wasd Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έγινε ship η παραπάνω ηλεκτροκόλληση απο το banggood. Ψάχνω τώρα τα υπόλοιπα (καλώδια και μάσκα). Βλέπω όμως στις μάσκες οτι υπάρχουν διαφορές. Συγκεκριμένα βλέπω οτι έχουν διαφορετικό βαθμό ευαισθησίας σκίασης. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι πρέπει να αγοράσω; Η ηλεκτροκόλληση έρχετε μόνη της, χωρίς καλώδια. Βάζω τον πίνακα με τα χαρακτηριστικά της, αν κάποιος μπαίνει απο κινητό και δυσκολεύετε με το link. Specification Brand Minleaf Model ZX7-250 Input Power Voltage AC220V±15%, 50/60Hz No-load Voltage (V) 60V Rated Input power (KVA) 8.3KVA Output Current Range (A) 20A-250A Duty Cycle(%)(25℃) 60% Efficiency (%) 85% Power Factor (COSɸ) 0.73 Insulation Class F Net Weight 1.6kg Dimensions (MM) 200*85*120mm Electrode Diameter (MM) 1.6-2.5mm Housing IP grade IP21 Package Included Package 1 x ZX7-250 Welding Machine 2 x Quick plug 2 x Insulated electrode 1 x T-wrench 1 x Power Cord 1 x English Manual 1 x Warranty Card Αν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματία, ορίστε το link. https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-250-250A-Mini-Electric-Welding-Machine-Portable-Digital-Display-MMA-ARC-DC-Inverter-Plastic-Welder-Weld-Equipment-p-1583503.html 1
Pokemon640 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Σε χρωματοπωλείο σίγουρα θα βρεις μάσκα, ίσως να έχουν και το καλώδιο της ηλεκτροκόλλησης.
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wasd είπε Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έγινε ship η παραπάνω ηλεκτροκόλληση απο το banggood. Ψάχνω τώρα τα υπόλοιπα (καλώδια και μάσκα). Βλέπω όμως στις μάσκες οτι υπάρχουν διαφορές. Συγκεκριμένα βλέπω οτι έχουν διαφορετικό βαθμό ευαισθησίας σκίασης. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι πρέπει να αγοράσω; Η ηλεκτροκόλληση έρχετε μόνη της, χωρίς καλώδια. Βάζω τον πίνακα με τα χαρακτηριστικά της, αν κάποιος μπαίνει απο κινητό και δυσκολεύετε με το link. Specification Brand Minleaf Model ZX7-250 Input Power Voltage AC220V±15%, 50/60Hz No-load Voltage (V) 60V Rated Input power (KVA) 8.3KVA Output Current Range (A) 20A-250A Duty Cycle(%)(25℃) 60% Efficiency (%) 85% Power Factor (COSɸ) 0.73 Insulation Class F Net Weight 1.6kg Dimensions (MM) 200*85*120mm Electrode Diameter (MM) 1.6-2.5mm Housing IP grade IP21 Package Included Package 1 x ZX7-250 Welding Machine 2 x Quick plug 2 x Insulated electrode 1 x T-wrench 1 x Power Cord 1 x English Manual 1 x Warranty Card Αν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματία, ορίστε το link. https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-250-250A-Mini-Electric-Welding-Machine-Portable-Digital-Display-MMA-ARC-DC-Inverter-Plastic-Welder-Weld-Equipment-p-1583503.html Καλώδια είναι λίγο ακριβό.Θα ρωτήσεις σε καταστήματα με βιομηχανικά εργαλεία.Δεν ξέρω που μένεις αλλά ένα καλό που βρίσκω τα πάντα είναι ο Παναγόπουλος στην Μεσογείων Αγία Παρασκευή. Μία ερώτηση επειδή ενδιαφέρομαι.Είναι 250 Αμπερ που γράφει και πόσο τελωνείο προβλέπεται;;;;; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από papoys1
thanasisxask Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Τσιμπιδα ηλεκτροκολλησης Τσιμπιδα γείωσης Καλώδιο με το μέτρο Για μάσκα κοίταξε ηλεκτρονική με din από 10 μέχρι 13. @papoys1φυσικά και δεν είναι 250Α, το μοντέλο ZX7-200(το οποίο το έχω) το έχουν δοκιμάσει και μετρήσει κάποιοι στο YouTube και είναι 130Α, αντε αυτή να είναι 140Α. Το καλό με αυτήν είναι ότι έχει αυτές τις λειτουργίες: Built-in hot arc start Built-in hot arc start, with good thrust current effect, anti-stick, arc force overload protection 1
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Έχω μία παλιά από αυτές τις βαριές χαλκού πως τις λένε και έλεγα να την αντικαταστήσω.Η συγκεκριμένη με βολεύει γιατί εξαρτήματα και καλώδια έχω από την παλιά άρα γλυτώνω 20-30 ευρώ,για αυτό ρώτησα για τελωνείο να δω που φτάνει.
wasd Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, papoys1 είπε Καλώδια είναι λίγο ακριβό.Θα ρωτήσεις σε καταστήματα με βιομηχανικά εργαλεία.Δεν ξέρω που μένεις αλλά ένα καλό που βρίσκω τα πάντα είναι ο Παναγόπουλος στην Μεσογείων Αγία Παρασκευή. Μία ερώτηση επειδή ενδιαφέρομαι.Είναι 250 Αμπερ που γράφει και πόσο τελωνείο προβλέπεται;;;;; Σε ευχαριστώ. Για τα amp δεν ξέρω αλλά είδα σου απάντησαν ήδη. Τελωνείο δεν υπάρχει καθώς επέλεξα priority direct mail. 6 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Τσιμπιδα ηλεκτροκολλησης Τσιμπιδα γείωσης Καλώδιο με το μέτρο Για μάσκα κοίταξε ηλεκτρονική με din από 10 μέχρι 13. @papoys1φυσικά και δεν είναι 250Α, το μοντέλο ZX7-200(το οποίο το έχω) το έχουν δοκιμάσει και μετρήσει κάποιοι στο YouTube και είναι 130Α, αντε αυτή να είναι 140Α. Το καλό με αυτήν είναι ότι έχει αυτές τις λειτουργίες: Built-in hot arc start Built-in hot arc start, with good thrust current effect, anti-stick, arc force overload protection Σαφέστατος. Σε ευχαριστώ πολύ! 1
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, wasd είπε Για τα amp δεν ξέρω αλλά είδα σου απάντησαν ήδη. Τελωνείο δεν υπάρχει καθώς επέλεξα priority direct mail. Τι είναι αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;; Πληρώνεις κάτι παραπάνω από την αναγραφόμενη τιμή;;;;;;
thanasisxask Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Αυτή είναι πολύ καλή και έχει μαζί καλώδια μάσκα και σφυρί. Ρυθμίζεις και το ρεύμα εκκίνησης και εμενα μου άρεσε αυτή η λειτουργία. 1
gunman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Περιμένω και εγώ αυτή την ηλεκτοκόλληση και έχω παραγγείλει και καλώδια κλπ. Να ρωτήσω το πλαστικό-ελαστικό κομμάτι το οποίο στερεώνει το καλώδιο τροφοδοσίας στο σασί μπορεί να βρεθεί στο εμπόριο ώστε να το βάλω στο καινούργιο καλώδιο? Ή μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί? Επίσης επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ηλεκτροκόλληση οτιδήποτε tips σχετικά με τα ηλεκτρόδια που πρέπει να αγοράσω και ποια η χρήση του σφυριού στις κολλήσεις θα ήταν ευπρόσδεκτα. ευχαριστώ
Maktheo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Επειδή και εγψ ψαχνομουν πριν κανα χρόνο και χαλβαδιαζα την minileaf απο banggood, τελικα πετυχα στα 60ε την παρακατω https://www.e-dructer.com/ielktrokollisi-inverter-260a-230v-igbt-powermat-pm-mma-260sn/ Και την πηρα απο Ελλάδα μαζι με καλωδια και παρελκόμενα.. Οκ θα μπορούσε να ήταν λίγο μακρυτερα τα καλωδια αλλα ειναι τοσο φορητη η συσκευή που δεν αποτελεί ιδιαίτερο προβλημα. Papous1 και εγω μια παλια χαλκου αντικαταστησα, οι νέες inverter καμία σχεση με τις παλιες, γαζωνει και κανει το κόλλημα παιχνιδι.. 1
gunman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, Maktheo είπε Επειδή και εγψ ψαχνομουν πριν κανα χρόνο και χαλβαδιαζα την minileaf απο banggood, τελικα πετυχα στα 60ε την παρακατω https://www.e-dructer.com/ielktrokollisi-inverter-260a-230v-igbt-powermat-pm-mma-260sn/ Και την πηρα απο Ελλάδα μαζι με καλωδια και παρελκόμενα.. Οκ θα μπορούσε να ήταν λίγο μακρυτερα τα καλωδια αλλα ειναι τοσο φορητη η συσκευή που δεν αποτελεί ιδιαίτερο προβλημα. Papous1 και εγω μια παλια χαλκου αντικαταστησα, οι νέες inverter καμία σχεση με τις παλιες, γαζωνει και κανει το κόλλημα παιχνιδι.. ευχαριστώ αλλά ήδη τα έχω παραγγήλει όλα οπότε συνεχίζει να ισχύει η ερώτηση: Να ρωτήσω το πλαστικό-ελαστικό κομμάτι το οποίο στερεώνει το καλώδιο τροφοδοσίας στο σασί μπορεί να βρεθεί στο εμπόριο ώστε να το βάλω στο καινούργιο καλώδιο? Ή μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί? Επίσης επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ηλεκτροκόλληση οτιδήποτε tips σχετικά με τα ηλεκτρόδια που πρέπει να αγοράσω και ποια η χρήση του σφυριού στις κολλήσεις θα ήταν ευπρόσδεκτα. ευχαριστώ
alexx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Αν υπάρχει και καμία πρόταση για γυαλιά. Λογικά πρέπει να είναι καλύτερα από την μάσκα γιατί έχεις τα χέρια ελεύθερα.
gunman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, alexx είπε Αν υπάρχει και καμία πρόταση για γυαλιά. Λογικά πρέπει να είναι καλύτερα από την μάσκα γιατί έχεις τα χέρια ελεύθερα. εγώ περιμένωνα μου έρθουν αυτά : https://www.ebay.com/itm/Auto-Darkening-Solar-Pro-Welding-Soldering-Helmet-Grinding-TIG-Welder-Lens-K/133505230773?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=432964404438&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Maktheo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μασκα πηρα αυτην https://www.skroutz.gr/s/18206317/Total-TSP9306.html Πολυ καλη και φθηνη, μαλιστα στο μαγαζι μου ειπαν οτι δεν προλαβαινουν να την φερνουν..
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Maktheo είπε Επειδή και εγψ ψαχνομουν πριν κανα χρόνο και χαλβαδιαζα την minileaf απο banggood, τελικα πετυχα στα 60ε την παρακατω https://www.e-dructer.com/ielktrokollisi-inverter-260a-230v-igbt-powermat-pm-mma-260sn/ Και την πηρα απο Ελλάδα μαζι με καλωδια και παρελκόμενα.. Οκ θα μπορούσε να ήταν λίγο μακρυτερα τα καλωδια αλλα ειναι τοσο φορητη η συσκευή που δεν αποτελεί ιδιαίτερο προβλημα. Papous1 και εγω μια παλια χαλκου αντικαταστησα, οι νέες inverter καμία σχεση με τις παλιες, γαζωνει και κανει το κόλλημα παιχνιδι.. Πολύ καλή περίπτωση.Επειδή δεν γράφει διαστάσεις είναι το μινι μέγεθος ή το κανονικό;;; Έχεις κάνει καθόλου κολήσεις;;;Τι λέει γιατί λέω να την παραγγείλω. Καλώδια έχω λίγο πιο μακριά γύρω στα 3 μέτρα από την άλλη και τα αλλάζω. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα