Mar_dim Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα οποίος/οποία μπορεί να με βοηθήσει/συμβουλέψει σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με το δίπλωμα. Πριν μερικούς μήνες, εγώ και μια συνάδελφος μου πήγαμε σε μια σχολή στη Θεσσαλονίκη που την έχει ένας γνωστός μου. Μου ζήτησε προκαταβολή και άρχισα τα μαθήματα, μετά συνέχεια μου ζητούσε επιπλέον χρήματα με την πρόφαση ότι θέλει να πληρώσει τους δασκάλους, χωρίς όμως να εχω καλύψει τα μαθήματα που αναλογούσαν στην προκαταβολή. Η φίλη μου του έδινε συνέχεια και κάποια στιγμή του τα εξόφλησε κιόλας και μου έλεγε "γιατί δεν του τα δινεις και εσύ? Γνωστός σου είναι, τι φοβάσαι? Εεε μια ότι εκείνη τα έδωσε και εγώ εδειχνα η "κακιά" + ότι του είχα πει 2 φορές όχι και ότι είναι δικό του πρόβλημα (σχετικά με την πληρωμή των δασκάλων), αποφάσισα να του δώσω ακόμα ένα ποσό (μικρότερο από αυτό που ζητούσε). Μετά, έγιναν κάποια συμβάντα στη σχολή που δεν μου άρεσαν καθόλου, δεν ανανεώθηκε και η σύμβαση μου και έτσι σταμάτησα τα μαθήματα. Τώρα, θέλω να φυγω από τη σχολή και να πάρω την καρτέλα μου + όσα χρήματα έδωσα και δεν έγιναν τα ανάλογα μαθήματα. (Δεν πρόκειται να επιστρέψω στην σχολή) Απόδειξη ή κάτι αντίστοιχο δεν έχω πάρει (ξερω λάθος μου) Εγώ θέλω όμορφα και πολιτισμένα να πάω και να πάρω την καρτέλα και τα χρήματα που δεν χρησιμοποιήθηκαν (μου είχε πει πόσο χρεώνει το μάθημα, οπότε γνωρίζω το ποσό πάνω κάτω). Δεν θέλω να κερδίσω χρήματα, να μην βγω χαμένη θέλω!!! Όσο, τον γνωρίζω η αντίδραση που περιμένω ειναι: να με διώξει κακήν κακώς, να μου δώσει μόνο την καρτέλα και ίσως να μου ρίξει κάνα βρισιδι (βρίζει συνέχεια). Σε περίπτωση που δεν είναι συνεργάσιμος πως μπορώ να κινηθώ? Δεν μου αρέσει η αδικία. Αν είναι σίγουρο ότι μπορώ να δικαιωθώ, μάλλον δεν έχω πρόβλημα να το φθάσω στα άκρα, γιατί δεν δέχομαι να μου κλεβουν ούτε 1€. Όταν έδωσα σήματα, παρατήρησα στην καρτέλα μου ότι έγραφε άλλη σχολή και όχι αυτή του γνωστού μου (μετά από ψαξιμο βρήκα ότι είναι φίλης του, αυτή η σχολή). Αυτό θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω κάπως? α) δεν είμαι τρολ β) βοήθεια/συμβουλές ζητάω και όχι κράξιμο για τα λάθη μου. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Mar_dim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα