι σημαίνει?Οι οδηγιες δεν τα εξηγουν καλα..Πχ εαν θελω να παίξω παιχνίδια ,ή εαν θελω να δω κανα βίντεο στο youtube που το βάζω? επισης το εχω βαλει στο direct mode αλλα το scout και το sbx δεν δουλευουν οτανε ιναι ανοιχτο.Τα αλλα 2 τι κανουν?
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Γιατί έβαλες direct; Game profile αλλάζεις χειροκίνητα από όσο γνωρίζω, δεν αλλάζει ανάλογα το παιχνίδι.
jerry banana Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Athanasios2104 είπε Γιατί έβαλες direct; Game profile αλλάζεις χειροκίνητα από όσο γνωρίζω, δεν αλλάζει ανάλογα το παιχνίδι. Γιατί έρχεται pure ο ήχος έτσι λέει .Τελικά όμως το άλλαξα και έβαλα παιχνίδια για όταν παίζω.Απλως εάν πχ θέλω να δω YouTube ή ταινια πρέπει να αλλάζω συνέχεια pre sets από το πρόγραμμα ?
jerry banana Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Tελικά τα βρήκα δεν χρειάζεται να εναλλάσεις τίποτα.Πολύ καλό dac δεν μου έχει παρουσιάσει θέμα.Αρκετή διαφορά σε σχέση με τη μητρική είναι σσαν να πήγα απο 720p σε 1080p στον ήχο.Ανυπομωνω να δοκιμασσω το scout mode.΄Που είναι κανονικό cheat και φυσικά το μικρόφωνο.Μετα απο κανα μήνα θα το δοκιμάσω και στο Ps4.
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, jerry banana είπε Tελικά τα βρήκα δεν χρειάζεται να εναλλάσεις τίποτα.Πολύ καλό dac δεν μου έχει παρουσιάσει θέμα.Αρκετή διαφορά σε σχέση με τη μητρική είναι σσαν να πήγα απο 720p σε 1080p στον ήχο.Ανυπομωνω να δοκιμασσω το scout mode.΄Που είναι κανονικό cheat και φυσικά το μικρόφωνο.Μετα απο κανα μήνα θα το δοκιμάσω και στο Ps4. έχει application detection και βάζει μόνο του profile?
jerry banana Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε έχει application detection και βάζει μόνο του profile? Στο ps4 ότι ρυθμίσεις στο dac το βάζεις με το πάτημα του sbx,στο pc έχει εάν κατεβάσεις το πρόγραμμα soundblaster connect 2 applications που κάνουν αυτό που λες αλλά χειροκίνητα .Εάν όμως δεν το θες απλώς δεν ανοίγεις το πρόγραμμα και παίρνεις ομώ ήχο. Για όσους πέσουν στο νήμα τυχαία,εαν έχετε θέμα με το detection της dac μετά απο κλείσμο του υπολογιστή σστο πρόγραμμα της connect,απλώς απενεργοποιήστε το start with windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα