Noname96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδια!! Θα φύγω για Αγγλία να δούλεψω μολις τελειωσει αυτη η ιστορια με το κορονωιο. Σκεφτομαι να βγαλω τα διπλωματα για φορτηγο (γ κατηγορίας), για Λεωφορείο (δ) και για νταλίκα( ε) γιατι εχουν μεγαλη ζητηση . Εχω ηδη διπλωμα β κατηγορίας. Ξερει κανείς ποσο κανουν ολα μαζι και αν θα ισχυουν και εκει αν τα βγαλω απο εδω?
takoulou Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Noname96 είπε Καλησπέρα παιδια!! Θα φύγω για Αγγλία να δούλεψω μολις τελειωσει αυτη η ιστορια με το κορονωιο. Σκεφτομαι να βγαλω τα διπλωματα για φορτηγο (γ κατηγορίας), για Λεωφορείο (δ) και για νταλίκα( ε) γιατι εχουν μεγαλη ζητηση . Εχω ηδη διπλωμα β κατηγορίας. Ξερει κανείς ποσο κανουν ολα μαζι και αν θα ισχυουν και εκει αν τα βγαλω απο εδω? Καλησπερα... Για να τα βγαλεις ολα αυτα θελεις τουλαχιστον 1-2 χρονια... Δεν σε συμφερει... Μαζι με τα μαθηματα 5000-7000!!! 1
Noname96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Οπα ρε συ τι 5000 εγω μπηκα στα site να κοιταξω τιμες και ειδα 600 χωρις φπα που ειναι και το πιο ακριβο για Ε κατηγοριας αρα με Φπα θα βγει κανα 800αρι .Αν του πω να δωσω και τα τρια δεν θα μου κανει καμια εκπτωση?
mclein² Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 και 15ης κατηγοριας διπλωμα να εχεις στα χερια σου οποιαδηποτε σοβαρη εταιρεια θα σε απορριψει λογω μηδενικης εμπειριας. βγαλε Γ -> δουλεψε για 2-3 χρονια κ παραλληλα βγαλε τις αλλες κατηγοριες κ ψαχνε για εργασια με μεγαλυτερο εργαλειο/φορτιο. τελος, η καλυτερη χωρα για τη συγκεκριμενη σταδιοδρομια ειναι η Ολλανδια και ακολουθως η Γερμανια. (οτιδηποτε κοντα σε λιμανι ακομη καλυτερα) ! 2
Noname96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!! Δουλευω ηδη δυο χρονια σε περιβαλλον αποθηκης οποτε εχω εμπειρια με ηλεκτρικα παλετοφορα και γενικα φορτωμα ξεφορτωμα που ασχολουνται και οι οδηγοι. Τι λεφτα παιζουν γερμανια ολλανδια σε συναρτηση βεβαια με το κοστος ζωης γιατι δεν ξερω αν αξιζει το κοπο να παιρνω τα αντιστοιχα 600 ευρω που παιρνω εδω
taxp Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω ξεκινα με ενα φορτηγο και μετα αν το χεις μπες σε νταλικα..δεν ειναι ευκολα τα πραγματα....με Γ κατηγορια οδηγησε ενα φορτηγο με 10 τονους με παλετοδεξαμενες με νερο και θα καταλαβεις.παιζει ρολο ο ογκος,ποσο σβελτος εισαι στις σκεψεις σου,πως κρινεις την καθε σου εισοδο,ποσο εχεις τα ματια σου 14 για καθε επιτιδιο κραταει ενα τιμονι και βγαινει στον δρομο.ειναι πολλα περα απο το να ξερεις να φορτωνεις και να ξεφορτωνεις. υ.γ καπου στα 800 μ.ο το Γ λιγοτερα για το Ε (αφου υποχρεωτικα πρεπει να εχεις το Γ για να πας σε Δ και Ε) λογω οτι δεν ξαναδινεις για Π.Ε.Ι. και καπου 800 για το Δ μιας και στο Δ δινεις για το αλλο Π.Ε.Ι (ειναι 2 τυποι,Π.Ε.Ι εμπορευματων και Π.Ε.Ι επιβατων)
mclein² Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Noname96 είπε Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!! Δουλευω ηδη δυο χρονια σε περιβαλλον αποθηκης οποτε εχω εμπειρια με ηλεκτρικα παλετοφορα και γενικα φορτωμα ξεφορτωμα που ασχολουνται και οι οδηγοι. Τι λεφτα παιζουν γερμανια ολλανδια σε συναρτηση βεβαια με το κοστος ζωης γιατι δεν ξερω αν αξιζει το κοπο να παιρνω τα αντιστοιχα 600 ευρω που παιρνω εδω ο μονος λογος για να φυγεις πλεον εξωτερικο ειναι να εχεις δυνατοτητα + εμπειρια σε ψυγειο ή / και υγρα (ξερεις, αυτα που "πατας φρενο" και τσουλανε ακομη ) με 1500-1700 που δινουν εξω κ σου λενε τρεχα -> τρεχα -> τρεχα δεν αξιζει πλεον. καποτε με 2000 - 3000 χιλιαρικα + μπονους για παραδοσεις νωριτερα ειχε νοημα.
Noname96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Λιγα μου φαινονται 1500 για εξω. 1000 μπορεις να βρεις και εδω.Το λεω απο την αποψη οτι εχουν μεγαλη ελλειψη σε οδηγους γιατι να δινουν 1500 και οχι παραπανω.Ειδικα γερμανια και σκανδιναβικες χωρες που τετοιες δουλειες τις αποφευγουν οι Δυτικοευρωπαιοι
mclein² Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Noname96 είπε Λιγα μου φαινονται 1500 για εξω. 1000 μπορεις να βρεις και εδω.Το λεω απο την αποψη οτι εχουν μεγαλη ελλειψη σε οδηγους γιατι να δινουν 1500 και οχι παραπανω.Ειδικα γερμανια και σκανδιναβικες χωρες που τετοιες δουλειες τις αποφευγουν οι Δυτικοευρωπαιοι δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο η τεμπελια - ουτε και η κριση ! αν δεν παει καποιος με 1500-2000, θα παει καποιος αλλος. τυχαιο οτι οι περισσοτεροι οδηγοι ταξι ειναι ινδοι κλπ ασιατες ;
Thulogur Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μικρο φορτηγό και μικρο λεωφορείο (βανακι - 9ατομων).
jimis98 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Thulogur είπε Μικρο φορτηγό και μικρο λεωφορείο (βανακι - 9ατομων). αυτό σημαίνει το 1? μπορώ όμως με το Γ και Δ αντίστοιχα να τα οδηγήσω?
Thulogur Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 2 minutes ago, jimis98 said: αυτό σημαίνει το 1? μπορώ όμως με το Γ και Δ αντίστοιχα να τα οδηγήσω? Ναι, φυσικα. Το Γ και Δ ειναι "ανώτερα"
jimis98 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, Thulogur είπε Ναι, φυσικα. Το Γ και Δ ειναι "ανώτερα" σε ευχαριστω,μπορει ομως το Δ να παει μαζι με το Ε?
taxp Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Γ1+Δ1 Ειναι για μικροτερα οχηματα επαγγελματικα για τους κατω των 21.Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτη η παραμετρος απλα καποιοι που ειχαν επαγγελματια οδηγο πατερα μπορουσαν να βγαλουν διπλωμα πριν τα 21 (καποτε) μετα το μεταλαξαν οτι μπορουν ολοι αλλα μεχρι ενα συγκεκριμενο βαρος οχηματος και τωρα μπορει να ειναι κ ελευθερο δεν εχω ασχοληθει να το ψαξω.ναι μπορεις να δωσεις και για Δ και για Ε μαζι αλλα εκτος απο χρονοβορο ειναι διαφορετικα και τα διαβασματα που πρεπει να κανεις.ξεκινα με Γ για αρχη και μετεπειτα βλεπεις.μην νομιζεις οτι μπορεις ευκολα να μπεις σε νταλικα αν δεν εχεις καθολου προυπηρεσια..δεν ειναι ευκολο επαγγελμα το φορτηγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα