notist Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Καλημέρα. Το έχει σε προπαραγγελία στα 230€ το banggood με ημερομηνία διάθεσης από 24 Μαΐου και αποστολή σε 25-30 εργάσιμες ημέρες. Η τιμή του κανονικά είναι πολύ ακριβότερη. Μερικές ερωτήσεις. Ψωνίζουμε από κει ? Είναι αξιόπιστο μαγαζί? Αξίζει η αναμονή πάνω από μήνα? Εδώ όταν έρθει θα έχει μεγάλη διαφορά τιμής σε μαγαζιά Σκρουτζ η μεγάλες αλυσίδες, όπως στην κυκλοφορία προηγούμενων μοντέλων? Φαντάζομαι ότι αν πάθει κάτι δεν αναλαμβάνει κάνεις εδώ και πρέπει να το στείλω σε αυτούς πίσω. Ρωτάω γιατί δεν εχω ψωνίσει κινητό απ αυτούς το έχω στο καλάθι, και είμαι ένα βήμα να το πληρώσω. Ευχαριστώ.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ως κατάστημα είναι έμπιστο αλλά μόνο εφόσον έχεις πάρει και εσύ τα ανάλογα μέτρα. Δεν είμαι πολύ έμπειρος με τις αγορές και οι μέθοδοι κατά καιρούς αλλάζουν. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να επιλέξεις ως μέθοδο αποστολής priority direct mail, αγορά ΜΟΝΟ με paypal και όταν το παραλάβεις να τραβήξεις σε βίντεο το unboxing και καλό θα ήταν να τραβήξεις και την εκκίνηση του κινητού. Επίσης όταν θα κάνεις την αγορά να το μετατρέψεις σε € από δολάρια (για να το κάνεις αυτό πας στο site και πάνω αριστερά λέει ship to Ελλάδα, το ανοίγεις και από κει το αλλάζεις σε € ). Μισό μήνα συνήθως κάνει με αυτήν την μέθοδο αποστολής αλλά λόγο του ιού δεν ξέρω αν αργήσει λίγο παραπάνω. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν είχαν paypal και είχαν θέμα στην συνέχεια. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι και δεν είναι συνεργάσιμοι, επικοινωνείς με την paypal και κανονίζουν αυτοί. Κάνε μια ερώτηση και εδώ γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από GeorgeR1_700 1
@topos Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Εαν το βιαζεσαι παρτο, αλλά δεν θεωρώ πως θα έχει αρχική τιμή στα 300.Το hardware του δεν το δικαιολογεί. Πιστεύω θα έχει εφάμιλλη τιμή με το note 8 pro(άντε 15-20 παραπανω για τον snapdragon- ο οποίος είναι κατάτι πιο αδύναμος απο τον mediatek του 8 pro) Εαν δεν εχεις ασχοληθεί κ δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς με custom ROM πάρε το 8 pro και "call it a day". 1
notist Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 43 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Ως κατάστημα είναι έμπιστο αλλά μόνο εφόσον έχεις πάρει και εσύ τα ανάλογα μέτρα. Δεν είμαι πολύ έμπειρος με τις αγορές και οι μέθοδοι κατά καιρούς αλλάζουν. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να επιλέξεις ως μέθοδο αποστολής priority direct mail, αγορά ΜΟΝΟ με paypal και όταν το παραλάβεις να τραβήξεις σε βίντεο το unboxing και καλό θα ήταν να τραβήξεις και την εκκίνηση του κινητού. Επίσης όταν θα κάνεις την αγορά να το μετατρέψεις σε € από δολάρια (για να το κάνεις αυτό πας στο site και πάνω αριστερά λέει ship to Ελλάδα, το ανοίγεις και από κει το αλλάζεις σε € ). Μισό μήνα συνήθως κάνει με αυτήν την μέθοδο αποστολής αλλά λόγο του ιού δεν ξέρω αν αργήσει λίγο παραπάνω. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν είχαν paypal και είχαν θέμα στην συνέχεια. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι και δεν είναι συνεργάσιμοι, επικοινωνείς με την paypal και κανονίζουν αυτοί. Κάνε μια ερώτηση και εδώ γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μέθοδο αποστολής εντάξει, PayPal έχω εντάξει, μετατροπή σε ευρώ έχω κάνει. Αυτό που με αποθαρρύνει να πατήσω την αγορά είναι αυτά τα βίντεο unboxing και εκκίνησης του κινητού.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, notist είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Μέθοδο αποστολής εντάξει, PayPal έχω εντάξει, μετατροπή σε ευρώ έχω κάνει. Αυτό που με αποθαρρύνει να πατήσω την αγορά είναι αυτά τα βίντεο unboxing και εκκίνησης του κινητού. Τι εννοείς? Αν θα δεχτούν το βίντεο σε περίπτωση που γίνει κατι? Ή την διαδικασία του να τραβήξεις βίντεο?
notist Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Όχι όχι τίποτα από τα 2. Την επιστροφή σε αυτούς πίσω και την αναμονή για άλλο. Την έχω πατήσει από aliexpess με οθόνη 10αρα για τάμπλετ, η οποία δεν δούλευε, και ο κινέζος ήθελε βίντεο ήθελε να του την επιστρέψω και τα σχετικά.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Αυτό είναι ένα ρίσκο που όλοι μας παίρνουμε όταν αγοράζουμε από εξωτερικό. Εις γνώση μας κάνουμε αγορές και ξέρουμε πως αν μας τύχει η στραβή θα κάτσουμε και θα το υποστούμε με τα όποια τρεχάματα και πολύτιμο χρόνο μας χρειαστεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα