drapanakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Σηκωνει στροφες στο 99% στην εναρξη του υπολογιστη. Οχι παντα ομως. Στο startup δε βλεπω τιποτα να τρεχει στο task manager . Kραταει 2-3 λεπτα , και μετα ηρεμει.
snbblp Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, drapanakis είπε Σηκωνει στροφες στο 99% στην εναρξη του υπολογιστη. Οχι παντα ομως. Στο startup δε βλεπω τιποτα να τρεχει στο task manager . Kραταει 2-3 λεπτα , και μετα ηρεμει. Είναι το Windows defender. Πρέπει να βάλεις στις εξαιρέσεις τον... εαυτό του! 😛 Ξέρω, κουφό. Αλλά κάνε τα βήματα εδώ, και θα δεις:
drapanakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 EYXAΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ στη λιστα ομως ,εμενα δε μου εχει το ΜsMpeng αλλα msmpeng.exe ειναι το ιδιο ;
snbblp Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, drapanakis είπε EYXAΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ στη λιστα ομως ,εμενα δε μου εχει το ΜsMpeng αλλα msmpeng.exe ειναι το ιδιο ; Ναι!
drapanakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
snbblp Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, drapanakis είπε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Νά'σαι καλά. Δοκίμασε μετά από reboot και πες το αποτέλεσμα για να φύγω κι εγώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα