mooo Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Καλησπέρα Αγόρασα το office365 απο το site mmorc.com το οποίο διαφημίζεται εδω και διαπίστωσα οτι το account που μου δωσαν δεν ηταν admin account με οτι αυτο συνεπαγεται. Μετα απο επικοινωνία με το site το παραδέχτηκαν και οι ιδιοι και οταν τους ειπα οτι μπορουν να διαγραψουν το account ανα πασα στιγμη απαντησαν ''δεν προκειται να το κανουμε''. Προσοχή λοιπον οταν αγοράζετε account.
bromiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Αυτό δυστυχώς είχα διαβάσει και εγώ γενικά για όλα αυτά τα φτηνά κλειδιά για Office 365 και γι αυτό εγκατέστησα τελικά το Office Pro Plus 2019 και το ενεργοποίησα αγοράζοντας ένα κλειδί από το ebay με 1.7 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 εγώ πάντως έχω αγοράσει κατευθείαν συνδρομή για το MICROSOFT OFFICE 365/ONEDRIVE με χρέωση κάθε χρόνο και τελειώνει η ιστορία επίσης έχω κλειδιά για WINDOWS/OFFICE τα οποία ακόμα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. 57 λεπτά πριν, mooo είπε Καλησπέρα Αγόρασα το office365 απο το site mmorc.com το οποίο διαφημίζεται εδω και διαπίστωσα οτι το account που μου δωσαν δεν ηταν admin account με οτι αυτο συνεπαγεται. Μετα απο επικοινωνία με το site το παραδέχτηκαν και οι ιδιοι και οταν τους ειπα οτι μπορουν να διαγραψουν το account ανα πασα στιγμη απαντησαν ''δεν προκειται να το κανουμε''. Προσοχή λοιπον οταν αγοράζετε account. προφανώς εννοείς διαφήμιση GOOGLE που προβάλει το insomnia.gr η οποία βασίζεται σε εσένα γιατί εμένα π.χ δείχνει διαφημίσεις το Kooqie (χαχα) καθώς ήταν αυτό που αναζητούσα πρόσφατα στο Google.
mooo Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, ikorolis είπε εγώ πάντως έχω αγοράσει κατευθείαν συνδρομή για το MICROSOFT OFFICE 365/ONEDRIVE με χρέωση κάθε χρόνο και τελειώνει η ιστορία επίσης έχω κλειδιά για WINDOWS/OFFICE τα οποία ακόμα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. προφανώς εννοείς διαφήμιση GOOGLE που προβάλει το insomnia.gr η οποία βασίζεται σε εσένα γιατί εμένα π.χ δείχνει διαφημίσεις το Kooqie (χαχα) καθώς ήταν αυτό που αναζητούσα πρόσφατα στο Google. Μονο που η συνδρομη ειναι €100 το χρονο ενω με το κλειδι υποτιθεται το παιρνεις με €15
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 33 λεπτά πριν, mooo είπε Μονο που η συνδρομη ειναι €100 το χρονο ενω με το κλειδι υποτιθεται το παιρνεις με €15 εγώ προτιμώ φίλε μου την επίσημη ιστοσελίδα Microsoft και συγκεκριμένα το Office επίσης ναι θα συμφωνήσω ότι είναι 100 ευρώ το χρόνο αλλά για όλες τις συνδεμένες συσκευές σου είτε είναι υπολογιστές είτε smartphones είτε tablet επίσης ψωνίζω και κλειδιά αλλά από γνωστά μαγαζιά (λυπάμαι αλλά το συγκεκριμένο που αναφέρεις δεν το ξέρω έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω και ειδικά αν δεν μπορούν αυτοί που έχουν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα) πάντως λογικά πρέπει να το αναφέρει αυτό περί διαχειριστή ή όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Αυτό δυστυχώς είχα διαβάσει και εγώ γενικά για όλα αυτά τα φτηνά κλειδιά για Office 365 και γι αυτό εγκατέστησα τελικά το Office Pro Plus 2019 και το ενεργοποίησα αγοράζοντας ένα κλειδί από το ebay με 1.7 ευρώ. Επειδή το ebay καμιά φορά είναι περίεργο, μπορείς να στείλεις το link;
bromiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Επειδή το ebay καμιά φορά είναι περίεργο, μπορείς να στείλεις το link; Διάλεξε και πάρε, πάρε, πάρε... https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Office+Pro+Plus+2019&_sacat=0 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από bromiaris
kormos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Στις 13/5/2020 στις 8:13 ΜΜ, mooo είπε Μονο που η συνδρομη ειναι €100 το χρονο ενω με το κλειδι υποτιθεται το παιρνεις με €15 Θα μπορούσες αφού 1 άδεια θες, να βρεις άλλους 4 γνωστούς/συγγενείς και να μοιραστείτε το λογαριασμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, kormos είπε Θα μπορούσες αφού 1 άδεια θες, να βρεις άλλους 4 γνωστούς/συγγενείς και να μοιραστείτε το λογαριασμό. εγώ είμαι αυτός που πληρώνει 100 ευρώ το χρόνο για MS OFFICE 365 και ONEDRIVE δεν την μοιράζομαι καθώς αφορά τον λογαριασμό μου στην Microsoft (@Hotmail) και για λόγους που δεν μπορώ να πω δεν γίνεται να μοιράσω πληροφορίες
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 εγω αυτο εχω και ειμαι μια χαρα...(μεχρι τωρα....)
kormos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, ikorolis είπε εγώ είμαι αυτός που πληρώνει 100 ευρώ το χρόνο για MS OFFICE 365 και ONEDRIVE δεν την μοιράζομαι καθώς αφορά τον λογαριασμό μου στην Microsoft (@Hotmail) και για λόγους που δεν μπορώ να πω δεν γίνεται να μοιράσω πληροφορίες Δεν είπα σε εσένα να μοιράσεις τη δική σου συνδρομή! Όποιος θέλει μπορεί να κάνει συνδρομή με 5 χρήστες και να την μοιράσει... Απευθύνομαι στον TS . Και εγώ διατηρώ συνδρομή και την μοιράζομαι οικογενειακά...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν είπα σε εσένα να μοιράσεις τη δική σου συνδρομή! Όποιος θέλει μπορεί να κάνει συνδρομή με 5 χρήστες και να την μοιράσει... Απευθύνομαι στον TS . Και εγώ διατηρώ συνδρομή και την μοιράζομαι οικογενειακά... ο TS αγόρασε συνδρομή από μια ιστοσελίδα που διαφημίζει το google σύμφωνα με τα γούστα του και του έδωσαν κλειδί το οποίο δεν είναι διαχειριστής του λογαριασμού και μου φαίνεται πολύ περίεργο... κατά τα άλλα ναι θα συμφωνήσω μοίρασμα μόνο οικογενειακά.
kormos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, ikorolis είπε ο TS αγόρασε συνδρομή από μια ιστοσελίδα που διαφημίζει το google σύμφωνα με τα γούστα του και του έδωσαν κλειδί το οποίο δεν είναι διαχειριστής του λογαριασμού και μου φαίνεται πολύ περίεργο... κατά τα άλλα ναι θα συμφωνήσω μοίρασμα μόνο οικογενειακά. Και ήταν λογικό να συμβαίνει αυτό Κανείς δεν θα πουλούσε μια συνδρομή με κανονικό κόστος 100€/έτος έναντι των 15€ εφαπαξ.... Λίγο λογική χρειάζεται Απλά τα έχουμε ξαναπεί, είναι πακέτα είτε φοιτιτικά είτε οτιδήποτε άλλο όπου δημιουργούν πολλαπλούς λογαριασμούς με αυτό το όφελος.... Στην ουσία σε προσθέτουν μέσα στο δικό τους πακέτο και απο εκεί απλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με άλλους 4 χρήστες.... Αυτό θα μπορούσε να εξυπηρετεί μόνο αν θες να κάνεις ενεργοποίηση Office και δε θα συνιστούσα σε κανέναν να τοποθετεί αρχεία στο OneDrive. 1
bromiaris Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε εγω αυτο εχω και ειμαι μια χαρα...(μεχρι τωρα....) Με 1,7 ευρώ...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, bromiaris είπε Με 1,7 ευρώ... ωραιος... εγω νομιζω οτι εδωσα τοτε κατι παραπανω...τωρα ποσο δεν θυμαμαι... σιγουρα παντως δεν ηταν 1.7 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα