Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σκέφτομαι την αγορά αυτοκινήτου supermini πετρέλαιο κυρίως για οικονομία καθότι κάνω χιλιόμετρα κάθε μέρα (περίπου 100). Έχω ένα Μιτσουμπισι κολτ μοντέλο του 2005 και το έχω αέριο αλλά αρχισε να καίει λάδια .(έκανα με 20 ευρώ 400 χιλιόμετρα )

το πρώτο στη λίστα που έχω στο μυαλό μου είναι το πεζό 208 πετρέλαιο με 100 άλογα γιατί μου αρέσει και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Στην έκδοση allure για να έχει και το 3D cockpit, και τις Ζαντες Βέβαια με τρενάρει η υψηλή τιμή του (19000+)

μετα μου αρέσει το polo και τελευταίο το καινούργιο Hyundai i20 (αυτό που θα βγει μετά το καλοκαίρι με τον καινούργιο σχεδιασμό ) αλλά δεν έχει πετρελαιοκινητήρα δυστυχώς 

υπάρχει  καμία προσφορά που να τρέχει γενικά η να φρενάρω την αγορά  για του χρόνου ;

0295F489-9DD4-414E-92A8-A0DF7E2614C4.jpeg

D0B09928-651A-4400-8D9B-F4FBDDB3A28D.jpeg

2FDA292E-EEE0-45A8-8C30-B1EDC1D5E8A7.jpeg

Δημοσ.

Πήγες να πάρεις προσφορά από αντιπροσωπία;

Υπάρχουν κάποιες καλές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα... 

(Μου φαίνονται τα 19 υπερβολικά πολλά για αυτή την κατηγορία, τα άλλα σε τι τιμές τα βρίσκεις; )

Δημοσ.

Το πολο του 20 πετρελαιο ολοκαινουργιο με αλουμινενιες ζαντες και αλλα καλουδια 16.300 στο γνωστο σαιτ αγορας/πωλησης αυτοκινητων.

και εγω τετοια φαση κοιταω αλλα ακομη δεν εχω κατασταλλαξει. πανω απο 16.500 δεν θα εδινα στην θεση σου,πολλα φραγκα για αυτο που ζητας.

• Like 1
Δημοσ.

Το 208 ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας, σχεδιαστικα η Peugeot ειναι ηδη στο 3020 και απλα περιμενει τους αλλους. Επισης θα επιστευομουν τους ντιζελοκινητηρες τους ως εξαιρετικα αξιοπιστους.

Απο την αλλη ειναι και αρκετα αλμυρο στην τιμη και η αληθεια ειναι αρκετα στενο πισω. Εαν αυτοι οι 2 παραγοντες δεν σε νοιαζουν, προχωρας. Τι λεφτα διαθετεις?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Το 208 ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας, σχεδιαστικα η Peugeot ειναι ηδη στο 3020 και απλα περιμενει τους αλλους. Επισης θα επιστευομουν τους ντιζελοκινητηρες τους ως εξαιρετικα αξιοπιστους.

Απο την αλλη ειναι και αρκετα αλμυρο στην τιμη και η αληθεια ειναι αρκετα στενο πισω. Εαν αυτοι οι 2 παραγοντες δεν σε νοιαζουν, προχωρας. Τι λεφτα διαθετεις?

Πιο ομορφο εξωτερικα ισως ναι,αλλα εσωτερικα εχω δει ειναι πλαστικο κακης ποιοτητας,εχεις δει και το 208 και το πολο και προτιμας 208 εσωτερικο;

Δημοσ.

Επειδή αναφέρεις οικονομία , μήπως να κοιτούσες σε CNG αν υπάρχει πρατήριο δίπλα σου ? Βέβαια εγκλωβίζεσαι σε επιλογές του VAG...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, peronoforos είπε

Λοιπόν σκέφτομαι την αγορά αυτοκινήτου supermini πετρέλαιο κυρίως για οικονομία καθότι κάνω χιλιόμετρα κάθε μέρα (περίπου 100). Έχω ένα Μιτσουμπισι κολτ μοντέλο του 2005 και το έχω αέριο αλλά αρχισε να καίει λάδια .(έκανα με 20 ευρώ 400 χιλιόμετρα )

το πρώτο στη λίστα που έχω στο μυαλό μου είναι το πεζό 208 πετρέλαιο με 100 άλογα γιατί μου αρέσει και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Στην έκδοση allure για να έχει και το 3D cockpit, και τις Ζαντες Βέβαια με τρενάρει η υψηλή τιμή του (19000+)

μετα μου αρέσει το polo και τελευταίο το καινούργιο Hyundai i20 (αυτό που θα βγει μετά το καλοκαίρι με τον καινούργιο σχεδιασμό ) αλλά δεν έχει πετρελαιοκινητήρα δυστυχώς 

υπάρχει  καμία προσφορά που να τρέχει γενικά η να φρενάρω την αγορά  για του χρόνου ;

0295F489-9DD4-414E-92A8-A0DF7E2614C4.jpeg

D0B09928-651A-4400-8D9B-F4FBDDB3A28D.jpeg

2FDA292E-EEE0-45A8-8C30-B1EDC1D5E8A7.jpeg

To 208 στην έκδοση Allure δεν έχει αυτά τα φανάρια, με τις τρεις "νυχιές" μπροστά. Αν τα θες πας αναγκαστικά στην gt-line.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Turbani είπε

Το πολο του 20 πετρελαιο ολοκαινουργιο με αλουμινενιες ζαντες και αλλα καλουδια 16.300 στο γνωστο σαιτ αγορας/πωλησης αυτοκινητων.

και εγω τετοια φαση κοιταω αλλα ακομη δεν εχω κατασταλλαξει. πανω απο 16.500 δεν θα εδινα στην θεση σου,πολλα φραγκα για αυτο που ζητας.

Εγώ θέλω να διαθέσω γύρω στα 17000 μαξ αλλά όχι σε έκδοση με τάσια τουλάχιστον στην μεσαία έκδοση.

εσωτερικα μου άρεσε στο ταμπλό περισσότερο το 208 allure.στα πλαστικά εντάξει δεν είχα και τόσο μεγάλες διάφορες . Στο 208 έχει αυτό το carbon look σε κάποια σημεία.

σιγουρα όμως είναι υπερτιμημένο το 208.εχω κοιτάξει εκτός από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του πόλο , υπάρχει βενζινάδικο δυτικά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν βλέπω να κυκλοφορεί πολύ αν και πιο οικονομικό γιαυτο κοιτάω πετρελαίου που έχουν κυκλοφορήσει 

Επεξ/σία από peronoforos
Δημοσ.

Δεν είδα καθόλου και Citroen που κυκλοφορεί το c3 πολύ αλλά δεν ξέρω σε τη Τιμή παίζει αυτό ωραίο το δίχρωμο μοιάζει σαν μικρό suv. Πάλι φτηνότερο νομίζω στην έκδοση itouch με ίδιο κινητήρα πετρέλαιο 100 άλογα σαν το πεζό

Δημοσ.
8 ώρες πριν, korakios είπε

Επειδή αναφέρεις οικονομία , μήπως να κοιτούσες σε CNG αν υπάρχει πρατήριο δίπλα σου ? Βέβαια εγκλωβίζεσαι σε επιλογές του VAG...

Έχει και η φίατ νομίζω.

Δημοσ.

επειδη εχει τυχει να δω το 208 απο κοντα, μιλαμε για αμαξαρα. 

Υ.Γ. και το ηλεκτρικο του πολύ ωραιο, ξεφευγει βεβαια και δε στο συνιστω, αλλά αν πας να δεις το 208 απο κοντα ριξε μια ματια αν εχει στο ηλεκτρικο μονο απο περιεργεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το 208 σε μπλε χρωμα (σε μαύρο δεν το έχω δει) αλλά είναι 2000 ευρώ πιο πάνω από τις άλλες εταιρίες .... η βασική έκδοση δε μου αρέσει καθόλου δεν έχει καν λεντ (τις 2 λωρίδες μπροστά ) ούτε καν ηλεκτρικά παράθυρα πίσω να μην αναφερθώ στα τασια... 

η active ωραία αλλά δεν έχει το 3D cockpit και νομίζω έχει μικρότερη οθόνη στη μέση του ταμπλό . το τιμόνι λίγο με χαλάει που κριβει εν μέρει το cockpit αλλά συνήθειο είναι ... μάλλον πρέπει να πάω σε διάφορες αντιπροσωπίες να τους τα πριξω για καλύτερη τιμή η να περιμένω να έρθει ο Ιανουάριος Φεβρουάριος μπας και πεξει προσφορά ....

μεχρι 17000 θα έδινα για allure πετρέλαιο με bluehdi 100 άλογα . Τα 19400 που ζητάει (και δεν βάζω τα αλλά 500 για άλλο χρωμα πέρα από το κίτρινο) είναι τραγικά πολλά . Στα 19400 παίρνεις πόλο στην έκδοση dsg 1600 πετρέλαιο comfortline η απλά την φουλ έξτρα έκδοση highline με τον ίδιο κινητήρα με μηχανικό κυβωτιο και λιγότερα λεφτά στα 17890!!!

Επεξ/σία από peronoforos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, peronoforos είπε

Δεν είδα καθόλου και Citroen που κυκλοφορεί το c3 πολύ αλλά δεν ξέρω σε τη Τιμή παίζει αυτό ωραίο το δίχρωμο μοιάζει σαν μικρό suv. Πάλι φτηνότερο νομίζω στην έκδοση itouch με ίδιο κινητήρα πετρέλαιο 100 άλογα σαν το πεζό

Να πας να το δεις, το 208 είναι πιο όμορφο μέσα είναι γεγονός, το c3 έχει σκληρά πλαστικά αλλά δεν ενοχλούν , έχει πολύ ωραία και μαλακά καθίσματα, το κιβώτιο σε βενζίνη που το έχουμε εμείς πολύ ωραία κλιμάκωση και αίσθηση μου φάνηκε πιο άνετο από το 208, επίσης πολύ καλή για άνεση η ανάρτηση του.

Αν δεν κάνω λάθος είναι στα λεφτά σου και με την διχρωμία.

Είναι όμως πιο χαμηλά η θέση της οθόνης σε σχέση με το 208 (για το gps) , για το καντράν προτιμώ το c3 που δεν ψαχνεσαι πως θα το βλέπεις όπως στο 208

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
18 ώρες πριν, zio10 είπε

Έχει και η φίατ νομίζω.

Ναι (κάτοχος panda CNG) ,αλλά όχι στη κατηγορία που ψάχνει ο φίλος :)

• Like 1
Δημοσ.

Το Mazda2 το έχεις δει? Βενζίνη με ήπιο υβριδικό σύστημα στα 90 άλογα, δεν καίει τίποτα. Φινετσάτο και αρκετά γεμάτο από εξοπλισμό η ενδιάμεση έκδοση Takumi στα 16.235 και σου μένουν και τα ρέστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...