polaki Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Παραγγέλνω στις 7 του μήνα μία 65άρα τηλεόραση με επιλογή αποστολή στο σπίτι. Δεν είχα και άλλη δυνατότητα, αφού το site τους δεν με άφηνε να πάω να την πάρω, όχι ότι θα το έκανα έτσι και αλλιώς. Περνάνε οι μέρες και σήμερα 13 του μήνα στέλνω μήνυμα στο [email protected] και τους ζητάω να επικοινωνήσουν εκείνοι με τα ΕΛΤΑ Κούριερ αφού εγώ παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει κανένας ποτέ και βλέπω ότι το πακέτο έχει κολλήσει στις 11 του μήνα. Με παίρνουν μετά από κάποιες ώρες από τα ΕΛΤΑ Κούριερ και μου λένε να πάω να παραλάβω ΕΓΩ (what the FUCK) από Γουδί. Το Γουδί δεν ξέρω και δεν θέλω καν να μάθω που είναι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα αντικαταβολής αφού ξεπερνούσε τα 500€. Αν υπήρχε, απλά θα την άφηνα εκεί για πάντα και θα προτιμούσα να αγοράσω από οπουδήποτε αλλού και ας πλήρωνα και παραπάνω. Η ερώτησή μου είναι το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό, και αν ναι, ποιά είναι η διαδικασία? Πριν μου πει κάποιος πήγαινε να παραλάβεις, δεν θέλω να πάω, δεν θέλω ΚΑΝ να ξέρω αν ΧΟΡΑΕΙ στο αυτοκίνητό μου, και δεν θέλω να χάσω ΟΥΤΕ 5 λεπτά απ'τη ζωή μου για αυτό.
ritchie77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάρε τον Γερμανό και πες του ότι πλήρωσες για να παραλάβεις στο σπίτι σου γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα ή δε γουστάρεις να τρέχεις εσύ. Αν δε σου τη φέρουν στο σπίτι πες τους ότι θα ακυρώσεις την παραγγελία και να σου επιστραφούν τα χρήματα. Εdit: συγνώμη αλλά μένεις Πειραιά και σου είπαν να πας στου Γουδή? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από ritchie77
polaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ritchie77 είπε Πάρε τον Γερμανό και πες του ότι πλήρωσες για να παραλάβεις στο σπίτι σου γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα ή δε γουστάρεις να τρέχεις εσύ. Αν δε σου τη φέρουν στο σπίτι πες τους ότι θα ακυρώσεις την παραγγελία και να σου επιστραφούν τα χρήματα. Εdit: συγνώμη αλλά μένεις Πειραιά και σου είπαν να πας στου Γουδή? Μένω Βούλα! Έμαθα που είναι το Γουδί, αλλά παρόλα αυτά στο αμαξάκι μου δεν χωράει όπως και να έχει!
ritchie77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, polaki είπε Μένω Βούλα! Έμαθα που είναι το Γουδί, αλλά παρόλα αυτά στο αμαξάκι μου δεν χωράει όπως και να έχει! Και αφού έμαθες δε σου φαίνεται περίεργο που θέλουν να σε στείλουν από τη Βούλα στου Γουδή? ακόμα και να χώραγε θα πήγαινες? Είναι σοβαροί? και δεν τους έβρισες ακόμα? πιο κοντινό πρακτορείο δεν υπάρχει δηλαδή? Λοιπόν η συμφωνία σου ήταν "αποστολή στο σπίτι" οπότε ή στη φέρνουν σπίτι ή ακυρώνεις
SakafliaC Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Απόλυτο δίκιο έχεις και αν δε στη φέρουν τους το ακυρώνεις απλά, αλλά αλήθεια δεν ήξερες που είναι το Γουδί?
polaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, ritchie77 είπε Και αφού έμαθες δε σου φαίνεται περίεργο που θέλουν να σε στείλουν από τη Βούλα στου Γουδή? ακόμα και να χώραγε θα πήγαινες? Είναι σοβαροί? και δεν τους έβρισες ακόμα? πιο κοντινό πρακτορείο δεν υπάρχει δηλαδή? Λοιπόν η συμφωνία σου ήταν "αποστολή στο σπίτι" οπότε ή στη φέρνουν σπίτι ή ακυρώνεις Τελικά είδα εδώ στην ατζέντα μου σημειωμένη τη διεύθυνση Δωριδος 5 ΡΟΥΦ, όχι Γουδί.. αλλά ούτε και το Ρουφ ξέρω που είναι.. νομίζω εκεί δεν περνάγαμε περιοδεύων στο στρατό? Πρέπει να είχα πάει το μακρινό 1998 αλλάζοντας 3-4 λεωφορεία, δεν υπήρχε και μετρό τότε... Εννοείται αποστολή στο σπίτι ή ακύρωση, δεν έχω τρόπο να το κουβαλήσω έτσι και αλλιώς! Απλά ήθελα να δω αν γενικά είναι τακτική του Γερμανού αυτή. Το Mediamarkt εν μέσω κορονοϊού την πρώτη εβδομάδα άργησε 2 μέρες (αν και είχα πληρώσει +10€ για παράδοση εντός ίδιας ημέρας) αλλά τη φέρανε κανονικά στους γονείς μου.
ritchie77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, polaki είπε το Γουδί 2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε το Γουδί σόρρυ για το σπαστικό οφτόπικ αλλά είναι ο Γουδής, του Γουδή, στου Γουδή
SakafliaC Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, ritchie77 είπε σόρρυ για το σπαστικό οφτόπικ αλλά είναι ο Γουδής, του Γουδή, στου Γουδή https://el.wikipedia.org/wiki/Γουδή το γράφεις και με ι δηλαδή, δε σε πάνε μέσα
polaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Απόλυτο δίκιο έχεις και αν δε στη φέρουν τους το ακυρώνεις απλά, αλλά αλήθεια δεν ήξερες που είναι το Γουδί? Ναι στο περίπου ξέρω ότι είναι προς το κέντρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω κινηθεί ελάχιστα προς κέντρο (εξαιρώντας Σύνταγμα και Ομόνοια) οπότε δεν ήξερα ακριβώς που είναι. Το GPS με έχει χαλάσει.. όπου πάω, πάω σχεδόν στα τυφλά! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από polaki
ritchie77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε https://el.wikipedia.org/wiki/Γουδή το γράφεις και με ι δηλαδή, δε σε πάνε μέσα όχι πλέον εδώ και 14 χρόνια
polaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε https://el.wikipedia.org/wiki/Γουδή το γράφεις και με ι δηλαδή, δε σε πάνε μέσα Το μόνο που ξέρω από Γουδί/Γουδή είναι το κίνημα που μάθαμε σχολείο.. εκεί στο 1998 κοντά που πέρασα περιοδεύων στο ΡΟΥΦ, που είναι ο μόνος λόγος που γνωρίζω την περιοχή αυτή.. και γ**ω τα offtopic καταλήξαμε! hahah!!
SakafliaC Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μίζερη περιοχή με πολλούς βάζελους. Τέλος το κόβω
ritchie77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, polaki είπε Τελικά είδα εδώ στην ατζέντα μου σημειωμένη τη διεύθυνση Δωριδος 5 ΡΟΥΦ, όχι Γουδί το ίδιο είναι, θα κανεις 40 χλμ πήγαινε έλα (που δε θα κάνεις αλλά λέμε τώρα). Απορώ με το θράσος τους. Άλλη φορά πες τους να στο στείλουν στη Χαλκίδα και να σου πουν να πας από κει
SakafliaC Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Επίσης τέρμα μιζέρια το ΡΟΥΦ. Γνωστό μόνο για τη στρατολογία και το Villa που έκλεισε εδώ και χρόνια.
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Αν αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι το υποκατάστημα είναι μακριά, όσον αφορά τα 500 ευρώ έχουν δίκιο. Αν δεν υπάρχει ασύρματο pos, πας και το παίρνεις εσύ. Κατά την αγορά, ή στους όρους, όλα τα καταστήματα έχουν αυτό περί τα 500 ευρώ και την υποχρέωση πληρωμής με κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα