CometRyzen Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Οι συγκρίσεις ειναι ξεκάθαρα ανόητες. Ας πάρουμε τις αρχικές τιμές των κονσολών.Το One X οταν βγήκε ειχε 499. Οσο και να χτυπιέστε με 499 PC με την απόδοση του One X δεν υπάρχει. To Gears 5 σε 4Κ δεν ξεπερναει τα 30fps στο PC και με ολα low. Μια κάρτα των 150€ πάντως βγάζει τα ίδια frames με το one x σε 4k... Έχεις την εντύπωση οτι ενα PC δεν μπορεί να παίξει 4k blueray? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από CometRyzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Μια κάρτα των 150€ πάντως βγάζει τα ίδια frames με το one x σε 4k... Έχεις την εντύπωση οτι ενα PC δεν μπορεί να παίξει 4k blueray? 150 ευρώ έχει η κάρτα. Με ολ; τα υπόλοιπα μαζί; εκτός αν υπάρχει gpu που παίζει μόνη της και δεν το ξέρω. Και όχι προφανώς δεν είπα ότι ένα PC δεν παίζει blu Ray. Άλλο ήταν το point mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NamelessDead είπε 150 ευρώ έχει η κάρτα. Με ολ; τα υπόλοιπα μαζί; εκτός αν υπάρχει gpu που παίζει μόνη της και δεν το ξέρω. Και όχι προφανώς δεν είπα ότι ένα PC δεν παίζει blu Ray. Άλλο ήταν το point mou Γιατί πόσο πιστεύεις πως έχει ενα PC που παίζει τα πάντα όπως το xone? 400-450, άντε θα πω 500 γιατί είμαι large. Βέβαια θα έχει πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή και λοιπα συμπράγκαλα, γιατί δεν υπάρχουν τόσο αργοί επεξεργαστές όσο του onex στην αγορά. Εδώ στο PC της δουλειάς που είναι του 2009 αμα του βάλω μια κάρτα των 150€ παίζει όπως το onex 😜 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από CometRyzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 9 hours ago, CometRyzen said: Γιατί πόσο πιστεύεις πως έχει ενα PC που παίζει τα πάντα όπως το xone? 400-450, άντε θα πω 500 γιατί είμαι large. Βέβαια θα έχει πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή και λοιπα συμπράγκαλα, γιατί δεν υπάρχουν τόσο αργοί επεξεργαστές όσο του onex στην αγορά. Εδώ στο PC της δουλειάς που είναι του 2009 αμα του βάλω μια κάρτα των 150€ παίζει όπως το onex 😜 Εκεί είναι το skroutz για όποιον θέλει να δει πάντως. Ούτε τι πιστεύει ο καθένας ούτε τίποτα. Ποια κάρτα είναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, CometRyzen είπε Μακάρι να ίσχυαν έστω τα μισά από όσα γράφεις. Δεν χρειάζεται να το ανοιγείς απτο κουμπί του tower. Μπορείς να το ανοίξεις κανονικά απο το keyboard. Μαγία ε? Το ασύραμτο πληκτρολόγιο ποντίκι έχει εξωφρενικό κόστος. Περίπου 10€. Αν δεν βγαίνεις θα στα δώσω εγώ. Δεν χρειάζεται να έχεις ούτε μεγάλο ούτε άσχημο κουτί. Μπορείς να επιλέξεις όσο μικρό και άσχημο / όμορφο κουτί θες. Θόρυβο γιατί να κάνει? Όσο θόρυβο κάνει και η κονσόλα θα κάνει και το PC. Το πως θα χρειαστείς και άλλο PC ισχύει και κονσόλα να πάρεις. Πάντως υπάρχει ειδικό χειριστήριο που κάνει ταυτόχρονα για mouse / keyboard. Είναι σε μέγεθος όσο ενα απλό gamepad. Και προφανώς είναι ασύρματο. Στη περίπτωση σου, αφού έχεις PC ούτως η άλλος, η λύση είναι streaming στην τηλέοραση. Λύνεις όλα τα προβλήματα σου με μικρότερο κόστος από οποιαδήποτε κονσόλα. PC, με διαφορά καλύτερο του one x Μα δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ποντίκι και πληκτρολόγιο στο σαλόνι, αφού αυτό θέλω να αποφύγω εξαρχής με την κονσόλα, απίστευτα κουραστικό να τα κρύβεις όταν δεν θες να τα χρησιμοποιήσεις έν αντίθεση με τα gamepad που τα παρατάς πέρα δώθε, ασε που είναι άσχημο να μπαίνεις μέσα σε ένα σπίτι και να έχει ο άλλος επάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού αραδιασμένο έναν τέτοιο συνδιασμό. Υπάρχουν και πολύ μικρά όπως είπες αλλά είναι παντελώς άβολα. Όπως άβολο είναι να προσπαθείς να περιηγηθείς στα μενού των Windows με ένα ποντίκι που έχεις βάλει επάνω σε..τραπέζι σαλονιού που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν 30 πόντους από το έδαφος ενώ εσύ κάθεσαι στον καναπέ σε ύψος όσο μια καρέκλας γραφείου. Πόσο να σκύψεις ο άνθρωπος? Θα πάθεις λουμπάγκο στο τέλος. Φαντάσου δλδ να κάθεσαι σε γραφείο 30 πόντων από το έδαφος και να προσπαθείς να ελέγξεις ποντίκι.. υπάρχει λόγος που τα γραφεία έχουν περίπου 60 πόντους ύψος. Από την άλλη κάτι all in one λύσεις τύπου roccat είναι ολόκληρο αεροδρόμιο. Τι πιστεύεις? Ότι δεν το δοκίμασα ποτέ? Έξι μήνες το έκανα και στο τέλος αγανάκτησα. Για τα άλλα (κουτιά-θόρυβος κτλ) δεν αναφέρω καν επιχειρήματα, η ανάγκη χρήσης mouse και keyboard μου αρκεί για να το απορρίψω.. μόνη λύση να έχεις 2η τηλεόραση στο γραφείο που έχεις και τον υπολογιστή. Αλλά δεν έχω διάθεση για αγορά και 2ης τηλεόρασης στο σπίτι, έχω μια και καλή. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, music_lover είπε Τι πιστεύεις? Ότι δεν το δοκίμασα ποτέ? Έξι μήνες το έκανα και στο τέλος αγανάκτησα. Για τα άλλα (κουτιά-θόρυβος κτλ) δεν αναφέρω καν επιχειρήματα, η ανάγκη χρήσης mouse και keyboard μου εκεί για να το απορρίψω.. μόνη λύση να έχεις 2η τηλεόραση στο γραφείο που έχεις και τον υπολογιστή. Αλλά δεν έχω διάθεση για αγορά και 2ης τηλεόραση στο σπίτι, έχω μια και καλή. Εκεί είναι το θέμα, ότι πολλοί έχουν άποψη αλλά μένουν στην θεωρία και τις αμπελοσοφίες. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, music_lover είπε Μα δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ποντίκι και πληκτρολόγιο στο σαλόνι, αφού αυτό θέλω να αποφύγω εξαρχής με την κονσόλα, απίστευτα κουραστικό να τα κρύβεις όταν δεν θες να τα χρησιμοποιήσεις έν αντίθεση με τα gamepad που τα παρατάς πέρα δώθε, ασε που είναι άσχημο να μπαίνεις μέσα σε ένα σπίτι και να έχει ο άλλος επάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού αραδιασμένο έναν τέτοιο συνδιασμό. Υπάρχουν και πολύ μικρά όπως είπες αλλά είναι παντελώς άβολα. Όπως άβολο είναι να προσπαθείς να περιηγηθείς στα μενού των Windows με ένα ποντίκι που έχεις βάλει επάνω σε..τραπέζι σαλονιού που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν 30 πόντους από το έδαφος ενώ εσύ κάθεσαι στον καναπέ σε ύψος όσο μια καρέκλας γραφείου. Πόσο να σκύψεις ο άνθρωπος? Θα πάθεις λουμπάγκο στο τέλος. Φαντάσου δλδ να κάθεσαι σε γραφείο 30 πόντων από το έδαφος και να προσπαθείς να ελέγξεις ποντίκι.. υπάρχει λόγος που τα γραφεία έχουν περίπου 60 πόντους ύψος. Από την άλλη κάτι all in one λύσεις τύπου roccat είναι ολόκληρο αεροδρόμιο. Τι πιστεύεις? Ότι δεν το δοκίμασα ποτέ? Έξι μήνες το έκανα και στο τέλος αγανάκτησα. Για τα άλλα (κουτιά-θόρυβος κτλ) δεν αναφέρω καν επιχειρήματα, η ανάγκη χρήσης mouse και keyboard μου αρκεί για να το απορρίψω.. μόνη λύση να έχεις 2η τηλεόραση στο γραφείο που έχεις και τον υπολογιστή. Αλλά δεν έχω διάθεση για αγορά και 2ης τηλεόρασης στο σπίτι, έχω μια και καλή. Bρε συ, σου εξηγησα οτι υπαρχει keyboard - mouse που είναι σε μέγεθος και σχήμα gamepad. Mε κανονικό touchpad, όπως τα laptops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε Bρε συ, σου εξηγησα οτι υπαρχει keyboard - mouse που είναι σε μέγεθος και σχήμα gamepad. Mε κανονικό touchpad, όπως τα laptops. Τα έχω δει, πολύ μικρά όμως, δεν με βόλεψαν ούτε αυτά, πήρα ένα στα 30 ευρώ και το πούλησα. Έψαχνα στα σκοτάδια τα γράμματα..δεν ξέρω, ίσως κάποιος άλλος να βολευτεί. Εγώ προσπάθησα πάντως γιατί το pc είναι τούμπανο και έχω αρκετούς τίτλους και εκεί και ήθελα καλή ποιότητα λόγω oled τηλεόρασης στο σαλόνι και τελικά επέστρεψα στην 25αρα ips της dell στο γραφείο με τα ξεθωριασμένα μαύρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Τα έχω δει, πολύ μικρά όμως, δεν με βόλεψαν ούτε αυτά, πήρα ένα στα 30 ευρώ και το πούλησα. Έψαχνα στα σκοτάδια τα γράμματα..δεν ξέρω, ίσως κάποιος άλλος να βολευτεί. Εγώ προσπάθησα πάντως γιατί το pc είναι τούμπανο και έχω αρκετούς τίτλους και εκεί και ήθελα καλή ποιότητα λόγω oled τηλεόρασης στο σαλόνι και τελικά επέστρεψα στην 25αρα ips της dell στο γραφείο με τα ξεθωριασμένα μαύρα.. Μα δεν ειναι βρε για αντικατασταση του keyboard. Είναι για όταν είσαι στο καναπέ. Απτη κονσόλα ας πούμε τι κάνεις όταν θες να γράψεις? Με oskeyboard, ε το ίδιο γίνεται και στα PC. Ανοιγείς το onscreen και είσαι στην ίδια φάση. Δεν λέω οτι είναι πιο ευχρηστο ενα PC απο τον καναπε από ότι σε γραφείο, απλά λέω οτι ειναι εξισου ευχρηστο με μια κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 @CometRyzen Με το Co op τι κάνεις? Θέλω να παίζω Forza Motorsport split screen, Minecraft split screen 4 players, rayman 4 players, streat of rage 4 players, και πολλά άλλα παιχνίδια, δώσε λύση μιας και το κατέχεις το άθλημα από πρώτο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 3 minutes ago, CometRyzen said: Aφου σου έβγαλε το παλικάρι ενα build 2 σελίδες πριν. Και μάλιστα, όπως γνωρίζεις, με 3 φορές πιο δυνατό CPU απο του one x, ο οποίος cpu παίζει τα forza και τα gow σε 100+ fps. Σωστά? To build εκείνο ομως δεν είχε κάρτα των 150€ οπότε θεώρησα πως εννοείς κάποια άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Άρα λοιπόν δεν υπάρχει στα 150€. Χαίρομαι που το λύσαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα