GeoPap89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Tony hawks pro skater και Dave Mira freestyle bmx κάψιμο στο psx! Nostalgia ftw 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 ωραιω παιχνιδι το ελιωνα πιτσιρικας
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, The_Prodigy είπε The remaster/remake generation. Απο το να κυκλοφορουν sequel πατατες οπως το τελευταιο Tony Hawk Pro Skater 5 που ειναι σαν να μην βγηκε ποτε https://www.metacritic.com/game/playstation-4/tony-hawks-pro-skater-5 ,καλυτερα Remake παλιων παιχνιδιων.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απο το να κυκλοφορουν sequel πατατες οπως το τελευταιο Tony Hawk Pro Skater 5 που ειναι σαν να μην βγηκε ποτε https://www.metacritic.com/game/playstation-4/tony-hawks-pro-skater-5 ,καλυτερα Remake παλιων παιχνιδιων. Δεν είπα να μην βγαίνουν. Μια απλή παρατήρηση έκανα.
deafman Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ελα ρε παιδια. Skate 4 ζηταει ο λαος. Αλλα φαινονται ομορφα και αυτα εδω.
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ffs γιατί στο epic fail store; Edit: Υπάρχει τίποτα για PC που να ανταγωνίζεται το Skate 3 του PS1; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Dinos_12345
rhtoras Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) To καλύτερο της σειράς για μένα ήταν το 4ο. Τα είχα παίξει και τα 4 στο 3ο αν θυμάμαι καλά ήμουν καλός και το 4ο. Είχαν βγει και για dreamcast τότε αλλά ήταν λίγο πιο εξελιγμένη εκείνη η έκδοση. Περιμένω και Matt Hoffman's pro bmx στο οποίο τσάκιζα κυριολεκτικά. Βέβαια δεν έχω κονσόλα να τα παίξω ευελπιστώ θα βγουν σε steam και για linux να κάνω δοκιμή και του steam. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από rhtoras
xaerialtwistx Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, rhtoras είπε To καλύτερο της σειράς για μένα ήταν το 4ο. Τα είχα παίξει και τα 4 στο 3ο αν θυμάμαι καλά ήμουν καλός και το 4ο. Είχαν βγει και για dreamcast τότε αλλά ήταν λίγο πιο εξελιγμένη εκείνη η έκδοση. Περιμένω και Matt Hoffman's pro bmx στο οποίο τσάκιζα κυριολεκτικά. Βέβαια δεν έχω κονσόλα να τα παίξω ευελπιστώ θα βγουν σε steam και για linux να κάνω δοκιμή και του steam. Τα 2 πρώτα είχαν βγει για Dreamcast, ήταν πολύ ανώτερα στον γραφικό τομέα. Άσχετο αλλά πριν λίγες ημέρες βγήκε το πρώτο 1080 σε ράμπα. Ο πρώτος που έβγαλε το 900 ήταν ο Tony Hawk σχεδόν 20 χρόνια πριν και από τότε ελάχιστοι το άγγιξαν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα