Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παραγγείλει το G305 και θέλω να παραγγείλω και μπαταρίες και δε ξέρω ποιες να πάρω.

Τι μπαταρίες χρησιμοποιείτε όσοι έχετε ασύρματο ποντίκι και γιατί?

Οι περισσότεροι προτείνουν λιθίου επειδή είναι ελαφρύτερες, έχουν όμως κάποιο μειονέκτημα έναντι των αλκαλικών ή των επαναφορτιζόμενων?

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι λιθίου είναι επαναφορτιζόμενες απλά είναι νεότερη τεχνολογία σε σχέση με τις παλαιότερες NiMH. Οι αλκαλικές προφανώς και δεν είναι επαναφορτιζόμενες. Εφόσον τις θες για ποντίκι πάρε επαναφορτιζόμενες. Εγώ εγώ στο πληκτρολόγιο και στο Xbox controller Toshiba NiMH και είμαι ικανοποιημένος. Και του ΙΚΕΑ να βάλεις μια χαρά είναι. Οι λιθίου είναι ακριβότερες αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι για το ποντίκι που το θες θα δεις ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με τις NiMH

Επεξ/σία από lamargos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν θέλω να πάρω και το powerplay το mousepad της Logitech που φορτίζει το mouse ενώ το χρησιμοποιείς, απλά παίρνω οποιαδήποτε επαναφορτιζόμενη σωστά?

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο πρέπει να δεις τις προδιαγραφές. Θεωρητικά ναι. Η αγορά είναι γεματη με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH, ΑΑ ή ΑΑΑ. Μην το ψάχνεις και πολύ. Μπαταρίες είναι. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην ανησυχείς για τα ποντίκια της Logitech είναι εγγυηση εξοικονόμησης ενέργειας. και μια απλή μπαταρία να βάλεις θα αντέξει κανα χρόνο .

αν ήταν ενεργοβορα συσκευη, θα είχε νόημα η συζήτηση για την ποιότητα της μπαταρίας.

Duracell industrial, varta longlife είναι δύο καλές επιλογές για αλκαλικές σε καλη τιμη.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/5/2020 στις 12:29 ΠΜ, lamargos είπε

Οι λιθίου είναι επαναφορτιζόμενες απλά είναι νεότερη τεχνολογία σε σχέση με τις παλαιότερες NiMH.

Υπάρχουν και λιθίου μή επαναφορτιζόμενες, πιστέυω οτι αυτές εννοεί ο TS

https://www.skroutz.gr/s/9108893/Energizer-Ultimate-Lithium-AA-4τμχ.html

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτές που χει βάλει link ο fubar έλεγα να τσιμπήσω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αν έρθει ποτέ το ποντίκι θα πάρουμε και μπαταρίες.. 1 μήνα να φέρουν ένα mouse.

Δημοσ.

Σε ποντίκι πράγματι οι energiser αντέχουν πάρα πολύ καιρό, αλλά ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρεις έναν καλό φορτιστή και να αρχίσεις να επενδύεις σε  Eneloop, ιδίως αν έχεις αρκετές συσκευές με μπαταρίες στο σπίτι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι eneloop είναι το καλύτερο είδος επαναφορτιζόμενων? Και γιατί τις φτιάχνουν μόνο Panasonic και Sanyo απ ότι βλέπω στο Skroutz?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Οι eneloop είναι το καλύτερο είδος επαναφορτιζόμενων? Και γιατί τις φτιάχνουν μόνο Panasonic και Sanyo απ ότι βλέπω στο Skroutz?

Δεν είναι είδος, όνομα είναι. Τις ανέπτυξε η Sanyo και τώρα ανήκουν στην Panasonic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...