Προς το περιεχόμενο

[FREE GAME] Grand Theft Auto V (PC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, geofak είπε

Σε όσους δεν μπαίνει στο παραπάνω λινκ (λόγω έλλειψης cookies που δεν έχετε κάνει login), βρήκα μια μαγκιά. Μπαίνετε στο https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home (φορτώνει κανονικά), κάνετε login (επάνω δεξιά sign in, στο pop up "No", και κάτω με άσπρα γράμματα "Sign in"), και μετά πατάτε στο λίνκ του παλικαριού επάνω και checkout ;) 

Επεξ/σία από Instagram
  • Like 5
  • Thanks 6
Δημοσ.

Είμαι περίεργος ποσοι θα φτιάξουν account για το gta v. Και ας είναι παλιό παιχνίδι. 

Από το site νωρίτερα δε μπόρεσα να το πάρω αλλα το πήρα σχετικά εύκολα από το client. Μου έβγαλε στην αρχή error και κινέζικα εκανα ένα update που είχε κ μετά το restart δούλεψαν όλα κανονικά 

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εδω και λιγοτερο απο μηνα ειμαι πλεον σε θεση να τρεξω το GTA V αφου ειχα ξεμεινει με αρκετα παλιοτερο υπολογιστη που δεν επεζε καν το GTA IV.Οπωτε η προσφορα μου καθεται κουτι.

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Iliaskrs είπε

βάλε τα post των παιδιων geofak και Instagram  στο πρωτο post για να μην ψάχνουν σε τόσες σελίδες

54 λεπτά πριν, geofak είπε

13 λεπτά πριν, Instagram είπε

Σε όσους δεν μπαίνει στο παραπάνω λινκ (λόγω έλλειψης cookies που δεν έχετε κάνει login), βρήκα μια μαγκιά. Μπαίνετε στο https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home (φορτώνει κανονικά), κάνετε login (επάνω δεξιά sign in, στο pop up "No", και κάτω με άσπρα γράμματα "Sign in"), και μετά πατάτε στο λίνκ του παλικαριού επάνω και checkout ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμάστε να βάλετε vpn αμερικής. θα φτιάξει το download.

απο 50mb πήγε στα 600klb και τωρα με america ειναι σταθερο στα 60+

Επεξ/σία από vgeorgis
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και χθες σκεφτόμουν να παίξω το παιχνίδι σε κανα μήνα που θα έχω χρόνο, ωραία σύμπτωση! Το έβαλα στη βιβλιοθήκη, από το site χωρίς προβλήματα και 404.. μου έστειλε και το επιβεβαιωτικό mail.. οπότε φαντάζομαι πως -όπως και στα άλλα παιχνίδια που έχω στη βιβλιοθήκη- όταν θελήσω να το εγκαταστήσω θα με περιμένει εκεί να το κατεβάσω, σωστά;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, diamantis80 είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και χθες σκεφτόμουν να παίξω το παιχνίδι σε κανα μήνα που θα έχω χρόνο, ωραία σύμπτωση! Το έβαλα στη βιβλιοθήκη, από το site χωρίς προβλήματα και 404.. μου έστειλε και το επιβεβαιωτικό mail.. οπότε φαντάζομαι πως -όπως και στα άλλα παιχνίδια που έχω στη βιβλιοθήκη- όταν θελήσω να το εγκαταστήσω θα με περιμένει εκεί να το κατεβάσω, σωστά;

spacer.png

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που φαίνεται το παιχνίδι στην library για να το κατεβάσουμε κάποια στιγμή?

Επεξ/σία από mobster21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mobster21 είπε

Που φαίνεται το παιχνίδι στην library για να το κατεβάσουμε κάποια στιγμή?

Πρεπει να το κανεις get πρωτα για να φανει στην library

• Like 1
Δημοσ.

Ο σέρβερ επανήλθε...Epic-ό δωράκι για όσους δεν το είχαν ή το θέλανε γνήσιο ή ακόμη καλύτερα να αξιοποιήσουν και το επιπλέον in game δωράκι.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Είναι η premium έκδοση... μπορούμε να παίξουμε και online ή όχι?????

Ναι,κανονικα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...