TecmanGR Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Έχω μια Sharp 50BL2EA η οποία στα κανάλια έχει ήχο αλλά δεν έχει εικόνα. Υπότιτλους δείχνει κανονικά. Σε άλλες εφαρμογές YouTube και Netflix παίζει κανονικά. Καμιά ιδέα?
TheoharrisT Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 ¨εχουμε την ίδια τηλεόραση και μας το έκανε και εμάς. Στη δική μας περίπτωση επανήλθε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Άσε μπλέξαμε με αυτό το σαπάκι... αχαχαχαχχ
adsl2+ Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όσες επαναφορές και αν έχω κάνει παίζει χωρίς προβλημα μερικές ημέρες και πάλι κάνει τα ίδια πχ όταν την κλείσω δεν ανοίγει , όταν κάνω ζαπιν και πάω στην ΕΡΤ2 κλείνει μόνη της και ανοίγει, ανεβάζει την ένταση στο φουλ, δεν συνδέεται στο wifi , προσωρινή λύση η αποφόρτιση ,την έστειλα στο σέρβις μια εβδομάδα και έπαιζε άψογα με αποτέλεσμα να μου την επιστρέψουν άνευ επισκευής ,το προβλημα ίσως λυθεί με ενημέρωση λογισμικού, την έχω από την Μαύρη Παρασκευή 2019 και ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ την πουλάει ακόμα σαν να μη συμβαίνει τίποτα Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από adsl2+
TecmanGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, adsl2+ είπε Όσες επαναφορές και αν έχω κάνει επαναφορά παίζει χωρίς προβλημα μερικές ημέρες και πάλι κάνει τα ίδια πχ όταν την κλείσω δεν ανοίγει , όταν κάνω ζαπιν και πάω στην ΕΡΤ2 κλείνει μόνη της και ανοίγει, ανεβάζει την ένταση στο φουλ, δεν συνδέεται στο wifi , προσωρινή λύση η αποφόρτιση ,την έστειλα στο σέρβις μια εβδομάδα και έπαιζε άψογα με αποτέλεσμα να μου την επιστρέψουν άνευ επισκευής ,το προβλημα ίσως λυθεί με ενημέρωση λογισμικού, την έχω από την Μαύρη Παρασκευή 2019 και ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ την πουλάει ακόμα σαν να μη συμβαίνει τίποτα Παιδιά εγώ την έκανα reset και επανήλθε. Το πρόβλημα είναι μην είναι συχνό το φαινόμενο και κουράσει στο τέλος. Ελπίζω να είναι απλά θέμα λογισμικού και να στρώσει με κάποιο update.
TheoharrisT Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Επειδή έχω κάνει κριτική και στο Skroutz για αυτό το σαπάκι που δυστυχώς πουλιέται ακόμα, ένα μικρό Tip που εμάς μας έβγαλε απο κάποιους "μπελάδες" .. Απενεργοποιήστε τις υβριδικές υπηρεσίες για να γλιτώσετε ένα μεγαλο μέρος απο τα κολλήματα που παρουσιάζονται.. Ξέρω οτι δεν είναι λογική αυτή (ειδικά τώρα που η υβριδική της ΕΡΤ έχει ανέβει πολύ) αλλά τουλάχιστον το σύστημα εμφανίζεται λίγο πιο σταθερό.. ¨οσο για firmware update θα μου επιθτρέψετε να μην είμαι αισιόδοξος.. Εδώ το manual δεν μπορούσαμε να βρούμε επί 6μήνου, site δεν υπάρχει.. αφήστε..... προσωπικά η χειρότερη επιλογή τηλεόρασης που έχω κάνει στη ζωή μου... 1
adsl2+ Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, TheoharrisT είπε Επειδή έχω κάνει κριτική και στο Skroutz για αυτό το σαπάκι που δυστυχώς πουλιέται ακόμα, ένα μικρό Tip που εμάς μας έβγαλε απο κάποιους "μπελάδες" .. Απενεργοποιήστε τις υβριδικές υπηρεσίες για να γλιτώσετε ένα μεγαλο μέρος απο τα κολλήματα που παρουσιάζονται.. Ξέρω οτι δεν είναι λογική αυτή (ειδικά τώρα που η υβριδική της ΕΡΤ έχει ανέβει πολύ) αλλά τουλάχιστον το σύστημα εμφανίζεται λίγο πιο σταθερό.. ¨οσο για firmware update θα μου επιθτρέψετε να μην είμαι αισιόδοξος.. Εδώ το manual δεν μπορούσαμε να βρούμε επί 6μήνου, site δεν υπάρχει.. αφήστε..... προσωπικά η χειρότερη επιλογή τηλεόρασης που έχω κάνει στη ζωή μου... Πως απενεργοποιούνται οι υβριδικές υπηρεσίες ,υπάρχει τρόπος;
TheoharrisT Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, adsl2+ είπε Πως απενεργοποιούνται οι υβριδικές υπηρεσίες ,υπάρχει τρόπος; Ναι φίλε μου υπάρχει.. Επειδή η tv είναι στους γονείς μου δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση τώρα για να σου πώ. Μόλις πάω ευχαρίστως να δω και να επανέλθω αλλά αυτό θα γίνει σε βάθος χρόνου μιας εβδομάδας.. Πίστεψέ με απενεργοποιώντας τες αυτό που αναφέρεις σχετικά με το κόλλημα της ΕΡΤ θα εξαφανιστεί.. ετσι τουλάχιστον έγινε σε εμας..
gbras Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Λίγο άσχετο με το παραπάνω πρόβλημα . Έχω την 55αρα μια όταν βλέπω κάτι με υπότιτλους ακοτεινιαζει η εικόνα . Όταν η ίδια ταινία δεν έχει υπότιτλους ανεβαίνει η φωτεινότητα στο κανονικό . Το έχει κανένας άλλος αυτό πρόβλημα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα