Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες σε ολους. Μένω 4 χρόνια σε διαμέρισμα παλιάς πολυκατοικίας που ενώ έχει κακή ηχομόνωση, τον τελευταίο χρόνο από το πούθεν έγινε απελπιστική η κατάσταση. Τη νύχτα ειδικά ακούγεται ποδοβολητό από οικογένεια 3 (τρεις ναι) ορόφους πάνω λες και τρέχουν πάνω στο κεφάλι μας. Μιλάμε για τρομερό μπάσο κοπανίδι αν μπορώ να το περιγράψω κάπως. Εχω κάνει συστάσεις το έχουν αναγνωρίσει και δήθεν θα προσπαθούσαν να το μειώσουν αλλά πριν τη 1 τη νύχτα αποκλείεται να  κοιμηθώ. Και φτάνουμε στο δεύτερο μέρος της Οδύσσειας που λέγεται αρχαίο ασανσέρ. Ο πρώτος που θα το χρησιμοποιήσει το πρωί είναι και το ξυπνητήρι μου αφού επίσης όσο κινείται και ειδικά όταν σταματάει έχουμε μία από τα ίδια (μπαμ μπουμ). Το μοτέρ βρίσκεται 3 ορόφους κάτω. 

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν είμαι τύπος που θα το φτάσει δικαστήρια αλλά από την άλλη κοιμάμαι στην καλύτερη 6 ώρες εδώ και ένα χρόνο. Το σπίτι βολεύει τρομερά από τοποθεσία, τιμή, παροχές κλπ αλλιώς θα ήμουν ήδη στο ψάξιμο αλλά η υπομονή στέρεψε. Γνωρίζει κανείς από ηχομονωτικές λύσεις και αν μπορούν όντως να λύσουν το πρόβλημα? Να πάω αστυνομία και δικαστήρια όλους τους ενοίκους που δε δίνουν δεκάρα γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο δεν έχουν ίδιας έντασης πρόβλημα (βαριακούνε και οι μισοί είναι γέροι). Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη!

Δημοσ.

τα εχουμε πει και σε αλλα τοπικ, ωτοασπιδες καλες, και pink noise ολη μερα στα ηχεια, μετα λυσεις ηχομονωσεις υπαρχουν αλλα ειναι ακριβες, ολο το δωματιο που θα κοιμασαι θα γινει με γυψοσανιδες και πετρομβαμβακες, σαν στουντιο μουσικης δηλαδη και η πορτα επισης και μετα ξεχνας οριστικα τους θορυβους, υπολογιζε στην καλυτερη κανα 5000ευρω...οποτε οπως βλεπεις δεν αξιζει, μετακομιζεις σε μονοκατοικια σε ηρεμη γειτονια και τελος...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Καλησπέρες σε ολους. Μένω 4 χρόνια σε διαμέρισμα παλιάς πολυκατοικίας που ενώ έχει κακή ηχομόνωση, τον τελευταίο χρόνο από το πούθεν έγινε απελπιστική η κατάσταση. Τη νύχτα ειδικά ακούγεται ποδοβολητό από οικογένεια 3 (τρεις ναι) ορόφους πάνω λες και τρέχουν πάνω στο κεφάλι μας. Μιλάμε για τρομερό μπάσο κοπανίδι αν μπορώ να το περιγράψω κάπως. Εχω κάνει συστάσεις το έχουν αναγνωρίσει και δήθεν θα προσπαθούσαν να το μειώσουν αλλά πριν τη 1 τη νύχτα αποκλείεται να  κοιμηθώ. Και φτάνουμε στο δεύτερο μέρος της Οδύσσειας που λέγεται αρχαίο ασανσέρ. Ο πρώτος που θα το χρησιμοποιήσει το πρωί είναι και το ξυπνητήρι μου αφού επίσης όσο κινείται και ειδικά όταν σταματάει έχουμε μία από τα ίδια (μπαμ μπουμ). Το μοτέρ βρίσκεται 3 ορόφους κάτω. 

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν είμαι τύπος που θα το φτάσει δικαστήρια αλλά από την άλλη κοιμάμαι στην καλύτερη 6 ώρες εδώ και ένα χρόνο. Το σπίτι βολεύει τρομερά από τοποθεσία, τιμή, παροχές κλπ αλλιώς θα ήμουν ήδη στο ψάξιμο αλλά η υπομονή στέρεψε. Γνωρίζει κανείς από ηχομονωτικές λύσεις και αν μπορούν όντως να λύσουν το πρόβλημα? Να πάω αστυνομία και δικαστήρια όλους τους ενοίκους που δε δίνουν δεκάρα γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο δεν έχουν ίδιας έντασης πρόβλημα (βαριακούνε και οι μισοί είναι γέροι). Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη!

Άντε και βρήσκεις άκρη με τους απο πάνω, με τον οποιονδήποτε τρόπο. Για το ασανσέρ τί θα κάνεις; Μύνηση; Είτε ωτοασπίδες, ή μετακόμιση, αυτή είναι η λύση.  Και πάρε το απόφαση ότι οι πολυκατοικίες έχουν θόρυβο, αλλιώς μονοκατοικία με ότι συνεπάγεται! εντελώς φιλικά, εννοείται!!!

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, rubadub είπε

Άντε και βρήσκεις άκρη με τους απο πάνω, με τον οποιονδήποτε τρόπο. Για το ασανσέρ τί θα κάνεις; Μύνηση; Είτε ωτοασπίδες, ή μετακόμιση, αυτή είναι η λύση.  Και πάρε το απόφαση ότι οι πολυκατοικίες έχουν θόρυβο, αλλιώς μονοκατοικία με ότι συνεπάγεται! εντελώς φιλικά, εννοείται!!!

Το ασανσερ για να γινει ομαλο στο σταματημα χρειαζεται καινουργιο πινακα που παει κανα διχιλιαρο και δεν καιγονται για αναβαθμιση οι γειτονες.. επισης ωτασπιδες δεν ειναι βλαβερες για υγεια? Χωρια που φοβαμαι μην δεν ακουω και ξυπνητηρι για δουλεια μετα..

1 ώρα πριν, markoliaz είπε

τα εχουμε πει και σε αλλα τοπικ, ωτοασπιδες καλες, και pink noise ολη μερα στα ηχεια, μετα λυσεις ηχομονωσεις υπαρχουν αλλα ειναι ακριβες, ολο το δωματιο που θα κοιμασαι θα γινει με γυψοσανιδες και πετρομβαμβακες, σαν στουντιο μουσικης δηλαδη και η πορτα επισης και μετα ξεχνας οριστικα τους θορυβους, υπολογιζε στην καλυτερη κανα 5000ευρω...οποτε οπως βλεπεις δεν αξιζει, μετακομιζεις σε μονοκατοικια σε ηρεμη γειτονια και τελος...

το εψαξα λιγο δεν ειναι τοσο πολυ το κοστος γυρω στο χιλιαρικο παει αλλα το θεμα ειναι θα κανει τη δουλεια η θα βελτιωσει 5% τη φαση και δεν θα ησυχασω?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Το ασανσερ για να γινει ομαλο στο σταματημα χρειαζεται καινουργιο πινακα που παει κανα διχιλιαρο και δεν καιγονται για αναβαθμιση οι γειτονες.. επισης ωτασπιδες δεν ειναι βλαβερες για υγεια? Χωρια που φοβαμαι μην δεν ακουω και ξυπνητηρι για δουλεια μετα..

Φίλος ευτυχώς έχουμε ακόμα δημοκρατία. Άν οι ένοικοι γουστάρουν/ δεν τους ενοχλεί το ασανσέρ, τότε μετακομίζεις. Απλά πράγματα. Για τον απο επάνω είναι άλλο καπέλο...

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rubadub είπε

Φίλος ευτυχώς έχουμε ακόμα δημοκρατία. Άν οι ένοικοι γουστάρουν/ δεν τους ενοχλεί το ασανσέρ, τότε μετακομίζεις. Απλά πράγματα. Για τον απο επάνω είναι άλλο καπέλο...

Ζηταω επιτακτικα και συνελευση να το θεσω μπας και..

Δημοσ.

Μια χαρα ακους το ξυπνητηρι με τις ωτοασπιδες, στην γειτονια μου εχω σκυλια που ακουγονται αρκετα συχνα και με τις ωτοασπιδες επιτελους κοιμαμαι σαν ανθρωπος μιας και ειμαι απο αυτους που πεταγονται με το παραμικρο. Με καποιον τροπο κοβουν τους μακρινους ηχους και τα κοντινα περνανε οποτε το κινητο αν το εχεις διπλα σου ακους μια χαρα, ασε που μπορεις αν το φοβασαι να το συνδιασεις με κανενα smart band για το χερι που με το που βαραει το ξυπνητηρι σου να αρχιζει να δονειται.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cloud13 είπε

δεν το φτιάχνουν γιατί δεν τους ενοχλεί, είτε στα αυτιά είτε στην τσέπη. είσαι ενοικιαστής, συμβηβάζεσαι ή πουλεύεις...

ΥΓ. και εγώ ενοικιαστής είμαι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cloud13 είπε

Να πάω αστυνομία και δικαστήρια όλους τους ενοίκους που δε δίνουν δεκάρα γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο δεν έχουν ίδιας έντασης πρόβλημα (βαριακούνε και οι μισοί είναι γέροι).

Και δεν τους πας? χαμένος από χέρι είσαι συν ότι θα γίνεις και ο πιο μισητός ένοικος στην πολυκατοικία ότι κι αν σημαίνει αυτό. 

15 λεπτά πριν, cloud13 είπε

τις Γενικές Συνελεύσεις τις συγκαλεί ο διαχειριστής είτε αυτοβούλως είτε ύστερα από σχετική απαίτηση μερίδας ιδιοκτητών που συγκεντρώνουν συγκεκριμένο αριθμό ψήφων (συμβουλευτείτε τον κανονισμό σας σχετικά με το ποσοστό ψήφων που απαιτείται).
ένας ενοικιαστής δεν μπορεί να αιτηθεί επίσημα εξ ονόματος του Γενική Συνέλευση, όπως επίσης δεν μπορεί να παρίσταται εξ ονόματός του.
Ο ιδιοκτήτης του παραπάνω ενοικιαστή με γραπτή του αίτηση προς τον διαχειριστή έχει δικαίωμα να αιτηθεί Γενική Συνέλευση καθώς επίσης με αξουσιοδώτηση προς τον ενοικιαστή του να αντιπροσωπεύεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε ωτασπιδες εγω τις χρησιμοποιω πολλα χρονια και μου εχουν γινει συνηθεια πια ,ακομα και οταν παω στο χωριο τις φοραω (μπροστα στην ηρεμια μην κανεις υποχωρησεις)

αφου τους εχω πει και οταν τα κακαρωσω μαυτες να με βαλουν στην κασα να μην ακουω κανεναν που@@η(που ξερεις μπορει και στην κολαση που θα παω ναχει φασαρια ...χαχαχαχαχα

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, cloud13 είπε

Τη νύχτα ειδικά ακούγεται ποδοβολητό από οικογένεια 3 (τρεις ναι) ορόφους πάνω λες και τρέχουν πάνω στο κεφάλι μας. Μιλάμε για τρομερό μπάσο κοπανίδι αν μπορώ να το περιγράψω κάπως

Τρεις οροφοι πιο πανω?? δηλαδή εσυ πχ. εισαι στον 2ο αυτοι στον 5ο, και τους ακους? Ποδοβολητο μονο? τρεχουν πανω κατω?

Να πάω αστυνομία και δικαστήρια όλους τους ενοίκους που δε δίνουν δεκάρα γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο δεν έχουν ίδιας έντασης πρόβλημα (βαριακούνε και οι μισοί είναι γέροι).

Σε ποσα χρονια θα παρει δικασιμο και σε αλλα ποσα θα τελεσιδικησει?

Τους αλλους ενοικους με ποια κατηγορια?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Δηλαδή αν ακούς εσύ ποδοβολητό ενώ είσαι 3 ορόφους κάτω αυτοί που είναι ακριβώς από κάτω τους τι ακούνε?

Επίσης δικαστήρια για το ασανσέρ είναι λίγο δύσκολο, εκτός κι αν θες να πας όλη την πολυκατοικία δικαστήρια επειδή χρησιμοποιούν το ασανσέρ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

αυτοί που είναι ακριβώς από κάτω τους τι ακούνε?

τίποτα

(βαριακούνε και οι μισοί είναι γέροι)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

τίποτα

Σε ΚΑΠΗ μένει ο φίλος?

Ζούμε σε πόλεις οι περισσότεροι καλώς ή κακώς και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...