mono97 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πριν ενα μηνα εληξε το συμβολαιο μου και η ιδιοκτητρια μου ζητησε να συνεχισω να πληρωνω το ποσο,280 ευρω το μηνα αλλα στο συμβολαιο να αναγραψουμε πολυ χαμηλοτερο.Ξερει κανεις αν θα εχω καποιο θεμα αν δεχτω και ποσο χαμηλο ποσο να δηλωσει χωρις να εχουμε προβλημα.Να ενημερωσω πως επιδοτηση ενοικιου δεν δικαιουμαι και πως θα ηθελα να την εξυπηρετησω.Ευχαριστω προκαταβολικα
GREGORYMO Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, mono97 είπε Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πριν ενα μηνα εληξε το συμβολαιο μου και η ιδιοκτητρια μου ζητησε να συνεχισω να πληρωνω το ποσο,280 ευρω το μηνα αλλα στο συμβολαιο να αναγραψουμε πολυ χαμηλοτερο.Ξερει κανεις αν θα εχω καποιο θεμα αν δεχτω και ποσο χαμηλο ποσο να δηλωσει χωρις να εχουμε προβλημα.Να ενημερωσω πως επιδοτηση ενοικιου δεν δικαιουμαι και πως θα ηθελα να την εξυπηρετησω.Ευχαριστω προκαταβολικα Εσύ, δεν έχεις διάφορο.
paylidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, mono97 είπε Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πριν ενα μηνα εληξε το συμβολαιο μου και η ιδιοκτητρια μου ζητησε να συνεχισω να πληρωνω το ποσο,280 ευρω το μηνα αλλα στο συμβολαιο να αναγραψουμε πολυ χαμηλοτερο.Ξερει κανεις αν θα εχω καποιο θεμα αν δεχτω και ποσο χαμηλο ποσο να δηλωσει χωρις να εχουμε προβλημα.Να ενημερωσω πως επιδοτηση ενοικιου δεν δικαιουμαι και πως θα ηθελα να την εξυπηρετησω.Ευχαριστω προκαταβολικα Θα είσαι παράνομος και εσυ και αυτή... μην το κανείς πολύ απλά... 1
ManFromEarth Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, mono97 είπε Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πριν ενα μηνα εληξε το συμβολαιο μου και η ιδιοκτητρια μου ζητησε να συνεχισω να πληρωνω το ποσο,280 ευρω το μηνα αλλα στο συμβολαιο να αναγραψουμε πολυ χαμηλοτερο.Ξερει κανεις αν θα εχω καποιο θεμα αν δεχτω και ποσο χαμηλο ποσο να δηλωσει χωρις να εχουμε προβλημα.Να ενημερωσω πως επιδοτηση ενοικιου δεν δικαιουμαι και πως θα ηθελα να την εξυπηρετησω.Ευχαριστω προκαταβολικα με αλλα λογια θα την βοηθησεις να φοροδιαφυγει και θα πρακτικα θα παρει μια αυξηση στο ενοικιο. εφοσον θελεις να την "εξυπηρετησεις" φανταζομαι οτι δεν εχεις κανεναν ηθικο ενδοιασμο, οποτε μπορεις να προχωρησεις. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Τυπικά δεν είναι σωστό αλλά δεν έχεις κάποιο θέμα. Απλά νομίζω δεν μπορείς να βάλεις ποσό εντελώς εκτός πραγματικότητας, πρέπει να υπάρχουν κάποιες ελάχιστες τιμές που δέχεται το συμβόλαιο.
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, mono97 είπε Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πριν ενα μηνα εληξε το συμβολαιο μου και η ιδιοκτητρια μου ζητησε να συνεχισω να πληρωνω το ποσο,280 ευρω το μηνα αλλα στο συμβολαιο να αναγραψουμε πολυ χαμηλοτερο.Ξερει κανεις αν θα εχω καποιο θεμα αν δεχτω και ποσο χαμηλο ποσο να δηλωσει χωρις να εχουμε προβλημα.Να ενημερωσω πως επιδοτηση ενοικιου δεν δικαιουμαι και πως θα ηθελα να την εξυπηρετησω.Ευχαριστω προκαταβολικα Αυτό που περιγράφεις δεν λέγεται εξυπηρέτηση, λέγεται φοροδιαφυγή, με λίγα λόγια από κοινού θα εξαπατήσετε την εφορία ώστε η ιδιοκτήτρια να πληρώσει λιγότερο φόρο. Εγώ δεν θα το έκανα. Επίσης εσύ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όσο χαμηλά και να το βάλετε, αυτή όμως θα φορολογηθεί τεκμαρτά εφόσον το ετήσιο μίσθωμα θα είναι - αν θυμάμαι καλά - κάτω από το 3,5% της αντικειμενικής αξίας του σπιτιού.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Και μετα απο κανα 2-3 χρονια απο ποστ σαν αυτο, ερχονται τα τοπικ για κακους σπιτονοικοκυρηδες που δεν κοβουν αποδειξη, δηλωνουν μισα ενοικια κλπ. Αλλα οπως βλεπουμε κι εδω για πολλοστη φορα, it takes two to tango.
Γιαούρτι Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) αν σου κατεβάσει το ενοίκιο κάντο, αλλιώς όχι. άποψη μου. επίσης το "θα ήθελα να την εξυπηρετήσω" δε κολλάει και τόσο. σα να λέω ότι είδα έναν να κλέβει και ήθελα να τον εξυπηρετήσω, οπότε τον βοήθησα να κουβαλήσει το κλοπιμαία μέχρι το αυτοκίνητο του. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Γιαούρτι 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Κάνε το ,και μετά πληρωσε ακριβώς ότι γράφει το συμβόλαιο.!!!χαρ χαρ !!! 1 1
user2163 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mono97 είπε Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πριν ενα μηνα εληξε το συμβολαιο μου και η ιδιοκτητρια μου ζητησε να συνεχισω να πληρωνω το ποσο,280 ευρω το μηνα αλλα στο συμβολαιο να αναγραψουμε πολυ χαμηλοτερο.Ξερει κανεις αν θα εχω καποιο θεμα αν δεχτω και ποσο χαμηλο ποσο να δηλωσει χωρις να εχουμε προβλημα.Να ενημερωσω πως επιδοτηση ενοικιου δεν δικαιουμαι και πως θα ηθελα να την εξυπηρετησω.Ευχαριστω προκαταβολικα Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όχι της δίνεις κανονικά το ενοίκιο που αναγράφεται στο συμβόλαιο και ότι παραπάνω χρήματα είναι απλά χρήματα που δίνεις σε κάποιο άλλο πρόσωπο χωρίς λόγο πχ σαν να σου στέλνω εγώ 200€. Το πρόβλημα θα ήταν να της έδινες λιγότερα από ότι αναγράφεται στο συμβόλαιο το έξτρα για λόγους δικούς σου είναι δικαίωμα σου. Βέβαια θα μπορούσες να την πληρώνεις μόνο τα χρήματα που γράφει το συμβόλαιο και να μην της δίνεις τα υπόλοιπα αλλά από ότι κατάλαβα υπάρχει εμπιστοσύνη. Τα βάζεις σε λογαριασμό ή τα δίνεις μετρητά; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από user2163
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, user2163 είπε Τα βάζεις σε λογαριασμό ή τα δίνεις μετρητά; Πλέον είναι υποχρεωτικό μέσω τραπέζης αν δεν κάνω λάθος, εκτός αν αφορά νέα συμβόλαια. Όπως και να έχει, την διαφορά πρέπει να την δίνει στο χέρι.
user2163 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Πλέον είναι υποχρεωτικό μέσω τραπέζης αν δεν κάνω λάθος, εκτός αν αφορά νέα συμβόλαια. Όπως και να έχει, την διαφορά πρέπει να την δίνει στο χέρι. Ισχύει αυτό ελπίζω ότι θα είναι έτσι για κάθε ενδεχόμενο αν αποφασίσει να το κάνει. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από user2163
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2020 στις 10:11 ΜΜ, BackFromHell είπε Και μετα απο κανα 2-3 χρονια απο ποστ σαν αυτο, ερχονται τα τοπικ για κακους σπιτονοικοκυρηδες που δεν κοβουν αποδειξη, δηλωνουν μισα ενοικια κλπ. Αλλα οπως βλεπουμε κι εδω για πολλοστη φορα, it takes two to tango. Επειδή έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται, να πω οτι το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι αυτό, όταν έρχεστε στο διαταύτα για τα συμβόλαια. Επιπλέον στο παίζουν οτι σου κάνουν και χάρη ζητώντας σου υποτιθέμενα χαμηλότερο ενοίκιο. Αυτά στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα.... Και εγώ είμαι ιδιοκτήτης σε άλλη μικρή επαρχιακή πόλη αλλά οτι συμφωνήσαμε με τον μισθωτή (βάση αρχικού συμβολαίου) αυτά δηλώνω και αυτά ζηταώ. Επομένως είμαι το κορόιδο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από b0netruper
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2020 στις 9:31 ΜΜ, mono97 είπε Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πριν ενα μηνα εληξε το συμβολαιο μου και η ιδιοκτητρια μου ζητησε να συνεχισω να πληρωνω το ποσο,280 ευρω το μηνα αλλα στο συμβολαιο να αναγραψουμε πολυ χαμηλοτερο.Ξερει κανεις αν θα εχω καποιο θεμα αν δεχτω και ποσο χαμηλο ποσο να δηλωσει χωρις να εχουμε προβλημα.Να ενημερωσω πως επιδοτηση ενοικιου δεν δικαιουμαι και πως θα ηθελα να την εξυπηρετησω.Ευχαριστω προκαταβολικα Αν την εξυπηρετεις και σε αλλα θεματα προχωρα και εγω μαζι σου. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Salvation81 1
xgol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 28 λεπτά πριν, b0netruper είπε Επειδή έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται, να πω οτι το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι αυτό, όταν έρχεστε στο διαταύτα για τα συμβόλαια. Επιπλέον στο παίζουν οτι σου κάνουν και χάρη ζητώντας σου υποτιθέμενα χαμηλότερο ενοίκιο. Αυτά στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα.... Και εγώ είμαι ιδιοκτήτης σε άλλη μικρή επαρχιακή πόλη αλλά οτι συμφωνήσαμε με τον μισθωτή (βάση αρχικού συμβολαίου) αυτά δηλώνω και αυτά ζηταώ. Επομένως είμαι το κορόιδο. Αν ειχες κι αλλα εισοδηματα ομως και πληρωνες ενα 30% σε φορο, θα το σκεφτοσουν διπλα και τριπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις