Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες πήγα να βάλω ένα πακέτο στην Wind για να πάρω δωρεάν τα 20 GB και 1000 λεπτά δώρο οπως διαφημίζονταν παρακάτω

D1G5KQQ.png?1

Το δώρο δεν μπήκε και απευθύνθηκα στην υποστήριξη πελατών . Ο "Ανέστης" εκ μέρους της εταιρείας λέει ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.Του δείχνω το screenshot και μετά εξαφανίζεται...Τα συμπεράσματα δικά σας...

DwZUr7O.png

LpGJvHs.png

Επεξ/σία από ppaio
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, πρέπει να διαβάζετε πάντα τους όρους των προσφορών γιατί μπορεί να σας βγάζει στην εφαρμογή ή να ας πετάει notification, αλλά να μη ισχύουν για όλα τα πακέτα κλπ 

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ πάντως πριν από λίγο ενεργοποίησα πακέτο και πήρα το δώρο που διαφημίζουν

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να πήγαν να σε εξαπατήσουν με τέτοιο τρόπο. Το να πας να βάλεις ένα πακέτο και αυτό να μην μπαίνει είναι κάτι που θα το αντιληφθείς αμέσως, οπότε πάει στράφι η προσπάθεια να σου φάνε λεφτά.

Δεν έχω σε καμία υπόληψη τις εταιρείες κινητής αλλά τα κόλπα που κάνουν για να σου φάνε λεφτά είναι άλλα, πχ το πιθανότερο είναι να σου έβαζαν από μόνοι τους κάποιο πακέτο που δεν ζήτησες παρά το ανάποδο.

Πιστεύω ότι θα έχει γίνει κάποιο λάθος ή έχει φάει κάποιο σκάλωμα η εφαρμογή και δεν έχει κάνει ανανέωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να πήγαν να σε εξαπατήσουν με τέτοιο τρόπο. Το να πας να βάλεις ένα πακέτο και αυτό να μην μπαίνει είναι κάτι που θα το αντιληφθείς αμέσως, οπότε πάει στράφι η προσπάθεια να σου φάνε λεφτά.

Δεν έχω σε καμία υπόληψη τις εταιρείες κινητής αλλά τα κόλπα που κάνουν για να σου φάνε λεφτά είναι άλλα, πχ το πιθανότερο είναι να σου έβαζαν από μόνοι τους κάποιο πακέτο που δεν ζήτησες παρά το ανάποδο.

Πιστεύω ότι θα έχει γίνει κάποιο λάθος ή έχει φάει κάποιο σκάλωμα η εφαρμογή και δεν έχει κάνει ανανέωση

Προκειται για εξαπατηση...αλλα εχουν βρει τα ζωα απο κατω...

Επεξ/σία από ppaio
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...