sanji_kun Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με τον εξωτερικό μου σκληρό (Maxtor M3). Προσπαθώ σήμερα να συνδέσω τον δίσκο και δεν αναγνωρίζετε καθόλου απ το pc. Δεν ανάβει καν το λαμπάκι του, δοκίμασα να τον συνδέσω και σε άλλο PC και TV, άλλα τίποτα. Τελευταίο καιρό όταν τον συνέδεα μου έλεγε ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα "Σάρωση και επιδιόρθωση" η' "Συνέχιση χωρίς σάρωση" αλλά συνεχώς συνέχιζα χωρίς σάρωση. Τι κάνω?
snbblp Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, sanji_kun είπε Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με τον εξωτερικό μου σκληρό (Maxtor M3). Προσπαθώ σήμερα να συνδέσω τον δίσκο και δεν αναγνωρίζετε καθόλου απ το pc. Δεν ανάβει καν το λαμπάκι του, δοκίμασα να τον συνδέσω και σε άλλο PC και TV, άλλα τίποτα. Τελευταίο καιρό όταν τον συνέδεα μου έλεγε ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα "Σάρωση και επιδιόρθωση" η' "Συνέχιση χωρίς σάρωση" αλλά συνεχώς συνέχιζα χωρίς σάρωση. Τι κάνω? Η καλή περίπτωση είναι να έχει κάνει ζημιά στον controller. Στη φάση αυτή θέλει άνοιγμα, αποσύνδεση από τον controller/psu, και σύνδεση απευθείας σε sata για έλεγχο.
sanji_kun Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, snbblp είπε Η καλή περίπτωση είναι να έχει κάνει ζημιά στον controller. Στη φάση αυτή θέλει άνοιγμα, αποσύνδεση από τον controller/psu, και σύνδεση απευθείας σε sata για έλεγχο. αποκλείω περίπτωση να έχει ζημία το καλώδιο; Γτ γενικά το στραβώνω πολύ για να κάτσει εκεί που θέλω
Mr_Terror Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δεν το αποκλείεις.Μπορει να τα επαιξε το καλωδιο. 2
snbblp Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, sanji_kun είπε αποκλείω περίπτωση να έχει ζημία το καλώδιο; Γτ γενικά το στραβώνω πολύ για να κάτσει εκεί που θέλω Δίκιο έχεις, δεν το σκέφτηκα. Αλλαξε ένα καλώδιο, κι αν δεν δεις λαμπάκι, τότε ισχύουν όσα έγραψα πριν. Και ΜΗΝ στραβώνεις καλώδια USB3, γιατί μπορεί να κάψεις mainboard. Τα USB3 μπορούν να δώσουν πολύ μεγαλύτερα ρεύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα