Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Δηλαδή αν ακούς εσύ ποδοβολητό ενώ είσαι 3 ορόφους κάτω αυτοί που είναι ακριβώς από κάτω τους τι ακούνε?

Την επελαση του ιππικου με το σαλπισμα τρομπέτας :lol:

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ritchie77 είπε

Και δεν τους πας? χαμένος από χέρι είσαι συν ότι θα γίνεις και ο πιο μισητός ένοικος στην πολυκατοικία ότι κι αν σημαίνει αυτό. 

τις Γενικές Συνελεύσεις τις συγκαλεί ο διαχειριστής είτε αυτοβούλως είτε ύστερα από σχετική απαίτηση μερίδας ιδιοκτητών που συγκεντρώνουν συγκεκριμένο αριθμό ψήφων (συμβουλευτείτε τον κανονισμό σας σχετικά με το ποσοστό ψήφων που απαιτείται).
ένας ενοικιαστής δεν μπορεί να αιτηθεί επίσημα εξ ονόματος του Γενική Συνέλευση, όπως επίσης δεν μπορεί να παρίσταται εξ ονόματός του.
Ο ιδιοκτήτης του παραπάνω ενοικιαστή με γραπτή του αίτηση προς τον διαχειριστή έχει δικαίωμα να αιτηθεί Γενική Συνέλευση καθώς επίσης με αξουσιοδώτηση προς τον ενοικιαστή του να αντιπροσωπεύεται.

Eχω εξαρχης την εξουσιοδοτηση η ιδιοκτητρια με εμπιστευεται γιατι εχω δωσει λυσεις και σε αλλα παλιοτερα προβληματα. Γενικα οι ανθρωποι εχουν παρατησει το κτηριο στο ελεος του Θεου.

7 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Δηλαδή αν ακούς εσύ ποδοβολητό ενώ είσαι 3 ορόφους κάτω αυτοί που είναι ακριβώς από κάτω τους τι ακούνε?

Επίσης δικαστήρια για το ασανσέρ είναι λίγο δύσκολο, εκτός κι αν θες να πας όλη την πολυκατοικία δικαστήρια επειδή χρησιμοποιούν το ασανσέρ.

το απο πανω μου διαμερισμα ειναι ακατοικητο και αδειο, και το πανω απο αυτο κατοικειται αραια απο μεγαλους που εχω μαθει ομως οτι θελουν να ξεριζωσουν τα αυτια τους οταν ερχονται.

Δικαστηρια για χρηση ασανσερ προφανως και οχι αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν τηρουνται μπολικα αρθρα κανονισμων ασφαλειας με αυτο το σαραβαλο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cloud13 είπε

Καλησπέρες σε ολους. Μένω 4 χρόνια σε διαμέρισμα παλιάς πολυκατοικίας που ενώ έχει κακή ηχομόνωση, τον τελευταίο χρόνο από το πούθεν έγινε απελπιστική η κατάσταση. Τη νύχτα ειδικά ακούγεται ποδοβολητό από οικογένεια 3 (τρεις ναι) ορόφους πάνω λες και τρέχουν πάνω στο κεφάλι μας. Μιλάμε για τρομερό μπάσο κοπανίδι αν μπορώ να το περιγράψω κάπως. Εχω κάνει συστάσεις το έχουν αναγνωρίσει και δήθεν θα προσπαθούσαν να το μειώσουν αλλά πριν τη 1 τη νύχτα αποκλείεται να  κοιμηθώ. Και φτάνουμε στο δεύτερο μέρος της Οδύσσειας που λέγεται αρχαίο ασανσέρ. Ο πρώτος που θα το χρησιμοποιήσει το πρωί είναι και το ξυπνητήρι μου αφού επίσης όσο κινείται και ειδικά όταν σταματάει έχουμε μία από τα ίδια (μπαμ μπουμ). Το μοτέρ βρίσκεται 3 ορόφους κάτω. 

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν είμαι τύπος που θα το φτάσει δικαστήρια αλλά από την άλλη κοιμάμαι στην καλύτερη 6 ώρες εδώ και ένα χρόνο. Το σπίτι βολεύει τρομερά από τοποθεσία, τιμή, παροχές κλπ αλλιώς θα ήμουν ήδη στο ψάξιμο αλλά η υπομονή στέρεψε. Γνωρίζει κανείς από ηχομονωτικές λύσεις και αν μπορούν όντως να λύσουν το πρόβλημα? Να πάω αστυνομία και δικαστήρια όλους τους ενοίκους που δε δίνουν δεκάρα γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο δεν έχουν ίδιας έντασης πρόβλημα (βαριακούνε και οι μισοί είναι γέροι). Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη!

Αυτό με το ποδοβολητό από πιτσιρίκια που παίζουν μπάλα 1:00 μου έχει τύχει και είναι όντως τραγικό (και καφρίλα) αλλά ήταν ο ακριβώς από πάνω όροφος. Ευτυχως έμεινα λίγες μέρες στο σπίτι εκείνο (ήταν νοικιασμένο από τη δουλειά). 3 ορόφους δυκσολευομαι να το φανταστώ.

Μαζί με το θέμα ασανσέρ και το ότι - no offence - μου ακούγεσαι λίγο "υποχόνδριος", νομίζω μόνο η μετακόμιση έχει πραγματικά νόημα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DrLo είπε

Αυτό με το ποδοβολητό από πιτσιρίκια που παίζουν μπάλα 1:00 μου έχει τύχει και είναι όντως τραγικό (και καφρίλα) αλλά ήταν ο ακριβώς από πάνω όροφος. Ευτυχως έμεινα λίγες μέρες στο σπίτι εκείνο (ήταν νοικιασμένο από τη δουλειά). 3 ορόφους δυκσολευομαι να το φανταστώ.

Μαζί με το θέμα ασανσέρ και το ότι - no offence - μου ακούγεσαι λίγο "υποχόνδριος", νομίζω μόνο η μετακόμιση έχει πραγματικά νόημα.

non taken αλλα αν ημουν θα τους ειχα τρεξει μηνες τωρα.. απλα προσπαθω να κοιμηθω χωρις κοπανιδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...