Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα συστημα με ryzen 5 2400g , 1060 3gb mini  ITX OC , 16gb ram 3000mhz . Για καποιο λογο ενω η καρτα στα benchmarks που την εχω τρεξει παει σε full load 97-100% usage οταν παιζω κυμμαινεται γυρω στο 20-40% με αποτελεσμα να παιζω τα παιχνιδια με πολυ ασχημα fps ( Πχ. το λολ στην αρχη το επαιζα με 190-220 φπς και μετα απο καποιο διαστημα εως σημερα  το σηκωνε μεχρι 80μαξ . ) .Απο τις συζητησεις που εχω κανει εως τωρα η καρτα και απο τα νουμερα φαινεται να μην εχει θεμα. Bottleneck φαινεται να ειναι αλλα δεν νομιζω θεωρω ειναι ισορροπημενα τα κομματια. Καποιοι μου ανεφεραν πως επειδη ο επεξεργαστης δουλευει σε single core φταιει. Και ειμαι στην φαση τωρα που θελω να αλλαξω ή cpu ή gpu και δεν ξερω τι. Σε αλλαγη cpu θα πηγαινα σε 3600 με αποτελεσμα να εχω bottleneck με την 1060 και σε αναβαθμιση gpu θα πηγαινα σε 1660super που θα ειμαι καλα σε θεμα bottleneck. Θα ηθελα καποια γνωμη για το τι μπορει να φταιει στο παρον συστημα που ανεφερα πανω για να καταληξω και σε τι θα αναβαθμισω . Ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...