valkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Είχα αλλάξει τον κωδικό χθες στο rockstar social club και όταν άνοιξα τον client είδα στο email αυτό "[email protected]". Δεν ξέρω για ποιο πράγμα να πρωτοανησυχήσω. Έχω τίποτα στο pc; Έγιναν leak κάπως τα στοιχεία από το social club; Δεν έχω ιδέα, και ο κωδικός είναι καινούργιος. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο;
ThodorisFel Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δεν ξερω ρε παιδια κατι βρωμάει με ολη την ιστορια.. δεν συνδέεται κανει 10 ωρες.. τι σκατα συμβαινει δεν ξερω
HateMe Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μόνο εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα; Τι γίνεται; 1
giopa62 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, HateMe είπε Μόνο εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα; Τι γίνεται; Κι εγω so far Καλα κατεβάζω.
HateMe Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, giopa62 είπε Κι εγω so far Καλα κατεβάζω. Εγώ το κατέβασα μπαμ μπαμ, μπήκα μέσα έπαιξα κιόλας και όλα οκ. Διαβάζω τα σχόλια εδώ μέσα και έχω φρικάρει λίγο
giopa62 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, HateMe είπε Εγώ το κατέβασα μπαμ μπαμ, μπήκα μέσα έπαιξα κιόλας και όλα οκ. Διαβάζω τα σχόλια εδώ μέσα και έχω φρικάρει λίγο Το user name σου όλα τα λεφτά. There will be haters
nikos032 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/5/2020 στις 10:24 ΜΜ, kalogk είπε Σε τι data αναφέρεσαι ακριβώς ? Όταν παίρνεις ένα free game δε χρειάζεται να συμπληρώσεις τίποτα. Επίσης θα ήταν καλύτερα να υπήρχε μόνο 1 topic για όλα τα free games που δίνει η epic games κάθε βδομάδα, ίσως ένα pinned topic θα ήταν οτι καλύτερο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από nikos032 3
thelos257 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Παιδια καλησπερα γνωριζει κανεις πως βαζουμε περιοσιεμνο στην ταχυτητα κατεβασματος του παιχνιδου ; Μου τρωει ολο το Ιντερνετ.
Arkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Παιδια καλησπερα γνωριζει κανεις πως βαζουμε περιοσιεμνο στην ταχυτητα κατεβασματος του παιχνιδου ; Μου τρωει ολο το Ιντερνετ. Τσεκαρε το netlimiter νομιζω ακομα δεν εχουν βαλει να κανεις cap την ταχυτητα αν και ηταν στα κοντα σχεδια για τον launcher. https://www.netlimiter.com/
go2jimmys1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, έχει επιλογή ο launcher στα settings->throttle downloads όπου βάζεις όριο στην ταχύτητα
p4n0s86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τσεκαρε το netlimiter νομιζω ακομα δεν εχουν βαλει να κανεις cap την ταχυτητα αν και ηταν στα κοντα σχεδια για τον launcher. https://www.netlimiter.com/ Έβαλαν.
kostasw Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Κάθε φορά που μπαίνεις στο παιχνίδι πρέπει να κάνεις verify;
gio4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά είμαι από τους πολύ παλιούς (με την ορθολογική έννοια) gamer's. Δηλαδή εποχές ΑοΕ & ΑοΕ2. Αυτό το GTA το έβλεπα, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς τί σόι παιχνίδι είναι. Οπότε θα ήθελα να το πάρω free! Έστω για να το δοκιμάσω σε άλλη χρονική στιγμή. Το πρόβλημα... 1. ότι το είδα μόλις σήμερα (νομίζω μία μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας) και 2. ότι σήμερα και αύριο έχω διαθέσιμο μόνο ένα MacBook Air !!! ( To PC είναι σε άλλον χώρο που θα πάω από το Σάββατο) Η ερώτησή μου λοιπόν είναι: Μπορώ να το "πάρω" χρησιμοποιώντας το MacBook Air σήμερα ή αύριο και να το εγκαταστήσω σε άλλη χρονική στιγμή στο PC ? Αν ναι, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου πει χοντρικά τα βήματα. Υπόψη ότι δεν έχω account στην epic και μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσω. Σωστά ...ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα