alexme Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, εχω μια οθόνη lg της οποιας ο ac adaptor χαλασε. Τα χαρακτηριστικα output ειναι 19v 1.3a.Η ερωτηση μου ειναι μπορω να χρησιμοποιησω εναν ανταπτορα πχ 3.2 a που εχω ευκαιρο ή θα το κάψω? Γενικά επειδη δεν βρισκω 1.3a τι πιο κοντινο υπαρχει? Παντελως ασχετος εδω,ευχαριστω εκ των προτερων.
hp8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 αν το βύσμα είναι ίδιο ως προς το + και - (εννοώ αν το + του χαλασμένου και το - είναι το ιδιο Νομιζω το + ειναι τρυπα και το - απ εξω ) δεν θα εχεις θεμα μιας και τα 3.2a παροχή δεν θα ζορίζουν το τροφοδοτικό Έχω σε μια LG της μαμάς το τροφοδοτικό αυτό ac-dc-lcap16a-e και ζεσταίνεται υπερβολικά
alexme Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, hp8 είπε αν το βύσμα είναι ίδιο ως προς το + και - (εννοώ αν το + του χαλασμένου και το - είναι το ιδιο Νομιζω το + ειναι τρυπα και το - απ εξω ) δεν θα εχεις θεμα μιας και τα 3.2a παροχή δεν θα ζορίζουν το τροφοδοτικό Έχω σε μια LG της μαμάς το τροφοδοτικό αυτό ac-dc-lcap16a-e και ζεσταίνεται υπερβολικά Οκ αρα μας νοιαζουν περισσοτερο τα βολτ? Γιατι ανταπτορες 19 v βρισκω τα αλλα τα περισαοτερα απο 2 και πανω αμπερ.
hp8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, alexme είπε Οκ αρα μας νοιαζουν περισσοτερο τα βολτ? ναι Και τα amper να μην είναι λιγότερα από αυτά που ζητά μηχάνημα αλλά και οχι πολλά πεισσοτερα γιατί τότε θα υπάρχει παθητική κατανάλωση απ τον ανταπτορα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα