Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, argimeg είπε

Αφου ρε παιδιά εσείς όλοι είστε ειδήμονες (εξυπνάκιδες και ειρωνεύεστε) γιατί δεν του προτείνετε ένα σύστημα κομμάτι-κομμάτι να πάει να το πάρει να κάνετε και κάτι ουσιαστικό. Εγώ δεν ακουλουθώ την τεχνολογία πλεον από τόσο κοντά οπότε και δεν μπορώ να του πρωτείνω κάτι για να τον βοηθήσω. Αλλά σκεφτείτε (αν δεν τρολάρει) πως νιώθει βλέποντας τόσες ειρωνικές απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση που έκανε.

Να πάει στην σωστή ενότητα και να ρωτήσει εφόσον θέλει. Με το ζόρι να δεχθεί βοήθεια δεν γίνεται.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, petran91 είπε

Να πάει στην σωστή ενότητα και να ρωτήσει εφόσον θέλει. Με το ζόρι να δεχθεί βοήθεια δεν γίνεται.

Πω πω ρε έγλημα που έκανε!!! Τόλμησε και άνοιξε θέμα σε λάθος ενότητα οπότε εμείς πρέπει να τον ειρωνεύτουμε και να τον κράξουμε. Ρε δεν πάτε καλά.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argimeg είπε

Πω πω ρε έγλημα που έκανε!!! Τόλμησε και άνοιξε θέμα σε λάθος ενότητα οπότε εμείς πρέπει να τον ειρωνεύτουμε και να τον κράξουμε. Ρε δεν πάτε καλά.

Εγώ είπα ότι δεν ζήτησε καν βοήθεια. Αν ψάχνεσαι να τσακωθείς είναι άλλο θέμα.

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, argimeg είπε

Πολλοί εδω μεσα μου προκαλουν αηδια και εμετό. Γραφεις και ρωτας κατι και απο κατω γραφουν το μακρύ τους και το κοντο τους, ειρωνεύονται και το παιζουν ειδικοί. Ο άνθρωπος ρωτησε κατι αν και οχι στο σωστο σημειο. Η το βουλωνεις η τον απαντας και να τελειωνει εκει.. γραψανε 3 σελιδες γεματο μακακιες και μονο 2 απαντησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Η μητρικη σου εχει 6 θεσεις δηλ στην πισω μερια του κουτιου και αλλες 3 το κουτι σου στην μπροστινη πλευρα αλλα μονο η μια ειναι usb 3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...