Iliaskrs Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Θα το κατεβάσω αν κ με την ταχύτητα που έχω (1.5 mb/sec) θα θέλω καμία 10αρια μέρες στην καλυτερη Κ γω με τοσο περιπου κατέβαζα-με σκαμπανεβασματα κ μ πηρε καμια 15ωρες.
esertas Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, esertas είπε Ναι αλλά αργεί να έρθει το άτιμο. Ήδη 5 λεπτά. Τελικά μου ήρθε 23+35.
beez Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 δεν ξερω αν αναφερθηκε ποιο πανω αλλα σε 4 μερες που τελειωνει το gta φαινεται οτι θα δωσει και αλλο free game. ακουω προτάσεις για τον τιτλο.
DownUNDERground Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, beez είπε δεν ξερω αν αναφερθηκε ποιο πανω αλλα σε 4 μερες που τελειωνει το gta φαινεται οτι θα δωσει και αλλο free game. ακουω προτάσεις για τον τιτλο. Civilization
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Σας συνδεει στην rock star? οχι υπάρχει πρόβλημα. Συγκεκριμένα μου πετάει να ξανακάνω sign in .. και αφου περνάω στα σπαστικά captcha βγάζει error. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από Prof_Chaos 1
ipal Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, zealavor είπε Είχα και γω θέμα με τα άπειρα recaptcha και το submit του account creation. Το καλύτερο είναι να πας από το site της Rockstar και να φτιάξεις λογαριασμό ώστε μετά να πατήσεις την επιλογή Sign in. Έχει πολύ λιγότερα steps και δε κολλάει. Μπα κολλάει και εκεί στο captcha : Sorry, an unexpected error has occurred! If you continue to see this error, please contact customer support for assistance.#1.000.0
p4n0s86 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, beez είπε δεν ξερω αν αναφερθηκε ποιο πανω αλλα σε 4 μερες που τελειωνει το gta φαινεται οτι θα δωσει και αλλο free game. ακουω προτάσεις για τον τιτλο. Κάθε Πέμπτη δίνει δωρεάν παιχνίδι(α) εδώ και πόσους μήνες, έχει γίνει τεράστια η συλλογή, δεν είναι κάτι καινούριο. Η διαφορά τώρα είναι απλά ότι τα επόμενα τα κρατάει μυστικά. Έχει γίνει leaked αυτή η εικόνα πάντως, η οποία λογικά είναι πραγματική. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από p4n0s86 1
ThodorisFel Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Τελικα εβγαλε συμπερεσμα κανείς για ποιον λογο το κανει αυτο η epic.? Και μια ακόμη ερωτηση. Πως παιζουμε online το gta ρε παιδια; Μπορει να ακούγεται βλακεία αλλα δεν εβγαλα ακρη.
John_on_PC Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Τελικα εβγαλε συμπερεσμα κανείς για ποιον λογο το κανει αυτο η epic.? Και μια ακόμη ερωτηση. Πως παιζουμε online το gta ρε παιδια; Μπορει να ακούγεται βλακεία αλλα δεν εβγαλα ακρη. Αφού ανοίξεις το παιχνίδι, στο main menu έχει κάτω δεξιά online, το πατάς και φτιάχνεις χαρακτήρα ή μπαίνεις online. Αλλά νομίζω πρέπει να τελειώσεις το prologue του single player πρώτα και ένα άλλο παιδί έλεγε ότι του μπλόκαρε το online το antivirus. Εγώ πιστεύω το κάνει η epic για να κερδίσει goodwill με τους PC players για το store της και ειδικά με τους νέους PC players οι οποίοι δεν είχαν PC πριν οπότε δεν έχουν προτίμηση στο steam. Γιατί αν έχεις πάρει PC τους τελευταίους 6-7 μήνες η θα πάρεις στο προσεχές διάστημα θα πας και στο steam θα πρέπει να πρέπει να αγοράσεις όλα τα παιχνίδια που θες κανονικά ενώ στο epic θα έχεις ένα κάρο παιχνίδια χωρίς να πληρώσεις τίποτα και θα έχεις και τα 10€ κουπόνια που δίνουν. Σε αντίθεση με άτομα που χρησιμοποιούν το steam χρόνια και έχουν εκατοντάδες παιχνίδια στο steam τους οποίους θα είναι πολύ δύσκολο να τους κάνεις να αλλάξουν πλατφόρμα. Και νομίζω πως αυτό είναι πολύ καλό και για τις εταιρίες. Πχ το gta μπορεί να το πήραν και κανένα εκατομμύριο άτομα τώρα και ακόμη και ένα 10% αυτών να πάρει shark cards θα βγάλει κέρδος η rockstar συν ότι τους πλήρωσε η epic. Αλλά εκτός από αυτό, είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει σύντομα το gta 6 και αυτή είναι μια προσπάθειά της να δελεάσει άτομα που δεν σκόπευαν να δώσουν 15-30€ για ένα εφτάχρονο παιχνίδι και να τους κάνει να πάρουν το 6 επειδή τους άρεσε το 5. Πω πω τεράστια βγήκε η απάντηση 😁. 6
Beefeater Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 παιδια ειμα ι ο μονος που κατεβαζω? σερνετε μιλαμε ομως ...1 δευτερολεπτο 0.kb/s και το αλλο το πολυ 100-200 Kb/s σε 10 χρονια θα παιξω.... τι χαλι ειναι αυτο σκεφτομαι να ζητησω τα λεφτα μου πισω
Rebel21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Beefeater είπε παιδια ειμα ι ο μονος που κατεβαζω? σερνετε μιλαμε ομως ...1 δευτερολεπτο 0.kb/s και το αλλο το πολυ 100-200 Kb/s σε 10 χρονια θα παιξω.... τι χαλι ειναι αυτο σκεφτομαι να ζητησω τα λεφτα μου πισω Κατεβάζω εγώ αυτή την στιγμή. 9-10 mb/s.Εχω φτάσει 40% σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οπότε δεν είναι γενικό το πρόβλημα.
Beefeater Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Rebel21 είπε Κατεβάζω εγώ αυτή την στιγμή. 9-10 mb/s.Εχω φτάσει 40% σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οπότε δεν είναι γενικό το πρόβλημα. apo thn νασα παιρνεις ιντερνετ? νταξει εστρωσε και εμενα κατεβαζω με 1.3 Mb/s για 24ρα γραμμη καλα ειναι
SakafliaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραία τα δωράκια, αλλά μια ταλαιπωρία η όλη διαδικασία πραγματικά. install τον launcher της epic, 2 step verification, install τον launcher της rockstar τα ίδια και το game το ανοίγει απ τον launcher της rockstar ενώ έχεις ήδη ανοιχτό αυτόν της epic. Καλό για να παίρνεις τα δώρα, αλλά το Steam είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από SakafliaC 1 1
nickk0kkav Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, SakafliaC είπε Ωραία τα δωράκια, αλλά μια ταλαιπωρία η όλη διαδικασία πραγματικά. install τον launcher της epic, 2 step verification, install τον launcher της rockstar τα ίδια και το game το ανοίγει απ τον launcher της rockstar ενώ έχεις ήδη ανοιχτό αυτόν της epic. Καλό για να παίρνεις τα δώρα, αλλά το Steam είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά. Μια φορά είναι η ταλαιπωρία. Το παιχνίδι ανοίγει κανονικά από το client της epic ή από συντόμευση που βγαίνει από το store της epic. Απλά καθυστερεί λιγο να φορτώσει γιατί με το που πατάς τη συντόμευση κάνει αυτόματα log in κ στo client της rockstar αλλά αυτό είναι θέμα rockstar. Και στο red dead έτσι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα