narta Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Πηρα 5, ευχαριστω Και εγω εβαλα μια παραγγελια για 8 κομματια ειναι τρελλη προσφορα 1
CptBill Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 ρε μπορειτε να σταματησετε να αγοραζετε τοσα κομματια? θελω 12 κομματια και χαρη σε εσας θα εξαντληθουν
ThodorisFel Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, fortniter είπε Επειδή δεν γνωρίζω θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε πόσες θύρες USB έχει αυτο το pc γιατί θέλω να ξέρω πριν το αγοράσω να ξέρω? Το pc: https://www.e-shop.gr/innovator-5-ryzen-power-pack-2600-me-windows-10-p-PER.908487 3 θυρες εχει το κουτι σιγουρα και απο εκει και περα η μητρικη θα εχει σιγουρα αλλες 4 και παραπάνω.
Kontostoupa Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ισχύει ακόμα η προσφορά;;;;κωδικό για δωρεάν μεταφορικά έχει;; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Kontostoupa
kostasgpa Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Αν ξέρεις από υπολογιστές, διάλεξε τα κομμάτια μόνος σου, αλλιώς πάρε έτοιμο. Πάντως φίλος μου που δεν ήξερε από υπολογιστές, πήγε και πήρε με λίγο επιφανειακό ψάξιμο τα κομμάτια μόνος του, πλήρωσε να του τα συναρμολογήσουν και μετά δεν άναβε καν το pc γιατί πήρε λάθος μητρική. Του το παν από το κατάστημα που το πήγε για συναρμολόγηση και του το δειξαν.
argimeg Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Αφου ρε παιδιά εσείς όλοι είστε ειδήμονες (εξυπνάκιδες και ειρωνεύεστε) γιατί δεν του προτείνετε ένα σύστημα κομμάτι-κομμάτι να πάει να το πάρει να κάνετε και κάτι ουσιαστικό. Εγώ δεν ακουλουθώ την τεχνολογία πλεον από τόσο κοντά οπότε και δεν μπορώ να του πρωτείνω κάτι για να τον βοηθήσω. Αλλά σκεφτείτε (αν δεν τρολάρει) πως νιώθει βλέποντας τόσες ειρωνικές απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση που έκανε. 2
fortniter Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, Zerg13 είπε Διαθεσιμο ειναι Μην αγοραζεις τιποτα, παρε playstation. Δεν το χεις. Θα περασεις και καλυτερα εχω playstation 4 2 ώρες πριν, AndreasBoo είπε εχει 5 x USB 3.0 και 4 x USB 2.0 αλληθεια τοσες πολλες?? ευχαριστω 3 ώρες πριν, ThodorisFel είπε 3 θυρες εχει το κουτι σιγουρα και απο εκει και περα η μητρικη θα εχει σιγουρα αλλες 4 και παραπάνω. οκ ευχαριστω!!
AndreasBoo Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ε τότε περίμενε να πάρεις το playstation 5 😁 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από AndreasBoo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα