Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήσπέρα, εχθες παιζοντας το warzone έκανε ο υπολογιστης επανεκκινηση, δοκίμασα ξανα επαιξα 15 λεπτα έκλεισε παλι ο υπολογιστης και εβγαλε το μυνημα στην επαννεκινηση : DRIVER OVERRAN STACK BUFFER.

Δοκιμασα και με το shadow of the tomb raider στα 15-20 λεπτα παγωσε η οθονη στο παιχνιδι και δεν λειτουργουσε τιποτα απο το πληκτρολογιο, ουτε διαχειριση εργασιων ανοιγε, δοκιμασα αυτα τα 2 παιχνιδια καμποσες  φορες με παρόμοια αποτελεσματα , παγωμενη οθονη, και κλεισιμο υποχρεωτικα  απο το κουμπι του υπολογιστη.

στο call of duty 3 που εχει χαμηλες απαιτησεις δεν είδα προβλημα.

Μπηκα σε ασφαλη λειτουργια και απεγκατεστησα τους drivers εκδοση 436,30 και εβαλα την τελευταια εκδοση 445.87. παλι τα ιδια ορισμενες φορες κολλησε στην εκκινηση των windows 10.

Την καρτα την πηρα πριν 15 μερες  την καθαρισα και εβαλα  θερμοαγωγιμη παστα, δεν εχω κανει overclock ουτε σε καρτα ουτε σε επεξεργαστη, τα παιχνιδια αυτα τα επαιζε ανετα ο υπολογιστης για 15 μερες με θερμοκρασιες  μεχρι 62 βαθμους, χρησιμοποιω το msi για να βλεπω στην οθονη τα δεδομενα.

το λειτουργικο συστημα ειναι windows 10 64bit, δεν μπηκαν ενημερωσεις στο διαστημα αυτο.

Το UserBenchMark δεν μου βγαζει μετα το προβλημα που παρουσιαστηκε αξιολογηση για την καρτα γραφικων και τον ssd

 

ενω πριν μια εβδομαδα που το δοκιμασα αξιολογησε ολο το Hardware επιτυχως με τα παρακατω δεδομενα:

UserBenchmarks: Game 51%, Desk 55%, Work 41%
CPU: AMD Ryzen 5 2600 - 69.4%
GPU: Nvidia GTX 1060-3GB - 53.8%
SSD: Kingston SSDNow UV400 240GB - 72.3%
HDD: WD Blue 640GB (2008) - 52.9%
RAM: Kingston HyperX 2400 C15 2x8GB - 85.3%
MBD: Gigabyte B450M DS3H

 

Ετρεξα και το Furmark μεχρι τα 20 λεπτα δεν βγηκε προβλημα μετα το εκλεισα.

Το Hardware

Gigabyte B450M DS3H, Ram: HyperX FURY HX424C15FB3K2/16 2400 MHz και CPU Ryzen 5 2600, Asus GTX 1060 3Gb, ssd kingston και  τροφοδοτικό Corsair RM750x

 

Υποψιαζομαι καρτα γραφικων τι λετε?

Επεξ/σία από mankam
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Άρα την πήρες used? Αν ναι που ξέρεις τι είχε κάνει ο προηγούμενος?

Αυτο ειναι μια αληθεια. 

Δημοσ.

Λοιπον αρχικα δεν επρεπε να την πειραξεις αφου την πηρες μεταχειρισμενη...ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ..αστην να παιξει ενα μηνα και μετα καθαρισε οτι θες.. τωρα δεν μπορεις να κατηγορήσειςτον προηγούμενο χρηστη...ΠΕΡΑ απο την πάστα.. υπάρχουν και  θερμοαγωγιμα pads που ακουμπουν στα vrm..μηκως καποιο κουνήθηκε?  Μηπως τα αλλαξες με αλλα με μικροτερο παχος και δεν ακουμπανε πλεον?

Δημοσ.

Λοιπόν τα νέα είναι ως εξής:

Έβγαλα την θερμοαγώγιμη πάστα που είχα βάλει γιατι παρατήρησα ότι είχα βαλει πολύ και το περίσσευμα είχε ακουμπήσει σε κάποια pin περιμετρικά του επεξεργαστή της κάρτας, δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο, την δεύτερη φορα ταμπονάρισα με το δάχτυλο την πάστα στην επιφάνεια του επεξεργαστή της κάρτας για καλύτερο άπλωμα.

Το δεύτερο που έκανα ηταν να μπω σε ασφαλή λειτουργία και με το DDU Guru 3d απεγκαταστήσω τους divers της παλιάς κάρτας AMD , φαίνεται οτι απο τα προγράμματα και δυνατότητες δεν έγινε σωστή απεγκατάσταση απεγκατέστησα και της nvidia που είχα βάλει πρόσφατα και τους πέρασα απο την αρχή.

Ολα λειτουργούν κανονικά μεχρι σήμερα, τερμάτισα και το shadow of the tomb raider🙂

 

Δημοσ.

Παιζει ρολο φιλε μου και απο οτι φαινεται αυτο εφταιγε. Η θερμοαγωγιμη παστα στις καρτες γραφικων κυριως πρεπει να απλωθουν καλα σε ολη την επιφανεια καθως ακομα και με τα προγραμματα που μετρουν θερμοκρασιες δεν δειχνουν ακριβως τι γινεται σε ολο το τσιπσετ, υπαρχει αποκληση σε αντιθεση με τους επεξεργαστες που δεν εχουν ιδια συμπεριφορα. Γενικα ομως πρεπει να βαζουμε λιγη ποσοτητα καθως το πολυ συνεπαγεται ακομα και με χειροτερες θερμοκρασιες που πολλες φορες κατηγορουν τις θερμοαγωγιμες παστες γι αυτο το λογο, ενω εχει γινει λαθος τοποθετηση.-

Δημοσ.
Στις 13/5/2020 στις 2:50 ΜΜ, mankam είπε

Το UserBenchMark δεν μου βγαζει μετα το προβλημα που παρουσιαστηκε αξιολογηση για την καρτα γραφικων και τον ssd

 

 

Τελικά το πρόβλημα στην αξιολόγηση  UserBenchMark ήταν το msi και riva tuner που ήταν ανοιχτά, μόλις τα έκλεισα έτρεξε την αξιολόγηση συστήματος κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...