Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω μια οθόνη lg της οποιας ο ac adaptor χαλασε. Τα χαρακτηριστικα output ειναι 19v 1.3a.Η ερωτηση μου ειναι μπορω να χρησιμοποιησω εναν ανταπτορα πχ 3.2 a που εχω ευκαιρο ή θα το κάψω? Γενικά επειδη δεν βρισκω 1.3a τι πιο κοντινο υπαρχει? Παντελως ασχετος εδω,ευχαριστω εκ των προτερων. 

Δημοσ.

αν το βύσμα είναι ίδιο ως προς το + και - (εννοώ αν το + του χαλασμένου και το - είναι το ιδιο Νομιζω το + ειναι τρυπα και το - απ εξω ) δεν θα εχεις θεμα μιας και τα 3.2a παροχή δεν θα ζορίζουν το τροφοδοτικό Έχω  σε μια LG της μαμάς το τροφοδοτικό  αυτό ac-dc-lcap16a-e και ζεσταίνεται υπερβολικά  

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, hp8 είπε

αν το βύσμα είναι ίδιο ως προς το + και - (εννοώ αν το + του χαλασμένου και το - είναι το ιδιο Νομιζω το + ειναι τρυπα και το - απ εξω ) δεν θα εχεις θεμα μιας και τα 3.2a παροχή δεν θα ζορίζουν το τροφοδοτικό Έχω  σε μια LG της μαμάς το τροφοδοτικό  αυτό ac-dc-lcap16a-e και ζεσταίνεται υπερβολικά  

Οκ αρα μας νοιαζουν περισσοτερο τα  βολτ? Γιατι ανταπτορες 19 v βρισκω τα αλλα τα περισαοτερα απο 2 και πανω αμπερ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexme είπε

Οκ αρα μας νοιαζουν περισσοτερο τα  βολτ?

ναι Και τα amper να μην είναι λιγότερα από αυτά που ζητά  μηχάνημα αλλά και οχι πολλά πεισσοτερα γιατί τότε θα υπάρχει παθητική κατανάλωση απ τον ανταπτορα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...